Şimdi Ara

iPad Air Kaç Sene Gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar iPad Air almak istiyorum ilk tabletim olacak ve uzun süre beni idare etmesini istiyorum. Sizce iPad Air performans konusunda zorlanmadan kaç sene kullanılır? 1 gb ram olması düşündürüyor beni. bir sonraki seriyi mi beklesem acaba?

• 1 gb ram düşündürecek bi şey değil. 2gb ramli androidler napıyo ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane cihazda ortak işlemci ve ram kullanılıyor. iPhone 3GS hala çoğu işi görüyor. Bence bugün alınan bir iPad Air 2019 yılına kadar canavar gibi iş görür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim cevaplarınız için :)
  • iOS çok özellikli bir sistem olmadığı için 1GB paşalar gibi yetiyor ona. Aç uygulamayi kullan bu kadar, multiwindow falan yok ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

3 tane cihazda ortak işlemci ve ram kullanılıyor. iPhone 3GS hala çoğu işi görüyor. Bence bugün alınan bir iPad Air 2019 yılına kadar canavar gibi iş görür.

?!!!!
    Bence 2016 da çöp olur

• 3 yıl rahat gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 12 KAÇ YIL GİDER
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence ipad iar alınmaz 1 gb ram artık hantal kalıyo yeni gelecek ipadde 2gb ram olacagı kesın denılebılır beklemek lazım ipad 3 kullanıyorum bi cok kez uygulamlardan atıyo ram den kaynaklandıgı çok belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    hocam ipad air kullanıyorum şimdiye kadar en ufak hantallık görmedim maşallah füze gibi :)
    ipad 3 üvey evlat hocam zaten...
  • ipad 3 var bende sorunsuz 6.1.2 jb üvey evlat diyenlere aldırma
  • İpad 2 4Yıl kullandım ipad air yeni geçtim
    Eskiyide kuzen kaptı :) alet hala düzgün ve hızlı

• 3DMystic kullanıcısına yanıt
    üvey evlat hocam sadece 6 ay satışta kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cerberus92

üvey evlat hocam sadece 6 ay satışta kaldı.

iphone 5'de üvey evlat o zaman
  • Canın çöp etmek isterse çöp olur. 2014'ün 4. ayında da çöp olur. Bu kadar tüketim çılgını olmayın.

iPad 2 2011'de tanıtıldı hala sıfır olarak satılıyor ve her işi görüyor. iPad Air 2016 da çöp olacakmış!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

Canın çöp etmek isterse çöp olur. 2014'ün 4. ayında da çöp olur. Bu kadar tüketim çılgını olmayın.

iPad 2 2011'de tanıtıldı hala sıfır olarak satılıyor ve her işi görüyor. iPad Air 2016 da çöp olacakmış!

Aynısını söylüyorum.Onlara göre iPhone 4'te çöptür sanırım.Mükemmel çalışıyor her uygulama çıkıyor ama üstünden 2-3 model çıktı diye çöp ederler cihazı.iPhone 4 hala en klas tasarıma sahip iPhone ve hala satılıyor Turkcell'de iOS 7'li halde hemde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3DMystic

ipad 3 var bende sorunsuz 6.1.2 jb üvey evlat diyenlere aldırma

Benim de aynı cihaz aynı sürüm ve jbli çok da memnunum valla bukadar beklemiyordum bir aksilik olmassa uzun yıllar kullanırım her ihtiyacımı karşılıyor pil desen zaten çok uzun gidiyor her şeyiyle 10 numara bir cihaz ipad zaten mükemmel bir cihaz vakit kaybetmeden alın bence

• benimde iphone 4'üm var. ipad air alırsam telefonu kullanma sürem ciddi şekilde kısalacağı için uzun yıllar idare eder beni diye düşünüyorum. her çıkan modeli alayım diye bir huyum yok çok şükür. en güzeli alınan üründen maksimum faydayı elde etmek :)
  • Apple,güncelleme ile cihazı çöp ediyor,malesef bu,acı bir gerçek
    Zırt pırt güncelleme yapılmazsa,en az 5 sene götürür

• Donanımın (A7) ve işletim sisteminin (ios7) 64 bite geçmesinden dolayı aynı uygulamalar %20-30 daha fazla ram kullanıyorlar (Bu cümle bana değil AnandTech'e ait) Yine linkini verdiğim aynı incelemenin devamında bırakın gelecek ios'ları ios 7 ile bile "Low Memory" yani yetersiz ram hataları açıkça görünüyor. Gelecek sene yeni ipad ve iphonelar 2 gb ram ile geldiğinde ios 8 ile bu sıkıntılar artış gösterecektir. Tercihinizi yaparken bunları göz önünde bulundurun derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylezof77

Bence ipad iar alınmaz 1 gb ram artık hantal kalıyo yeni gelecek ipadde 2gb ram olacagı kesın denılebılır beklemek lazım ipad 3 kullanıyorum bi cok kez uygulamlardan atıyo ram den kaynaklandıgı çok belli

Safarinin sık sık çökmesi bu yüzden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.