Şimdi Ara

iPad Air Kaç Sene Gider? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 nesil daha idare eder, her sene ipad değiştirecek halimiz yok herhalde :)
  • yaw safari de çöksün, 2 saniye sonra tekrar aç hocam ne olacak..

ipad 2 hala iş görüyor, canavar gibi..teknolojiye yetişmeye çalışmamak lazım, neye ihtiyaç duyuyorsan onu alacaksın.. whitedoor ile 3g kullanan da var, 2000 tl bir telefon için çok abartılı ve lüks..
  • İphone 3s hala çatır çatır çalışıyor ama ios 7 yüklemedim.

İpad 4 ten yazıyorum hiç bir şekilde kasma takılma yok. Zaten apple ailesi yazılım sayesınde min 3 sene gidiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bende 4 yillik iPad 2 var, 7.0.4 kurulu ve hala canavar gibi calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad 4th Retina kullanıyorum 6 ay oldu, tam bi canavar şu ana kadar tek sekmesini takılmasını görmedim, yıllarca bana hizmet edeceğine eminim tabi yere düşürmezsem :))
  • Aynı şekilde ben de 2-3 yıldır ipad 2 kullanıyorum. Hala canavar. Kardeşime doğum gününde ipad air aldım. Cihaz çok güzel, kızı sürekli olarak oyun oynuyor, home tuşuna basıp çıktıktan sonra arkadaki uygulamaları kapatmayı bilmiyor tabi. Geçen gün 86 çalışan uygulamayı kapattım arkada. Kasma yok denecek kadar azdı arkada o kadar uygulama varken. (Kız oyunları, makyaj yapmalar, boyamalar vs.)
    Özetle: Cihaz 5 sene çoooook rahat iş görür, güzeldir, tavsiyedir, ucuzdur... incehesaptan 1200 civarı bişeye almıştım ipad air 16 GB Wifi yi.. Son olarak 3G li olanına boşuna fazladan para vermeyin. Bi hevesle simkart alır takar heryerde kullanırım diyoruz ama benim ipad 2 ye daha simkart hiç sokulmadı :)
  • evet arkadaşlar ipad air alıp uzun süre kullanmaya karar verdim. apple cihazı yenilemeye değer süper yenilikler yaparsa elimdeki ipad air'i yakınlarıma verip yeni sürüme geçebilirim belki. şimdi sıra 16 gb 4g mi yoksa 32 gb wifi mi ona karar vermeye geldi.
  • Halen daha dışarda milletin elinde 3s var ve sorunsuz kullandıklarını var sayarsak..ipad air da uzun yıllar sorunsuz kullanılacağı kesin.
  • Tabletlerde ve telefonlarda yapılan şeyler maalesef hep aynı. Özellikle tablette bu durum böyle. İnternet'e gir, oyun oyna. Arada not al. Yani bunun için gidip her sene tablet yenilemek yerine bir tablet alıp 5 sene kullanabilirim. Şu an da böyle yapmayı düşünüyorum. Ipad 2 nin bile satışı hala devam ederken benim veya başkasının her sene son çıkan tableti alması bence saçmalık.

• 2-3 sene içinde yeni model almanı gerektirecek birşey çıkacağını sanmıyorum. Hep daha hızlı daha hızlı, başka bir yenilik yok.
    Kaliteli gözlüksüz 3d ekran, kabartma sanal klavye teknolojisi, yüksek çözünürlüklü 3d kamera gibi biraz "farklı" özelliklerle gelmeli ki yeni cihaz almamıza bir sebep olsun, heves uyandırsın.
    Öbür türlü cihaz güncel uygulamalarda hantal kalana kadar 3-4 sene gidecektir en kötü.

