Şimdi Ara

iOS7.x.x TWEAK ADRESİ. ~•GÜNCEL•~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her gün yeni tweak ler deniyorum. Denediğim tweak ları yazcam. Bu konu ilk başlıyanlar içindir. Bu forumda ne ağabeylerimiz var onlar bizden kat kat çok şey biliyorlar. Onlarında benim soracağım sorulara yanıt vermelerini isterim. Şimdi tweaklerimize başlıyalım.

Test cihazları: iphone 5s
    İphone 4s
    İpad 2

Activator: çok geniş bir tweak dır ve telefona birçok özellik katar. Mesela ben saat e basılı tutunca ekrana kapatması komutunu verdim. Bunun gibi bin tane şey var.

Auxo 2 : bu tweak i çok sevdim. Adeta yepyeni bir telefon kullanıyorsunuz.
    Denetim merkezine ayrı bi hava katıyor.

Barrel: sayfalar arası geçiş animasyonları koyabilirsiniz. Ama ben klasik iphone yi seviyorum size kalmış

Bootsound: açılış müziği ekler. Mesela telefona her respring attığınızda mac açılma sesi duyabilirsiniz

Camera tweak 2 : bu tweak ile kameraya birçok özellik geliyor.

Cctoggles yada ccsettings : bu tweakler denetim merkezine ek özellikler ekler. Ben cctoogles i tercih ediyorum. Ccsettings de çok fazla özellik var ama ben hepsini kullanmıyorum. Cctoogles ise alttaki kısayolları değiştirme imkanı da veriyor. (Auxo destekliyor yani auxo ile birlikte çalışabiliyor)

Crusher: candy crush hile paketi( bu konu hakkında yorum yapmayın özel mesaj atın sadece)

Dockshift: buda harika bir tweak. Dock un o kaba yüzünü transparan yapabilirsiniz. Ben öle yapıyorum resimler çok şık gözüküyor.

Guestmode: bu tweak cihaza misafirler için giriş açar. Sadece sizin istediğiniz uygulamaları açabilirler.

Linktunes: hackyouriphone den indirmeniz tavsiye edilir.
    İtunes den şarkı indirirsiniz ama reklam önleyici olmaması gerek yoksa çalışmaz. Albüm kapağıyla falan gelir ama her şarkı yoktur. Eğer çok şarkı isterseniz müzikbox ile bridge ı indiriniz. Bridge seçtiğiniz müzik yada videoyu müziklere yada videolara atar.

Appsync 7.x.x : bu kesinlikle indirmeniz gereken tweak tir. Korsan uygulamaları sadece bu yönle çalıştırabilirsiniz.

İapfree : bedava uygulama içi satın alma. Çalışması için appsync yi kesinlikle indirin. Core plugin indirin. Sonra zaten halloluyor.

Locallappstore: buda iapfree den daha küçük ama çalışan bir tweak. Uygulama içi sarın alma buda

Lockscreentool: kilit ekranını düzenleyin

NoSlowAnimations: bu başarılı tweak ile ios 7 din hantal geçiş animasyonundan kurtulursunuz.

Passwordpilot modoki: appstore a şifre girme yeri gelince otomatik olarak şifre yazılı gelir. Güvenlidir merak etmeyin.

Protube: youtube den video indirir diyo ama çalışmıyor. Yada ben çalıştıramadim.

Unlocksound7 : ios 7 ye ios 6 açılma sesi gelir.

Voicemailremover : hiçbir işe yaramayan baş belası sesli mesaj bölümü kaldırır.

Zeppelin: bunu bilmeyen yoktur herhalde. Operatör ismini değiştirebilirsiniz.

---------güncellenecektir---------------

Çalışdıramadıklarım : 😃😃😃

Airdrop Enabler ios 7+ : iphone 4,4s ve ipad 2 için airdrop etkinleştirir. Ama ben sadece ipad de işe yaradığını düşünüyorum. İphone 4s te işe yaramıyor.

Airbluesharing : bluetooth u tüm cihazlar için kullanabilirsiniz. Ama ben 4s te başaramadım. 5s te oldu. 4s te internet bağlantınızı kontrol edin falan diyodu bende sildim

------------------güncellenecektir------

Sildiklerim ama çalışanlar :

Springtomize : iphone' u kişiselleştirmeye yarar. İyi tweaklerdendir. Binlerce özelliği vardır

iAplock : uygulamalara şifre koyun. Çok güvenlidir. Ama cydia dan silebilirsiniz. Bu yüzden cydia yı bilen için işe yaramıyor. Cydia ya sakın şifre koymayın önemli bir durumda cydia ya giremessiniz.

Ad•blocker : reklam önler ama ben tavsiye etmiyorum

Facehalt: gözünüzü ekran dan çevirince video durur. Ama ben nefret ettim her video açıltığında bildirim veriyo ve çok şarj yiyo aynızamanda kasma meydana getiriyor.

Cytask: cydia dan yanlışlıkla çıkınca birdaha girince çok uzun sürede doluyor. Buda cydia nın açık kalmasını sağlıyor. !! Ama ben tavsiye etmiyorum cydia açıkken respring atıyoruz bu yüzden cydia açık ama kapanmış durumuna düşüyor ve telefon kitleniyor. Cytask çok başarılı ama respring e çözüm bulamamışlar.

