Şimdi Ara

Ip4'ten 5S e geçeyim mi sizce? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    her zaman s serisinden git. o "S" sadece Speed değil artık örnek touch ID.
    5S al almicaksan 6'yı değil! 6S i bekle ciddiyim.
    saygılar bu da benim yorumum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 2 Ocak 2014; 10:30:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

ben daha yeni iphone 4 aldım mükemmel bir cihaz 2-3 uygulama hariç her şeyi açıyor 7.1 beta ile ip5 ile aynı hızda daha ne istiyorsun ?

aynı hız? youtube'da izlediğin videodaki ki arabaların hızı mı? aynı olur mu akıl mantık biraz..

not: iki telefonu da kullanıyorum.

• Acilse 5s al. Ama iphone 6'yı beklerdim ben olsam. Yeni donanım ve büyük ekranla gelecek.

• iphone 6 cıkınca da 1 üst modelin çıkması beklenilecek vesselam teknolojiye karar verdiğinizde ve bütce/ihtiyac durumuna göre kafaya koyuldumu alınmalı bence.
    saygılar.
  • Herkes tutturmuş teknoloji takip eddilemez falan doğru belki ama şimdi bende şöyle diyorum ben bu cihazı değiştireceğim dediğin an ve marka Apple gibi cihaz çıkarma araliklarini bildiğin bir markaysa karar verdiğin an itibarı ile ilk güncel hangi cihaz çıkacaksa onu bekleyip çıktığı gün olmadı ertesi gun en geç hafta gidip almalısınız..Olabilecek en guncel cihazi almış ve 6s i falan bekle diyemeyecekleri bir sekilde-zamanda sahip olmuş olursun,dilerim anlatabilmisimdir.

• Ben olsam başka marka alırdım iphonelar süreklü aynı terane gidiyor zaten biraz farklılık iyidir
  • Bütçe varsa bekleme 6 yı onu beklicen sonra 6s filan çıkıcak oho

• Sony z1 in 4,5 inch olanı çıkacak onu al farklılık olsun
    Sony iyidir
    yok dersen hiç beklemeden 5s al gitsin

• Hocam S serisi alın. S serisi bir önceki serinin sorunlarını. Giderildiği sürümdür. Bknz:4'te ki sorunlar 4s'te giderildi. İmkan varsa 5S'inizi sipariş verip hangi aksesuarı alacağınıza şimdiden bakın derim ben :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 den 5s geçilir ya arada iki nesil var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok acilse alin ama yinede 6 yi beklemekte fayda var..

• Beta sürümüne de kullan 7.1 is eğer ki kasma hala çok varsa git direk al 5S'i

• 5s kullanıyorum,5 ten geçtim,devir atladım.
    4s ten haydi haydi geçilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

Sony z1 in 4,5 inch olanı çıkacak onu al farklılık olsun
    Sony iyidir
    yok dersen hiç beklemeden 5s al gitsin

Eğer sony güncelleme verseydi ve piyasası iyi olsaydı alırdım.Kesinlikle destek sıfır ve piyasası kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Milk with Oreo

iPhone 4'ten 5S'e geçmek için zaten epey para eklemeniz gerekecek, bu yüzden bence iPhone 6'yı bekleyin ve geçtiğinize tamamen değsin. Hem büyük ihtimalle daha büyük ekranla (4.5") gelecek ve eğer iPhone 6 alırsanız 2 sene boyunca 7 çıkana kadar en güncel kasayı kullanacaksınız. Ayrıca 5 ve 5S'teki kasa kalitesinden dünya genelinde şikayet eden birçok kişi olduğu için iPhone 6 çok daha dayanıklı bir kasayla gelebilir, hatta ekranı korumak için safir kristal yapı kullanılabilir.
    Kısacası ben 5S kullanıyorum ama kesinlikle 6'yı bekleyin derim.

Safir mafir gelmez,yeni kasa yeni sorunlarla beraber gelir.5s ise 5 in sorunları giderilmiş kasası gibi tecrübe edindi apple 5 ile.Bence 5S i tr den alın,çok isterseniz yurtdışı 6 alırsınız

• İp 4 ile 5s arasında ciddi fark yok , eğer geçmek istiyorsan İp6 yı bekle derim.

• 5c al 6nın ikinci versiyonu çıkınca da onu alırsın. Farklı bir fikir olsun diye yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: webdh2

İp 4 ile 5s arasında ciddi fark yok , eğer geçmek istiyorsan İp6 yı bekle derim.

Ciddi fark yok mu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam kesinlikle 6yı beklerdim. bunun en büyük sebebi ise ekranın büyüme ihtimalinin çok büyük ihtimal olmasıdır. önümüzdeki 9-10 ay boyunca hergün kenara 10tl koy, iphone paran kendiliğinden çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Beklemenin sonu yok.

Yalnız bu sefer farklı bir şey söyleyeceğim: Eğer elindeki iPhone 4 birkaç ay daha işini görebilecek durumdaysa en azından iPhone 6'nın özelliklerinin dedikodularının çıkmasını bekle derim.

Eğer çok büyük yenilikler olacağına dair dedikodular çıkmazsa git 5S'ni al; dedikodular büyükse 6'yı beklersin.

Bende tamamen aynısını düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.