http://vimeo.com/56879525
  • 5 rahat gider
  • İpad Air'in durumu İpad 3 gibi olmazsa yani 2-3 ay sonra İpad Air 2 gibi bir cihaz cıkmadığı sürece popilerite olarak düşmez 1 sene icinde fakat 1 sene sonra yeni bir cihaz cıktığında İpad Air suanki İpad 4 durumuna düşer.
    Kullanım Performans olarak iyi bir kullanımda 4-5 sene gider diye düşünüyorum tabiki apple bir şerefsizlik yapıp cihazı yavaşlatmaz ve sıkıntı cıkartmazsa 4-5 sene gider.Şuan kullandığım laptop 5 yıllık.Hic bir firmaya bağlı değil yazılım konusunda bu yüzden donanım bozulmadığı sürece kullanılır.İpad yazılım konusunda malesef bağlı özellikle sürüm düşürme özelliği olmadığı icin büyük bir sıkıntı.
  • sen sıkılınca değiştirirsin ancak.....zorlayan bir uygulama çıkmaz kolay kolay..
  • 3-4 sene idare eder al gitsin

• İpad2 bile şuan piyasadaki çoğu android tableti geçer, ona göre hesapla artık.

• iYaşam kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durumda ipad 4 mü alınmalı sizce air yerine ? İphone 5s ve ipad air sahipleri mağdur mu olacak ? İos 8de hemen bu durum olursa çoğu kişi appledan soğuyacaktır. Zaten bir sürü kısıtlama getiriyor ürünlerine apple alanların büyük çoğunluğunun tek sebebi uzun süre kullanacak olmasına güvenmesi. Bu perşembe ipad air almayı düşünüyordum sizce vaz mı geçmeliyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iYaşam

Alma denilecek kadar olumsuz bir tarafı yok cihazın yanlış anlaşılmasın ama ben kendi adıma iPad Air'i tanıdığım biri sorsa önerir miyim bilmem... Bana göre 1GB RAM yanlış bir tercih olmuş 64-bit A7 işlemcili cihazlarda.

Çöpe gitmeyecektir mutlaka en az 3 yıl iOS güncelleme desteği alır ama kısıtlanmış özelliklerle alır...

Bu yıl iPad Pro modeli gelecek, zaten iPad Air ismi ile Mac bilgisayarlardaki analojiye benzer bir işaret verdiler. Samsung bunu tahmin ettiği için CES 2014'de bugün Galaxy Note Pro 12" tablet modellerini tanıttı.

Kardeş A7 64 bit işlemcinin samsungdan bile daha performanslı çalışması ve ısınma problemi yaşanmaması Apple'nin bi başarısıdir. Üstelik bunları tabletteki 1 GB Ram'e rağmen yapiyor. Ben aynı zamanda note 3 kullanisiyim 3GB Ram'e ragmrn aşırı ısınma yaşanıyor. Üstelik vaat edilen Ram 3GB olmasına rağmen sadece 1GB alanı kullanabiliyorsun.

• İphone'lar 3 yıldan sonra kasmaya başlıyor. Tabletlerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.
    O değil de ram çok pahalı bişey mi, niye adam gibi 2 gb ram koymuyorlar şunlara.. Yoksa bu Apple'ın zorla yeni cihaz satma politikası mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

İphone'lar 3 yıldan sonra kasmaya başlıyor. Tabletlerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.
    O değil de ram çok pahalı bişey mi, niye adam gibi 2 gb ram koymuyorlar şunlara.. Yoksa bu Apple'ın zorla yeni cihaz satma politikası mı?

Bence satış politikası değil. Daha çok enerji tasarrufu sağlamak için 2GB ram katmiyorlar. Işlemci ve performans artmasına rağmen 1 GB ram ile müthiş işler başarmak niyetindeler. Tıpkı Flash Player için uyguladıkları politikaya benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersin ÇAKI

quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

İphone'lar 3 yıldan sonra kasmaya başlıyor. Tabletlerde de durumun farklı olacağını sanmıyorum.

Bence satış politikası değil. Daha çok enerji tasarrufu sağlamak için 2GB ram katmiyorlar. Işlemci ve performans artmasına rağmen 1 GB ram ile müthiş işler başarmak niyetindeler. Tıpkı Flash Player için uyguladıkları politikaya benziyor

Peki LowMemory hatasını ve uygulamalarda çökme, reset olayı nasıl olacak. Yazılımsal olduğunu umuyorum yoksa işimiz kötü. Pro yerine Air 2 gelirse üstelik 2 Gb ram olursa Air lar yetim kalır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.