Şimdi Ara

iPad 10.2inc 32GB mı Samsung Galaxy Tab s6 Lite 64GB mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki tablet arasında kararsız kaldım.

İhtiyaçlarım şöyle;
    • Almışken min. 10 inç alayım diyorum. Ekranı biraz büyük olsun ki, film – dizi vs izlerken keyifsizlik olmasın.
    • Oyun oynayacağımı sanmam. Belki basit android oyunları oynarım
    • Bazı toplantılarda not almak için kullanmak istiyorum. Bu yüzden mümkünse kalemli yada kalem uyumlu bir model olursa daha iyi. Olmazsa da parmakla yazı yazabileceğim bir ihtimal var mı?
    • PDF açabilmeli.
    • Office / excel – Word yüklenebilmeli
    • Youtube – netflix – çeşitli gazeteler – whatsapp – Skype gibi programlar en çok kullanılacak uygulamalar olacak.

ipad eski nesil. 2017 de çıkmış, 10.2 inç ve 32GB
    Galaxy tab yeni nesil, yeni çıkmış, kalemli 10.4 inç 64GB

aşşa yukarı fiyatları da aynı. Ama birisi ios diğeri android.

Çok kararsız kaldım. Lütfen yardımcı olunuz fikir açısından.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakoPlay -- 4 Mayıs 2020; 12:29:0 >

• İpad işlemcisi de dahil, her konuda daha iyi arasında kalınacak bir şey yok.
  • Bu ipad 2017 de değil 2019 da çıktı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kdkddç K kullanıcısına yanıt
    işlemcisi A10 hocam, 2017 teknolojisi.
  • Android 2 sene sonra çöp ios 10 sene kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Android 2 sene sonra çöp ios 10 sene kullan.
    Haklısın eminim 10 yıl önce çıkmış iphone 4 kullanıyorsundur şuanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PuzzleMaker

Haklısın eminim 10 yıl önce çıkmış iphone 4 kullanıyorsundur şuanda.

Alıntıları Göster
    Ben telefon trafında android kullanıyorum ve mecbur 2 sene sonra telefon değiştiriyorum. Bir arkadaşım vardı iphone 4 kullanıyordu sene başında WhatsApp desteğini kestiği için telefonu değiştirmek zorunda kaldı. Telefonu değiştirdiğinde hala çatır çatır çalışıyordu ne yavaşlama ne başka birşey. Elime kaç tane android tablet geçti maksimum ömrü 2 sene sonrasında çöp oluyor. Yavaşlık hantallık internet sitelerini dahi doğru düzgün açmıyor. Şu anda mediamarkt den ipad aldım gelmesini bekliyorum. Yukarıdaki mesajımı art niyetli olarak yazmadım. İsteyen istediğini alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 26 Mayıs 2020; 21:1:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Ben telefon trafında android kullanıyorum ve mecbur 2 sene sonra telefon değiştiriyorum. Bir arkadaşım vardı iphone 4 kullanıyordu sene başında WhatsApp desteğini kestiği için telefonu değiştirmek zorunda kaldı. Telefonu değiştirdiğinde hala çatır çatır çalışıyordu ne yavaşlama ne başka birşey. Elime kaç tane android tablet geçti maksimum ömrü 2 sene sonrasında çöp oluyor. Yavaşlık hantallık internet sitelerini dahi doğru düzgün açmıyor. Şu anda mediamarkt den ipad aldım gelmesini bekliyorum. Yukarıdaki mesajımı art niyetli olarak yazmadım. İsteyen istediğini alsın.

Alıntıları Göster
    Tab s serisini kullandınız mı bilmiyorum ama ben de bundan 4.5 yıl önce tab s satın aldım. Bu süreçte keyifle kullandım hiç bir sorun yaşamadım. Hala 6 saat ekran süresi alıyordum. Aynı dönemde aynı paralara ipad'de satın alınabiliyordu ancak ekran kalitesi olsun incelik olsun çok fark var. Dün sattım tabletimi muhtemelen tab s6 lite'a geçeceğim. Muhtemelen bu tablette 4 seneyi çok rahat çıkarır. Piyasadaki ucuz android tabletlerle tab s serisi pek kıyaslanabilir değil. Saygılar.

• Merhaba, ben de bundan önce 2014 yılında aldığım tab s tableti kullanıyordum. Kullanım sürem dahilinde hiçbir sorun yaşamadım ve pili dahil çok iyi durumdaydı. İncelik, ekran kalitesi gibi artılarını söylemiyorum. Değişim için satıp ipad7 aldım, şu anda kullanıyorum. Evet kullanım olarak güzel, performanslı (zorlayıcı bir şey yapmadım gerçi) fakat kesinlikle kullanıcı dostu değil ve her şey neredeyse paralı. Adamlar zart diye uyarı sesi yapmışlar 4sn 1,5 lira para istiyorlar. Çocuklara oyun yükleyeyim diyorum paralı. Geçen ufak bir hesap işlemi yapayım dedim içerisinde hesap makinası yok :) onu da gittim bedava olanı arayıp buldum onlar bile paralı. Oyun konusunda evet farkı var, internetten baktığım kadarıyla pubg, COD oyunlarında en fullde oynayabiliyorsun ama Full ile bir düşük modu arasında aman aman bir kalite farkı yok kaldı ki evde PS4 var oyun işini orada hallediyorum şahsi olarak. Kullanım amacına göre seçim yapmak lazım sırf adı var dıye ya da yıllarca dayanıyormus diye ipad/iphone almak mantıklı gelmiyor bana. Söylediğim gibi tab s cihazını 2014 yılından beri güzel güzel kullandım.

• Ipad

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.