Şimdi Ara

IP MAN Nasıl bir filmdir (Yok Böyle Bir Film) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
14.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar olumlu yorumdan sonra hiç aklımda olmamasına ragmen bi indirim izleyim yaw :D

Orijinalden alıntı: einhander

yanındakı eleman gercek ıp man olmasın

ula gerçek ipman öleli çooookk oldu

II. Abdülhamid
    Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi

"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
  • İp man 2 Aralık 1972 (79 yaşında) ölmüş....

Resimde ki adamın kim olduğunu bende bilmiyorum....

IP MAN Nasıl bir filmdir (Yok Böyle Bir Film)

Bizim ip man metoroseksüel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyükseltürk -- 5 Ocak 2010; 22:12:13 >

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

filmi izleyince bu haline alışmak zor oluyo ya. çok cins oluyo

• Gecenin 2 sinde başladım izlemeye sıkılırsam uyurum diye uyutmadı ya meret az bi uykum vardı o da kaçtı ne filmdi be :D adam a hayran kaldım resmen...

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Gecenin 2 sinde başladım izlemeye sıkılırsam uyurum diye uyutmadı ya meret az bi uykum vardı o da kaçtı ne filmdi be :D adam a hayran kaldım resmen...

Daha en az 3 defa izlersin filmi merak etme.Uykusuz geceler seni bekliyor

Orijinalden alıntı: gstrance

2 defa izledim uzakdoğu filmlerinden hoşlanmamama rağmen çok beğendim. Önyargılı olmadan herekese izlemesini tavsiye ederim.

Evet kesinlikle katılıyorum ben de uzakdoğu filmlerini sevmem ama sırf burada muhabbeti ediliyor diye merak ettim izledim iyiki izlemişim:D

Orijinalden alıntı: iloveyouhagi

Olurda bir uzakdoğu filmi birgün imdb'de 1. sıraya çıksa bile, yine izlemem.
    Hiç hoşlanmıyorum bu tarz filmlerden...

Yani ? Bu başlık altında bu konuya bunu yazmandaki amacı anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 6 Ocak 2010; 13:45:27 >
  • Arkadaşlar film mutlaka güzeldir ve izlemeyi düşünüyorum da... kahramanın 10 kişi ile kavga ettiği sahnede neden kavga ettiği eleman dışındakiler armut topluyor onu anlamadım? Bence matrix teki animasyon olmayan dövüş sahneleri bile daha iyi, ki ordakiler uzak doğulu bile değil..
    ama filmi bukadar insan beğendiyse sadece kungfudan ibaret sıradan bir film olmadığını da düşünüyorum. izleyecem.

bu arada matrix'deki dövüş sahnelerinin başındaki adam uzakdoğulu.

donnie ilede çok filmi var.

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

filmi izleyince bu haline alışmak zor oluyo ya. çok cins oluyo

Ip Man Çok sağlam Ve kurgusu Ve dövüş sanatlarını güzel uyarlıyan bi yapımdır izlemeyenler mutlaka izlemeli dir,diye Düşünüyorum Ha Bu ara Bu Yaşlı Kocamanda Aynı dedeme benziyormuş

• Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

bu sağdaki eleman kim oluyo

yanındaki IP manın cocugu
  • Gerçekten bend sevdim filmi çok iyiydi koreografileri.Donie Yen i severim.
    Bu filmle benzer noktaları olan bir diğer filmde tavsiyemdir.Fighter in The Wind (Baramui Fighter) Masutatsu Oyama'nın hayat hikayesini anlatıyor. Dünyada gelmiş gecmis en büyük dövüşcülerden biri. 270 farklı kişiyle dövüşüp coguna tek yumrukla bitirmiş.Karşılaşmaları en fazla üç dakika sürdü. Kendine özgü dövüş sanatı geliştirmiş.Tekniğini test etmek için boğalarla karşılaşmış. 52 boğa ile karşılaşma yapmış. Bunlardan üçünü hemen öldürdü ve 49'unun boynuzlarını kırdı. Filmde gercekten güzel sahnelerle vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __İCE__ -- 6 Ocak 2010; 23:31:38 >

Orijinalden alıntı: tadesyobatro

Arkadaşlar film mutlaka güzeldir ve izlemeyi düşünüyorum da... kahramanın 10 kişi ile kavga ettiği sahnede neden kavga ettiği eleman dışındakiler armut topluyor onu anlamadım? Bence matrix teki animasyon olmayan dövüş sahneleri bile daha iyi, ki ordakiler uzak doğulu bile değil..
    ama filmi bukadar insan beğendiyse sadece kungfudan ibaret sıradan bir film olmadığını da düşünüyorum. izleyecem.

Sahneyi iyi izle dıgerlerı armut toplamıyor her yerden farklı sekılde gelıyolar ama ıp man habıre yer degısıklıgı yapıyor..yanı bır nevı vur yer degıstır taktıgı.. bır iki sahnede adamı yerde döverken dıgerlerınden darbe gelmıyor hepsı bu..zaten son 4 adam kalıncada aynı anda 4 uyle dovustugunu anlarsın.

o sahneyı 30 40 defa ızlemısımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 7 Ocak 2010; 15:35:21 >

• zaten demek istediğimde o, adam bir kişiyle ilgilenirken arkadan iki kişi yanaşıpta ensesine geçirse iki seksen uzanır yere. ilk izlediğimde dikkatimi çeken buydu ve 3-4 kere izledim. üstelik maymun gibi seri yumruklarıda komik olmuş. inandırıcı değil.
    1970lerde çekilmiş bruce lee filmi vardı ölüm oyunuydu sanırım ismi. bruce bir kungfu okuluna tek başına giriyor. içerde yaklaşık 30 kişi var. bir salonda çevresini sarıyorlar. adam çıkarıyor mançıkasını öyle seri çevirmeye başlıyor ki insanlar yanına yaklaşamıyor. yaklaşmak isteyen kişi yerde kalıyor bunu gören diğerleri daha tedirgin oluyor. üstelik yanına yanaşan tek darbede yerde kalıyordu. yani bir kişiye harcadığı zaman saliselerle ölçülür. bunu bile ilk izlediğimde yok artık demiştim ama o bile daha gerçekçiydi. olurda biri 30 kişiyi döverse anca böyle olur dedirten bir sahneydi.
    neyse filmi indiriyorum. film güzel olabilir o ayrı konu.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.