Şimdi Ara

Ip4'ten 5S e geçeyim mi sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler konudaki gibi yaklaşık 2.5 3 yıldır iphone 4 kullanıyorum. yani gercekten elimden cok cekti (denize dustu camları kırıldı v.b) hala gayet guzel calisiyor. ama artık wifiyi cekmiyor pili cok cabuk bitmeye basladı kameraları kotu falan birde kasması disinda kotu bir ozelligi yok aslında ancak bende artık yeni uzun iphone kullanmak istiyorum yani



  • Beklemenin sonu yok.

    Yalnız bu sefer farklı bir şey söyleyeceğim: Eğer elindeki iPhone 4 birkaç ay daha işini görebilecek durumdaysa en azından iPhone 6'nın özelliklerinin dedikodularının çıkmasını bekle derim.

    Eğer çok büyük yenilikler olacağına dair dedikodular çıkmazsa git 5S'ni al; dedikodular büyükse 6'yı beklersin.
  • Bekleme neden bekleyeceksin.
  • 5s 4 kadar dayanmaz onu söyleyeyim bence tabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masrafa gerek yok, tüketim toplumu olmayalım, bu sene idare eder diyorsanız ve iphone alacam diyorsanız iPhone 6 bekleyin.
    İdare etmez diyorsanız, en iyi fırsatı alın, iPhone 5S olur sony olur htc olur.
  • geç
  • Adam uzuna hevesleniyor beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4'ten 5S'e geçmek için zaten epey para eklemeniz gerekecek, bu yüzden bence iPhone 6'yı bekleyin ve geçtiğinize tamamen değsin. Hem büyük ihtimalle daha büyük ekranla (4.5") gelecek ve eğer iPhone 6 alırsanız 2 sene boyunca 7 çıkana kadar en güncel kasayı kullanacaksınız. Ayrıca 5 ve 5S'teki kasa kalitesinden dünya genelinde şikayet eden birçok kişi olduğu için iPhone 6 çok daha dayanıklı bir kasayla gelebilir, hatta ekranı korumak için safir kristal yapı kullanılabilir.
    Kısacası ben 5S kullanıyorum ama kesinlikle 6'yı bekleyin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 1 Ocak 2014; 19:52:43 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence bekle yeni iphone daha hızlı gelicek diyorlar öncekilere göre pek inanmasam da ihtimali yok değil İPad de yaşananlardan sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kutu149

    Hocam bence bekle yeni iphone daha hızlı gelicek diyorlar öncekilere göre pek inanmasam da ihtimali yok değil İPad de yaşananlardan sonra

    Yeni iPhone'un iPad 4'te olduğu gibi erken geleceğini sanmam. iPad 4'ün erken gelmesinin sebebi iPad 3'te kullanılan A5X işlemcinin Retina ekran için yetersiz olması ve dolayısıyla cihazda performans sıkıntıları yaşanmasıydı. iPhone 5S'te bu tarz bir sorun olmadığı için ihtimal vermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 1 Ocak 2014; 20:11:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al gitsin bekle bekle nereye kadar bende 4'ten 5S'e geçtim senin gibi çok memnunum uçuyor telefon
  • Iphone 6 yi bekle , zaten fazla para vericeksin 4 idare eder seni biraz daha tahminimce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendede 4S Var Bende 5S Geçmeyi Planlıyordum Ama Bukadar Yorumdan Sonra 6 Bekleyim En İyisi
  • 4 den 5s e geçtim ve memnunum hemde epey sizi zorlayacaksa veya kullanırım diyosanız bekleyin tabii ancak nereye kadar beleyeceksiniz 6 çıkıncada ondan sonra 6s çıkcak sonuçta oda 6 dan iyi ve hızlı olcak ve kullandığınız iphone 4 aynı kalcak ios 7 de olcagı için performans olarak diyorum ve nerden baksan uygulamalar ios 9 çıkana kadar ios 7 destekler burda iş sizde bitiyor ihtiyacınız varsa alın yoksa bekleyin.

    benim geçme sebebim telefonun yavaşlıgı ve kamerasıydı ios 7 falan kullanmıyormuşum ben o cihazda acil bi telefon numarası girmek gerektiğinde telefon uygulamasına girdiğinde 2 saniye bekliyosun falan gerçi uygulamayı arka planda açık tutunca canavar gibiydi hemen açardı hey gidi emektar

    bu arada 5s öyle çok düşürmeye gelecek bi cihaza benzemiyor belirteyim

    son olarak diyelim 5s aldınız ve 6 da deli manyak özellikler çıktı dayanıklı kasa 3 gb ram 4 çekirdekli 64 bit 1,9 ghz a8 4.5 inc ekran 12 mp kamera 5 mp facetime kamera falan fistan işte elinizde geçen senenin amiral gemisi bulunuyor elbet almak isteyen olur satarsınız iyi bi fiyata üzerine ufak bi eklemeyle iphone 6 geçersiniz ama eminimki iphone 6 çıktığında çoğu 5s kullanıcısı ne gerek var diyecek hep öyle olmuştur iphone 4 kullanan çoğu insan 4s geçmemiştir veya 4s kullanan çoğu insan aa 5 in ekranı yarım inc büyümüş benim buna geçmem gerek diye kendini paralamamıştır yada şuanki 5 kullanıcıları 5s için kendilerini yerden yere vurmuyorlar anee 5s de parnak izi okuyucu varmış alayımda iki parnaklayım kamerası %33 daha iyi ışık alıyomuş bunu kesin almalıyım diye gezinmiyorlar ha umarım 2014 de yanıltırda bende dahil tüm kullanıcılar o ürüne geçmek için sabırsızlanır ama sanmıyorum apple'ın kendi yerinde saydığını düşünüyorum.

    neyse gece gece sıkılmışım epey şuan fark ettim bunca şey yazmışım üşenmeden peh



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 2 Ocak 2014; 5:38:53 >




  • Bizden istediğin nedir?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben daha yeni iphone 4 aldım mükemmel bir cihaz 2-3 uygulama hariç her şeyi açıyor 7.1 beta ile ip5 ile aynı hızda daha ne istiyorsun ?
  • Htc one falan al bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Unique - kullanıcısına yanıt
    faturalı hat kullanmıyosan şubattan önce al yoksa taksit olayı kalkıyor biliyorsunuz hocam. alabilecekseniz bu aralar alın yoksa yakında bir ötv zammı yakındır 2100 liralık cihaz 2300 2400leri bulabilir geç kaldığınız için üzülebilirsiniz. 4ten 5s geçip bir 2 3 sene daha kullanabilirsiniz.
  • imkan varsa 4 ten geç derim hocam
  • Bence geçin hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.