Şimdi Ara

Ratio Buster: BitTorrent upload hile programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu programı HTTP proxy server destekleyen bütün BitTorrent client'ları ile kullanabilirsiniz. Programın çalışması için Microsoft .NET Framework 2.0'ın yüklü olması gerekmektedir.

Kullanımı:
    Modifier kısmına 1 ile 10 arasında bir değer girilmelidir. Yapılan upload tracker'a bu değer ile çarpılarak bildirilecektir. (10 girilirse, kullanıcı 10 kat fazla upload yapmış gözükecektir)
    BitTorrent programda proxy adresi olarak 127.0.0.1 ve port olarak Ratio Buster programının port'u girilmelidir (varsayılan: 8080)

Notlar:
    http://www.c-sharpcorner.com/internet/web_proxy.asp sayfasındaki Web Proxy Server kodunu kullandım. Fakat bu kod olması gerektiği gibi HTTP header'larını parse etmiyor, gayet düz bir şekilde transfer gerçekleştiriyor ve bazı sitelerin görüntülenmesinde problemler yaşanıyor. Bu sebeple Ratio Buster'ı web tarayıcınız ile kullanmamanızı tavsiye ederim.

İleride programa başka özellikler de ekleyebilirim, mesela her tracker için ayrı multplier değeri girebilme, BitTorrent client'ını tracker'a farklı gösterme, tracker'a her zaman seed olarak gözükme şu anda aklıma gelenlerden birkaçı.

Programın exe dosyası: http://www17.brinkster.com/zoptrix/RatioBuster.zip
    İlgilenenler için kaynak kodlar: http://www17.brinkster.com/zoptrix/RatioBuster.src.zip

• yesekkurlşer denemek lazım ben suan esekteyim inince kullanırım+
  • Sende iş var gibime geliyor deneyeyim bakalım nasıl bir seymiş bu. Paylasım için sağol..
  • Sormak istediğim bir sey var ben bunu calıstırdım. Listen port 8080 multipler 2 yaptım. böyle olunca upload yaptığım zaman uploadım 2 kat görünecek değil mi? birde Bitcomet 0.63 kullanıyorum oraya yapmam gereken ayar. Şecenekler/proxy sectim.

Proxy Tipi:HTTP 1.1
    Proxy Sunucu:127.0.0.1
    Proxy Portu:8080 En altta bir secenek var. Sadece HTTP baglantısı için proxy kullan(tracker baglantısı) burdaki tiki işaretliyeyim mi ve ayarlarım doğru mu? Azureusu denedim fakat birde bunu denemek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyxxx -- 25 Temmuz 2006; 8:24:54 >
  • Cevaplar için teşekkürler..

@mustyxxx

Evet, multiplier değeri 2 ise upload yaptığın miktar tracker'da iki katı olarak gözükecek. Fakat kullandığım proxy kodu HTTP 1.1 protokolünü desteklemiyor, sadece HTTP 1.0 ile çalışıyor ve bu sebeple de BitComet ile çalışmayacak büyük ihtimalle. Hem HTTP 1.1 ve hem de 1.0 ile uyumlu hale getirebilmem için proxy kısmının baştan yazılması gerekebilir. Bu konuda yardım etmek isteyen olmazsa biraz beklemen gerekecek, çünkü ancak bu haftasonu fırsatım olursa programa bakabilirim
  • ewet programı denedim bende neden calısmıyor diye düsünüyorum O zaman hangi programlarda calısacagını yazarsanız bide öyle deneyeyim mesela utorrent 1.6'da calısıyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.