Afc2add : cihazınızı bilgisayara bağladığınızda doğrudan sistem bilgilerini gösterir.

AkAuto3G : cihazı kilitlediğinizde edge aktif olur açtığınızda 3g tekrar devreye girer.

AppETA: indirmekte olduğunuz uygulamanın bilgilerini verir hızını yüzdesini v.b

--------------güncellenecektir----------

Repo adresi :
    Bigboss
    Hackyouriphone
    Kalora

Ben sadece bunları kullanıyorum

Özel tweakler için özel repo kullanın
    ------------------------------------------

Yakında sorular yazacağım onlara cevap vermenizi isterim 😃😃😃

iOS7.x.x TWEAK ADRESİ. ~•GÜNCEL•~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desider.org -- 27 Ağustos 2014; 19:11:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bi yorum yazın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Springtomize 3 e işsiz tweak dedin ya ayıp ettin hocam
    Sadece springtomize 3 tweak ini yükleyerek nerden baksanız 3-4 belki daha fazla tweak yüklemek zorunda kalmıyorsunuz
    Biraz işgüzarlık sizinkisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerdeyse 15-20 günde bir böyle başlık açılıyor bir kaç gün sonra yok olup gidiyor. Forumda bu konu hakkında koskoca bir başlık var.{ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) } Biraz çaba sarfedince bu konunun içinde her şeyi bulmak mümkünken tekrar tekrar konu açmak forumu kirletmekten başka bir şey değil. Bu başlıktaki bir çok tweak hakkında bilgiyi dediğim başlıkta bulmak mümkün ama yapmamız gereken ve forum mantığına yakışan başlığı takip etmek, biraz çaba ve zaman harcayarak bir şeylere ulaşmaktır bana göre. O başlıkta senin sorunlarına yardımcı olacak bir çok arkadaşı da bulacağına eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi treko -- 27 Ağustos 2014; 14:50:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ktaskaya

Springtomize 3 e işsiz tweak dedin ya ayıp ettin hocam
    Sadece springtomize 3 tweak ini yükleyerek nerden baksanız 3-4 belki daha fazla tweak yüklemek zorunda kalmıyorsunuz
    Biraz işgüzarlık sizinkisi

Padron arkadaşım. Öle diğil yani işsizlik dediğim kolaylık sağlayan bir tweak değil sadee kişiselleştirme yapıyor ya öle yani. Yoksa taktir ettiğim bir tweak

• Bence editle insanlar benim gib farklı düşünebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

Nerdeyse 15-20 günde bir böyle başlık açılıyor bir kaç gün sonra yok olup gidiyor. Forumda bu konu hakkında koskoca bir başlık var.{ iOS 7 - 7.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) } Biraz çaba sarfedince bu konunun içinde her şeyi bulmak mümkünken tekrar tekrar konu açmak forumu kirletmekten başka bir şey değil. Bu başlıktaki bir çok tweak hakkında bilgiyi dediğim başlıkta bulmak mümkün ama yapmamız gereken ve forum mantığına yakışan başlığı takip etmek, biraz çaba ve zaman harcayarak bir şeylere ulaşmaktır bana göre. O başlıkta senin sorunlarına yardımcı olacak bir çok arkadaşı da bulacağına eminim.

+1 kesinlikle katılıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 13.3 Tweak Rehberi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konun aynısı açılmıştır konunu kapatabilirim ya da sen kapatabilirsin.

Konumun linki=http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=93750359

Anlayışın için sağ ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1A7323562 -- 27 Ağustos 2014; 15:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco
    ...
    Linktunes: hackyouriphone den indirmeniz tavsiye edilir.
    İtunes den şarkı indirirsiniz ama reklam önleyici olmaması gerek yoksa çalışmaz. Albüm kapağıyla falan gelir ama her şarkı yoktur. Eğer çok şarkı isterseniz müzikbox ile barrel i indiriniz. Barrel seçtiğiniz müzik yada videoyu müziklere yada videolara atar.
    ...
    Bridge olmasın o?
  • turuncum kullanıcısına yanıt
    Pardon hemen düzeltiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay vay vay! Bizim Apple-Apple'a bak sen. Bir zamanlar" 5s mi Note 3 mü?" diye konu açan Apple-Apple şimdi Apple uzmanı olmuş. Tanıdın mı len bizi kerata?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Vay vay vay! Bizim Apple-Apple'a bak sen. Bir zamanlar" 5s mi Note 3 mü?" diye konu açan Apple-Apple şimdi Apple uzmanı olmuş. Tanıdın mı len bizi kerata?

Apple uzmanı değilim sadece hayranı diyebilirim asıl uzman kenbu nickli arkadaş ve bu üslubunu özlemişim açıkcası nerelerdesin?

• Valla üstad, bu aralar otomobil bölümündeyim. İyi vakit geçiyor. Biz seni A7 fotoğrafı ile sevmiştik, bırak şu gavur adamı koyma avatarına.

Düzenleme: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren..34 -- 27 Ağustos 2014; 20:40:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.