Merhaba saydeğer arkadaşlar bana ip numarasını araştıracak bir program veya bu işi yapan bir site lazım. Şimdi elimizde bir ip numarası var bunun kime ait olduğunu nerede ikamet ettiğini gösteren cinsten. Hatırlatayım arkadaşlar bunu art niyetle sormuyorum kız arkadaşıma dadanana biri var sürekli hakaret mailleri gönderiyor maksadım onu bulmak.
quote:
Orjinalden alıntı: Kasap1988
Merhaba saydeğer arkadaşlar bana ip numarasını araştıracak bir program veya bu işi yapan bir site lazım. Şimdi elimizde bir ip numarası var bunun kime ait olduğunu nerede ikamet ettiğini gösteren cinsten. Hatırlatayım arkadaşlar bunu art niyetle sormuyorum kız arkadaşıma dadanana biri var sürekli hakaret mailleri gönderiyor maksadım onu bulmak.
çok zor kardeş hem bulsada hep yanlış yerleri buluyodu ben istanbulda oturuyorum hesapta ip adresten oturdugum yer bulcak beni izmirde bi yerde gösteriyodu... bu işler pek güvenilir deil ama o dadanan lavuga tuzak kurabilirsin...
ip numarasına bakarak sadece hangi ülkede olduğunu görebilirsin tr de hangi ip numarasının hangi saattee hangi kullanıcıya verildiği ttnet tarafından tutulur ve bu bilgiler adli makamdan talep olursa verilir başkalarına verilmez
bu gibi durumlarda savcılar çok sağduyulu. yani bi C.Savcılığına gidip durumu izah ettiğinde, 1-2 gün içinde adamın kapısını polisler çalıyor ve ifadesini alıyorlar. Eğer avukat tutarsan, adamın kim olduğunuda öğrenirsin.
www.whatismyipadress.com , siteye gir 'look for ip' de oraya numarayı gir. Her zaman doğru göstermesede belki işini görür.
Arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekür ederim. Bir arkadaşım bunda 5 yıl önce bir yöntemle programlala mı bilmiyorum ip numarası üzerinden o ip numarasının sahibini kulandığı Pc'nin donanım özeliklerini bile bulabiliyordu bunun yanında ev adresini bile buluyordu. Tabiki arkadaşar herkez bizim gibi değil bilfilerini paylaşmayan biriydi bana yöntemini paylaşmadı.
quote:
Arkadaşlar bilgileriniz için çok teşekür ederim. Bir arkadaşım bunda 5 yıl önce bir yöntemle programlala mı bilmiyorum ip numarası üzerinden o ip numarasının sahibini kulandığı Pc'nin donanım özeliklerini bile bulabiliyordu bunun yanında ev adresini bile buluyordu. Tabiki arkadaşar herkez bizim gibi değil bilfilerini paylaşmayan biriydi bana yöntemini paylaşmadı.
anlamamki neden paylaşmazlarki ? ne yapıcakki mezaramı götürücek 2 kuruşluk dünya !!
benimde bi arkadaş vardı arıza servisi açmıştı xbnx hiç bişe göstermezdi bende hırs yaptım yanında getir götür yaptım iiş çıkışı gidip yardım ediyodum sistem topluyodum bedavaya elemen bulmuş bırakırmı :) peki sonra ne oldu ? şimdi bi tane arkadaşı yok pc den başka hayatı yok ...
eger varsa bilginiz dogruysa neden paylaşılmasın...
bu formda bile çıktı 1-2 tane pç adama okadar yardım ettik şerefsiz bi de agıza alınmayacak küfürler ....
böylleride var ama onlar yüzünden dogru bildigimiz yoldan çıkacak deiliz...
ne ögrenirsem paylaşıyorum teşekkür alıncada mutlu oluyorum :) varmı daha ötesi :)
reptile_34, valla arkadaşım sonuna kadar haklısın şu an ben Pc konusunda bilmediklerim bildiğimden daha az. Ciddi anlamda Pc konusunda hemen hemen her şeyi biliyorum nede olsa 12 yıldır bu işin içindeyim Elektronik olsun Programlama olsun Web tasarım olsun Pc tamiri olsun yazılım geliştirme olsun bv bir çok konuda bilgim var. Bu foruma girmediğim gün Teknik Servi bölümüne bakmadığım zaman kendimi huzursuz hisediyorum. Bende sizin gibi öyle insanları sevmiyorum açıkçası arkadaşl bile olmaktan ireniyorum. Bugüne kadar bir çok arkadaşım oldu Allah var Pc leri bozulan oluyordu onlara yardımcı oluyordum komşumuzun oğlunu Pc si bozulduğunda ben tamir ediyordum benim huyum bu. Ben iniverste yılarındaykende sınıf arkadaşları bize üstünlük taslamak için bilgilerini paylaşmazlardı.
quote:
reptile_34, valla arkadaşım sonuna kadar haklısın şu an ben Pc konusunda bilmediklerim bildiğimden daha az. Ciddi anlamda Pc konusunda hemen hemen her şeyi biliyorum nede olsa 12 yıldır bu işin içindeyim Elektronik olsun Programlama olsun Web tasarım olsun Pc tamiri olsun yazılım geliştirme olsun bv bir çok konuda bilgim var. Bu foruma girmediğim gün Teknik Servi bölümüne bakmadığım zaman kendimi huzursuz hisediyorum. Bende sizin gibi öyle insanları sevmiyorum açıkçası arkadaşl bile olmaktan ireniyorum. Bugüne kadar bir çok arkadaşım oldu Allah var Pc leri bozulan oluyordu onlara yardımcı oluyordum komşumuzun oğlunu Pc si bozulduğunda ben tamir ediyordum benim huyum bu. Ben iniverste yılarındaykende sınıf arkadaşları bize üstünlük taslamak için bilgilerini paylaşmazlardı.
eyvallah kardeş
benim gibi düşünen arkadaşları bulmak ne kadar güzel ve mutluluk verici :)
reptile_34, sevindim arkadaşım gerçekten sevindim bir bilgi paylaşılmadığı sürece bana göre gereksizdir. Şu üç kuruş etmeyen dünya bilgileri kendimizle götürecek değiliz ya...
konu adli makamların işidir.Neden Vatandaş maşa dururken eliyle iş görmeye çalışır ki? Savcılar hizmet için vardır.onları çalıştırırsanız daha sağlıklı olur. Her önüne gelen bu bilğilere sahip olabilseydi olacakları düşünmek bile istemiyorum. Araştırmalarım sonucunda Bu türden adres bulma durumu 5 sene öncede yoktu, şimdide yok .En azından bireysel kullanıcılar bu bilğilere ulaşamıyor.
quote:
reptile_34, sevindim arkadaşım gerçekten sevindim bir bilgi paylaşılmadığı sürece bana göre gereksizdir. Şu üç kuruş etmeyen dünya bilgileri kendimizle götürecek değiliz ya...