Şimdi Ara

Ip yi degistirmek 'Cmd'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ne zamndır kullandıgım bi yontem.Belki daha once verilmistir ama ben de veriyim dedim.Cok program denedim hepsinin bi kotu yanı var peki işede yaramıyolar.Bu yontem programsız cok basit bir yontem.

---->Baslat/calıstır/cmd girdilten sonra acılan komut sayfasına

-ipconfig /flushdns
    -ipconfig /release
    -ipconfig /renew

yazıp exit diyip cıkıyoruz.boylece Ip miz deişiyo.gule gule kullanın

• quote:

Orjinalden alıntı: yolge<er

arkadaslar ne zamndır kullandıgım bi yontem.Belki daha once verilmistir ama ben de veriyim dedim.Cok program denedim hepsinin bi kotu yanı var peki işede yaramıyolar.Bu yontem programsız cok basit bir yontem.

---->Baslat/calıstır/cmd girdilten sonra acılan komut sayfasına

-ipconfig /flushdns
    -ipconfig /release
    -ipconfig /renew

yazıp exit diyip cıkıyoruz.boylece Ip miz deişiyo.gule gule kullanın

Ben de bunu kullanırım
  • rapid'de yarıyormu?
  • tabi daha cok rapid için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolge -- 10 Eylül 2007; 21:57:26 >
  • puhahaha bu dediklrin localdeki ip adresini deyistirmede yarılyor wide area networkte yaramıyor net bağlantıda ip deyistirmez bunu bilesin ancak modemi kapatıp acman lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

puhahaha bu dediklrin localdeki ip adresini deyistirmede yarılyor wide area networkte yaramıyor net bağlantıda ip deyistirmez bunu bilesin ancak modemi kapatıp acman lazım

+1
  • İşe de yaramadı zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bazı modemlerin arayüzünde disconnect ve connect diye butonlar oluyor. O şekilde wan ip sini değiştirebilirsiniz.
  • Allah allah bende yarıyo walla.Rapid free bitmiştir diyo.hop ip deişiyom giriyom tıkır tıkır iniyo.bide benim modem usb modem.fişi yok usb den giriyon..Bu yontemide gecen sene rapiden indirmeyle alakalı olarak koymuslardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolge -- 10 Eylül 2007; 23:07:28 >
  • sendeki moden USB modemdir, ya da modemi bridge modda calistiriyorsundur. Bu durumlarda ise yarar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

puhahaha bu dediklrin localdeki ip adresini deyistirmede yarılyor wide area networkte yaramıyor net bağlantıda ip deyistirmez bunu bilesin ancak modemi kapatıp acman lazım

yahu bozmasana hemen.çokta emin kendinden;
    quote:

tabii daha çok rapid için

• günde 1 doz download bünyeye yeter.
  • Senin yaptığın bir nevi karşıdan uzatılan ipi bırakmak ve sonra tekrar tutmak... Ama gelen ip gene aynı ip, karşıdan değişim yapmıyorsun ki...
  • modemi içerden kapat en azından yerinden kalkmazsın
  • ah be bin yıldır yapmadığım şey..bende genelde modeme girişiyorum direk
  • yeterr beeee konu actıgımaa pişman oldumm.bu ne dalgadır ya bende oluyo kardesim rapidde oluyo herturlu bann yiyincede cozuyo isteyen kullanır isteyen kullanmaz.Beni banlattırmayın simdi forumdan
  • ayıp işiniz gücünüz dalga geçmek zaten sizin gibiler yuzunden geriliyor bu ulke. ben sana teşekkur ediyorum dostum bilmesende olayı genede paylaşımda bulunmuşsun
  • abartmayın arkadaslar birsey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkscan

ayıp işiniz gücünüz dalga geçmek zaten sizin gibiler yuzunden geriliyor bu ulke.

Maşallah, nasıl bir bağlantıdır bu yaa... Pes ediyoruz hocam, gel teslim al bizi...
  • yavv kardes şimdi birsey diyecem olmayacak ülkeymis milliyetcilik faln konusacam forumyöneticileri bana uyarı verecek boşver susyorum konusmuyorum ama şunu söyliyimki eyer şuanda mileyetcilikle ilgili birsey söylenecekse senden daha milliyetciyim onu bil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.