Şimdi Ara

ıp logger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. geçenlerde discord uygulamasında birisi bana ıp logger denen bişi attı ve ben bunu indirdim bilmeden ve benim discord hesaplarıma erişti.Ve bütün herşeyde sifremi değiştirdim ayrıca indirdiğim uygulamayı da sildim.. Modeme de reset attım. Bilgisayarımda herhangi bi şüphelencek durum yok ama içimde bi korku var sizce bilgisayarımdamıdır hala ? nası kurtulabilirim format şart mı .

• Yapay Zekanın Yanıtı

IP Logger Nedir?

IP logger, kullanıcıların IP adreslerini kaydetmek ve takip etmek için kullanılan bir araçtır. IP adresleri, internette bir cihazı benzersiz bir şekilde tanımlayan sayısal etiketlerdir ve kullanıcının konumu, internet servis sağlayıcısı (ISS) ve cihaz türü gibi bilgiler hakkında fikir verebilir.

IP loggerlar genellikle web sitelerine veya bağlantılara gömülür ve bir kullanıcı hedef bağlantıya tıkladığında veya hedef web sitesini ziyaret ettiğinde, IP adresi kaydedilir. Bu bilgiler, pazarlama kampanyalarını izlemek, dolandırıcılık girişimlerini tespit etmek ve güvenlik olaylarını araştırmak gibi çeşitli amaçlar için kullanılabilir.

IP loggerlar, IP adreslerini kaydetmek için farklı yöntemler kullanabilir. Bazıları JavaScript kullanırken, diğerleri gizli form alanları veya HTTP başlıklarını kullanır. Kaydedilen IP adresleri genellikle bir veritabanına depolanır ve daha sonra erişilebilir veya analiz edilebilir.

IP loggerların kullanımı tartışmalıdır. Bir yandan, meşru amaçlar için yararlı olabilirler. Öte yandan, gizlilik endişelerine yol açabilirler, çünkü kullanıcıların konumları hakkında hassas bilgiler toplayabilirler. Bir IP logger ile karşılaştığında, özellikle de kişisel bilgilerinizi paylaşmadan önce, gizlilik politikasını dikkatlice okumak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Virüs uygulamaları ile deneyin avast, eset, avira vs eğer çıkmaz ise sorun yok
  • Logger lar cihazın kök dizinine kadar erisebilirler. Sağlam bi antivirüs ile taratın. Silme imkanı yüksek. Tabi biraz da yazılım sahibinin kod bilgi becerisine sahip profesyonel biri yazmış ise yakalanmayabilir.. Siz bu format çekin isterseniz.
  • İmzamdaki konuya Farbar loglarınızı gönderirseniz size olup olmadığını söyleyebilirim. Bilgisayarınıza antivirüs indirmeyin.

• İndirdiğiniz antivirüsü yönetici olarak çalıştırın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.