Şimdi Ara

Ipad air 2 niye çok pahalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 128 gb wifi+celluar ipad air 2, 2400 lira

Ben o paraya 11" macbook air alırım üstelik mac os işletim sistemi + 128 gb ssd + 9 saat pil ömrü var. Ve üstelik macbook air 11" en az ipad kadar taşınabilir bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 29 Ekim 2014; 23:24:26 >

• Tutan olduğunu bilmiyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MacBook Air iPad Air 'in yerini hiç bir zaman tutamaz nedeni is AppStore
  • onepir kullanıcısına yanıt
    AppStore da neler var mesela ?
  • iPad de kullandığın uygulamalar oyunlar MacBook Air de çoğu yok mesela.
  • Pahalımı! Ondan çok daha düşük üretim maliyeti olan iPhone 6 plus dan bile ucuz, daha ne olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensodrive -- 29 Ekim 2014; 23:40:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onepir

iPad de kullandığın uygulamalar oyunlar MacBook Air de çoğu yok mesela.

Nerdeyse hiç biri yok, haklısınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cellular modeli cep telefonu kapsamına giriyor galiba ve ülkemizde cep telefonu vergileri çok yüksek olduğundan pahalı. Wi-Fi modelleri tercih etmek lazım tablette.
  • Sizin benzetmeniz biraz elma ile armut gibi olmuş. Evet haklısınız o paraya çok iyi notebook veya netbooklar alınabilir fakat dediğiniz cihazların birisi mobil diğeri bilgisayar. Yani bu tamamen kullanım durumuna bağlı bir durum karşılaştırmak hata olur iPad ile daha rahat yapabileceğiniz şeyler var zorlanacağınız şeyler var bu macbook içinde geçerli.
  • Ben gecen sene Air'ı Bimeksten 1.999 TL ye almıştım WiFi + Celluar 64 GB'ı Air 2 ise 2.099 TL normal bence

• Bence günümüz piyasasına göre pahalı değil.

Eğitim ve Havale indirimi ile birlikte 128 gb İpad Air + hücresel = 2.192 tl

Eğitim Mağazası "http://store.apple.com/tr-edu/buy-ipad/ipad-air-2/128gb-uzay-grisi-wifi-cellular?proceed=proceed&step=select&product=MGHX2TU%2FA&step=select"
  • quote:

MacBook Air iPad Air 'in yerini hiç bir zaman tutamaz nedeni is AppStore

Şunu unutmaki o mac olmadan ipadde bir hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

quote:

MacBook Air iPad Air 'in yerini hiç bir zaman tutamaz nedeni is AppStore

Şunu unutmaki o mac olmadan ipadde bir hiç

bende MacBook yokken iPad vardı hiçte ihtiyacım olmadı Mac ' e
  • onepir kullanıcısına yanıt
    Daha önce OS X kullandığını sanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.Beverly

Daha önce OS X kullandığını sanmıyorum

seni buna inandırmak zorunda değilim
  • Air2 nin fiyat yukselmesini az cok anliyorum, kur farki iphonelarda da goruluyor ama air1 in fiyati dusmesi gerekmiyor muydu? mini2 nin fiyati dusmus, air1 ayni kalmis sanki

• ramın kilosu pahalandı amerikada 2 gb ram oldu ya ondan pahalı girdi piyasaya
  • Mac ile ipad kıyaslaması çok saçma bence,madem pahalı o paraya mac air alınıyor.Gider mac air alırsınız.ipad isteyende ipad alır.yine soluyorum kullanım şekilleri alanı farklı olan cihazlar bunlar,oyun için xbox yada ps almaya ne gerek var pc var demeye benziyor bu iş

• İpad Air 2 fiyatları uygun ama İphone fiyatları gereksiz yüksek yaptılar.İphone suanda değerinden daha yüksek fiyata satılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.