Şimdi Ara

İpad 4 ios 7.1.1 şarj sürem nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Full oyun oynadım maksimum 45 dk intentte dolaşmışımdır.Oynadığım oyunların bazıları internet üzerinden online oyulardı ama her oyunu oynarken wifi açıktı.Şarjım yüzde 5 te Kullanım sürem 8 saat bekleme sürem 22 saat.Sizce iyimi.Yeni geçtim 7.1.1 de sanki azaldı gibi şarjım.Yada bana öyle geliyor.Cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum

• Ben iPad 2'yi iki gün evvel 7.1.1 güncelleme yaptım.. Batarya performansı aynı, batarya %10 oluncaya kadar 11 saat civarı (3aylık cihaz) günde ortalama bir saat kadar 3G internet var.. Ekran ışığı auto %50'açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frux

Ben iPad 2'yi iki gün evvel 7.1.1 güncelleme yaptım.. Batarya performansı aynı, batarya %10 oluncaya kadar 11 saat civarı (3aylık cihaz) günde ortalama bir saat kadar 3G internet var.. Ekran ışığı auto %50'açık

De işte o 11 saatte benim gibi oyun oynuyor musunuz.Bu kadar yoğun oyun oynamaya iyi mi sizce şarjım.

Orijinalden alıntı: ukurtulustekin

quote:

Ben iPad 2'yi iki gün evvel 7.1.1 güncelleme yaptım.. Batarya performansı aynı, batarya %10 oluncaya kadar 11 saat civarı (3aylık cihaz) günde ortalama bir saat kadar 3G internet var.. Ekran ışığı auto %50'açık

De işte o 11 saatte benim gibi oyun oynuyor musunuz.Bu kadar yoğun oyun oynamaya iyi mi sizce şarjım.

Oyun çok oynuyorsanız, 8 saat çok iyi tabi ki.. Oyun oynama süresi az olsa, 11 saati rahat çıkartır..
    Benim oyun süresi en çok bir saat gibidir..

quote:

Orijinalden alıntı: ukurtulustekin

quote:

Oyun çok oynuyorsanız, 8 saat çok iyi tabi ki.. Oyun oynama süresi az olsa, 11 saati rahat çıkartır..
    Benim oyun süresi en çok bir saat gibidir..

Anladım teşekkür ederim.

• 7.1.1 ile ip4 şarj da iyileştirme var.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.