Şimdi Ara

ipad 4de yapıp minide yapamıyacağım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, başlıktan anlasılacağı gibi ipad4 de yapıp ipad minide yapamıyacağım ne vardır? özelliklede oyun konusuna deginirseniz. Cihazı asıl alma amacım oyun olacaktır cünkü.Retina ekran eksikmiş. bu ipad mininin ekranının kötü oldugu anlamınamı gelir? yani sadece apple ürünlerde retina ekran var bildigim kadarıyla buda diger tüm cihazların mı kötü oldugu anlamına gelir? bilen kullanan arastıran kisiler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Örneğin ipad4 bir oyunu 1dakikada acıyor ipad mini 1dakika 15 saniye yani bunun dısında bir farkları yok? 2sindede aynı oyunu aynı kalitede oynarım sadece yüklenme sürelerinde fark var dogrumudur?
  • Sonuçta son çıkan apple işlemci teknolojisi olan A6X sadece ipad4'de bulunuyor. iPad mini işlemcisi ise iPad 2 teknolojisi ile aynı bu sebepten dolayı aralarında ciddi bir işlemci farkı var yani biri resmen iki sene öncenin teknolojisi tabi bu apple'ın dediği ben işlemci hızları konusunda apple'ın açıkladığı hiçbir şeye inanmam daha oyunda takılan ipad2 görmedim. Bunun dışında açılma süreleri konusuna gelince ikisi arasında da fark yok. Ama sonuçta almışken en iyisini almak lazım ülkemizde mini fiyatları öyle çok da uygun değil o yüzden o kadar para vermişken git ipad4 al kafan rahat kullan.

Hee tüm bunların yanında haziran temmuz gibi raflarda yerini alacak "iPad mini with Retina Display" gerçeğini de unutma sonuçta çoook kısa bir süre içerisinde retina ekranlısını çıkartacak. iPad mini sadece birkaç aylık apple çakallığında ibaret.

Steam :http://steamcommunity.com/id/hakanwow/
  • ben olsam retina ekranli ipad miniyi beklerdim. sonuc olarak retina ekran inanilmaz net diger ekranlara gore, ama ipad mini de hafif ve kolay tasinabilir. beklemek istemezsenin size tavsiyem, ipad 4.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • retina ekran kullanmadım oyuzden sorun yaratmayacak:D ipad mini ile arasında sadece işlemci farkı ve ram farkı var yani ancak genede oyunları felan aynı surede acacaksam neden 400lira daha fazla verip elimde taşımakta zorlancagım birşey alayım? diye soruyor insan

Orijinalden alıntı: parsons

nezaman çıkacak? nezaman türkiyeye gelecek? nekadara satılacak? bunlarda sorulmalı bence?

Apple urunlerinin fiyati degismez. Bir sonraki iPad mini de 329$ olur (ABD). Ne zaman cikacagi ve ne zaman burada olacagi hakkinda bilgimiz yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: parsons

retina ekran kullanmadım oyuzden sorun yaratmayacak:D ipad mini ile arasında sadece işlemci farkı ve ram farkı var yani ancak genede oyunları felan aynı surede acacaksam neden 400lira daha fazla verip elimde taşımakta zorlancagım birşey alayım? diye soruyor insan

Haklısın birader.
    bende 4 var.
    İyi tarafları var tabii ama, misal vapurda trende çıkarıp birşeyler okumaya çalışmak tuhaf oluyor o kocaman alette. Bir süre sonra elin yoruluyor.
    Oyunla işin yoksa, ki benim yok, iPad Mini al derim.
    Saygılar.
  • Ipad Mini 2 Mart ayında duyurulacak deniyor ram işlemi gpu retina ekran ile birlikte gelir diye tahmin ediyorum. Bende kafama koydum almak istiyorum şuan elime para geçse en mantıklı karar 2 yi beklemek olur.
    Onun dışında şimdi aldım bekleyemem dersen. Uygulama açılış hızları dışında işte arkadaşların dediği gibi ekran netliği oyun çok önemliyse Ipad 4 ün GPU su iyi baya Ipad mini den 1 sene daha fazla oyun konusunda götürür diye umuyorum.
    Ipad mini yi gördükten sonrada hayatta büyük olanını almam hemen alıcak olsam direk mini alırdım. Ağırlık boyut olarak çok daha rahat ettirir.
  • Eğer paralı oyun indirmeyeceksen al derim çünkü parasız oyunların grafiği çokta kaliteli olmadığından sıkıntı yaşamazsın.Ama yüksek grafikli oyunlarda kesinlikle kasma hatta donma yaşarsın.Nova 3, Gta 3-VC, MC4 gibi oyunlarda kesinlikle baya kasma var özellikle tek seferlikte değil oyunun normal akışında bile sorunlar var halbuki aynı işlemciyi taşımasına rağmen ipad 2de bu sorun yok ve mini ve 3tende daha hızlı ve 4lede tek farkı retinası olmaması diyorum ben çünkü 3 yıl önceki işlemciyle bile A6Xe çok yakın sonuçlar elde ediyor hatta bazen geçiyor bile.3 ve miniye kesinlikle yanaşma derim.
  • Ipad mini kullanan biri olarak söyle kısaca söyleyeyim bence ipad mini sınırda bir cihaz işlemci ve gpu olarak (üst düzey oyunlar için dediğim) Dead trigger'ı " 0 " kasma çok net söylüyorum " 0 " kasma ile bitirdim.FPS tarzı dışında cihazı zorlayan pek bişey yok. Bi zombiewood vardı az az hissettiriyodu.
    Real racing 2 oynuyorum,CSR racing,Mini motor hd,minigore 2, Walking dead,World of goo ne bileyim karışık oynuyorum bu oyunlarda sıkıntı yaşamazsın seneye de fakat;
    Modern combat 4 , n.o.v.a. 3 sadece bu 2 oyunda hissediyorum zorlandığını az az ağırlaşmalar olmuyor değil.Ben dikkatliyimdir belkide bana göre öyle geliyor olabilir.
    SONUÇ:

Ipad mini taşınılabilirlik konusunda ipad 4 ile kıyaslanmamalı hakaret derim. Ayrıca 7" diğer 16/9 mincik ekranlılar gibi değil ben bütün oyunlardan zevk alabiliyorum. 2 ipad mini üst üste koy, işte ipad 4 ağırlığına şimdi ulaştın, ciddi avantaj hafiflik.
    Seneyede ipad mini 2 yada neyse adı ondan alacağım. Hem arkadaşların dediği gibi a6x işlemcili hemde retina olunca dahada güzel olacak ilerisi için.Kendini büyük ekrana alıştırma derim. Mini al seneyede mini 2 al. sonuçta ipad 4 kadar para harcayacaksın en fazla.2 sinide alırsan tabi 1. yi satacaksın :)
    PC'deki crysis, battlefield 3 gibi oyun skalasındaki oyunlar hariç herşey için mini uygun.Öyle bi mantıkla git.Ne bileyim belki fps sevmiorsundur.

Nihai Sonuç
    Göreceli,ipad mini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.