Bildirim
ios4 4.1 yüklü ama cydia da 4.3.5 in shsh'si var
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Edemezsin. Cydiada 4.3.5 diyorsa yapacak birşey yok. _____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
Anlamadığım birşey var telefon sıfır, yurt dışı. nasıl 4.3.5 kaydı oluyo.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: saltanat_1985
Anlamadığım birşey var telefon sıfır, yurt dışı. nasıl 4.3.5 kaydı oluyo..
Şu andaki fw 4.3.5 olduğu için kayıt var. Yarın 4.3.6 çıksın onun da kaydını alır._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
hımm anladım sanırım... 4.1 için unlock çıkacağı yok, restore ediym diyorum, sence hangi sürüme yükseltsem iyi.. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: saltanat_1985
hımm anladım sanırım... 4.1 için unlock çıkacağı yok, restore ediym diyorum, sence hangi sürüme yükseltsem iyi..
Zaten 4.3.5 olacak mecbur. En son fw o ve zaten sadece onun shsh kaydı var._____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
Zaten 4.3.5 olacak mecbur. En son fw o ve zaten sadece onun shsh kaydı var.
Onun da untethered jbsi yok.. en iyisi kalsın böyle demi.._____________________________ -
4.1'e untethered jb yapabilirsin neden yükseltiyorsun ki? _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
4.3.3 sürüm nasıldır arkadaşlar? bnm cihazda ipad baseband var. sizce bu sürüme geçeyim mi? şuan 4.1 sürümdeyim _____________________________ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Boston🇺🇸 | Istanbul🇹🇷 -
Bulunduğunuz sürümün kaydını almak için ifaith programını kullanınız. _____________________________
iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X