Şimdi Ara

ipad 1 varken upgrade mantikli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Abd den ilk ciktiginda aldigim ipadi hala sorunsuz kullaniyorum. Ancak bazi uygulamalarda sorun yasamaya basladim, ayrica gta 3 gibi buyuk oyunlarin ipad 1 de coktugunu de okudum. Mayis gibi bir yakinim Abd de olacak, yeni ipad ile ilgili dedikodular artti ancak hic birimiz kesin bir tarih veremeyiz. Olurda ipad 3 o zaman cikmamis olursa ben de Abd deki arkadasim araciligiyla ipad 2 alirsam hata yapmis olur muyum? Zaten elimdeki ipadi satip alacagimdan dolayi ustune pek bir para koymayacagim, ancak halen aklimda ya ipad 3 ile 2 arasindaki fark 2 ile 1 deki farktan cok daha fazla olursa diye sorular var.

• mayıs ayına kadar 3 çıkmış olur o yüzden sıkıntınız olmaz. artık 1'den 2 ye geçmek mantıklı değil. az bekleyin 3 ü alın

iPad 3 yada adı her ne olacaksa çıkış tarihi belli değil. Çıksa bile temin etme süresi vs. belli değil.

Kısacası ihtiyacınız varsa alabilirsiniz. Yoksa konu Apple olunca, hep bir sonra ki ürünü bekleyerek olduğunuz yerde sayarsınız :)

Ticari,Kişisel,Şirket,herturlu Site sahibi olmak İçin-->
    http://www.gunesbilisim.com/
  • Eğer retina ekran gelirse yazık olur.
    psn adresim:dr-Ata
    Bursa Fen Lisesi
  • ipad 1 ios5 ile neredeyse kullanilamaz hale geldi, cok yavas, alisilmis apple akiciliginda degil.
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar yorumlariniz uzerine ipadimi satiliga cikardim, isteyen 2. el bolumunden bakabilir.
  • dolar düşüyor. ipad 3 iyi fiyattan gelir belki. bekleyin derim. hem + özelliklerde gelir

Ömür biter, borç bitmez
  • Kişisel olarak iPad 1 var. Ama çalıştığım işyerinde bir süre iPad 2 kullanma şansım oldu.

Bazı uygulamalarda iPad 1 yavaş kalabiliyor ama çoğunda yavaşlık sadece uygulamaların açılış hızında kendisini gösteriyor. Kullanımda bir sıkıntı olmuyor.
    Fakat iPad 1'in, iPad 2 arasındaki ağırlık "çok" fazla olmasada, iPad 2 tasarımından vb. durumlardan çok daha hafifmiş hissi yaratıyor. Skype vb. programlarda kamera olması çok keyifli oluyor. Bu türlü cihazlarda kamerayı pek önemsemem genelde ama özellikle iPadi bir çok şeyde bilgisayarın alternatifi olarak kullanınca kamera gerektiğini anladım.

Ama sizin koşullarınızda uygunken (arkadaşınızın amerikaya gitme zamanı vs) yeni çıkacak iPadi beklemek ve almak çok daha mantıklı bence.
    Özellikle yeni çıkan iBooks 2 ve yeni ders kitapları tanıtımından sonra, donanımın çok daha gelişmiş (özellikle hız ve hafıza) bir iPad geleceğini sanıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.