Şimdi Ara

iOS zayıf iPhone 6S satışları nedeniyle Android'le savaşını kaybediyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fazla bişey eklemeden yenisi çıkıyor iphone ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orgeneral kullanıcısına yanıt
    Olurmu hic adamlar kasasi 2 yil eski telefonu yeniden piyasaya sürüp ucuz diye satmiyorlarmi Android gitgide stabil hale gelirken iOS hata uzerine hata veriyor. Üstelik Android telefonlarda cok iyi ilerleme kaydetti, örnegin elimde Galaxy S6 varken iPhoneun ekranina bakmak bile istemiyorum adamlar Amoledden Samolede gecti iPhonelerda hala eski teknoloji ekran kullaniliyor, SAMOLED den adamlar yeni ekrana gececekler iPhoneler i7 ile Amoled kullanmaya baslayacak daha. iOS i7 ile adam gibi yeniliklerle gelmezse ki sanmiyorum gelecegini tipik kasa yeniligi ile gelecektir sadece tüm düz modellerde oldugu gibi gitgide dahada cökecektir. iPhoneun Androidlere göre tek sevdigim yani dokunmatigi ondada ANdroidler ayni seviyeye gelirse iPhoneu tek kalemde silerim.
  • Teknoloji harikasi 32 gb Note 5 2300 tl ,muadili bile olamayacak 16gb 6s plus 3300 tl..

    Apple dusmesin de ben mi duseyim anasini satayim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefondaki yenilikler artık yavaş ilerler, bence akıllı ev teknolojisine yüklensiner.
    Evde apple ekosistemi vb. güzel olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 milyar milyon fiyatı var alınmaz tabi haketmiyor çūnkū

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasmadan donmadan yavaş yavaş zayıflıyor
  • 16 gb hafıza kapasitesi ile ki zaten 4 küsür gb'si sisteme gidiyor, 11-12 arası bir rakam kalıyor 2016 senesinde apple'ın ürünü bu ama fiyatı binlerce lira, sırf şu 16 gb olayına gıcık olduğum için androide geçsem mi diye düsünmeye basladım simdi, lakin eskiden kullandıgım android telefonlar kasma donma vs yüzünden sinir ettigi icin iphone almıstım, tekrar o tarz problemler olur mu diye de düsünüyorum bir taraftan, ve bu telefonu 2349 tlye aldım yarın satsam 1800-1900 e satabilirim ama android telefonu bugun 2500 e al bes ay sonra 1500 e bile bulursun belki bu da diğer düsündüren taraf telefon hususunda
  • Ben ios tabanli htc almak istiyorum

    Neden isletim sistemini diger telefon ureticilerine acmiyor.

    Cok zor bir sey mi
    Ya da cok mu sacma olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı telefonlara, ilk çıktığında 32 gb iphone 3gs ile giriş yapıp 2,5 yıl gayet mutlu mesut kullanıp ardınan samsung galaxy note a geçiş yapmıştım,fakat 1 yıl içinde cihaz kağnıya dönünce hemen iosa döndüm,fakat android 3 yıl öncesine kadar kendini geliştirip stabilitesini artırıp gerekli akıcılığı kazanırken ios maalesef 3-4 sene önceki ios olarak kaldı,elimde 700-800 e temin edilebilecek 64 gb lık,1 yıldır kullandığım ve 2 yıllık cihaz olan oneplus one bulunmakta ve en az ios akıcılığında,hızında ve 3000 liralık iphone un yaptığı bütün işleri yapıyor. zamanında apple a dünyanın parasını döken biri olarak keriz gibi hissettiğim için adamakıllı bir yenilik getirene kadar apple dan uzak duracağım. mevcut şartlarda apple ın hala batmamasının sebebi de cihazın statü göstergesi olarak alınmasından başka birşey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Ben ios tabanli htc almak istiyorum

    Neden isletim sistemini diger telefon ureticilerine acmiyor.

    Cok zor bir sey mi
    Ya da cok mu sacma olur.

    Alanlar apple ı ios işletim sistemine sahip olduğu için alıyor. Hava için alanları saymıyorum.Öbür türlü apple ın suratına bakılmaz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobalt_evan -- 22 Nisan 2016; 8:53:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değilde ülkemizde müthiş bir tüketim çıkgınlığı var elin gavuru 5.000 euro maaş alıyor 5 yıl ıphone 4s kullanıyor bizimkiler kıt kanaat geçiniyo ama hep en son çıkanı alma peşinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnemyDestroyeD kullanıcısına yanıt
    İphone kullanan bi kaç kişiye sordum.Neden iphone?(iphone 6s ve 6s+ kullananlara sordum)

    5 kişiden 4 ü çünkü iphone dedi.
    1 kişi şuanki yenilikleri,stabilitesi ve görüntüsü hoşuma gitti dedi.

    Neden iphone?Çünkü iphone diyen 4 kişi 800-1700 arası maaşla çalışan kişilerdi.
    Neden iphone?Çünkü.... diyerek sebep belirten bilinçli kullanıcı,3400TL maaşla çalışan kişiydi.

    Kısa bir iktisat bilgisi
    Züppe etkisi, mikroekonomide, yüksek gelirli insanların bir tüketim ürününe olan taleplerinin düşük gelirli insanların talebine ters orantılı olmasıdır. Züppe etkisi, çoğu Mikroekonomi teorisinin aksine negatif değil pozitif eğimli bir talep oluşturur. Bu durum sıradışı, pahalı ya da özel ürünlere sahip olmak isteğinden doğar. Bu ürünler genelde yüksek mali değere ama düşük pratik değere sahip olur. Bir ürün ne kadar nadirse, züppe değeri o kadar yüksektir. Bu tür ürünlere sanat eserleri, marka giysiler ya da spor arabalar örnek verilebilir.

    Bütün bu örneklerde, ürünün züppe ürünü kategorisine girip girmediği tartışılabilir. Birisi ,mantıklı olarak, kumaş kalitesi, uzun ömürü veya işleniş kalitesi yüzünden 'züppe' marka bir giysi alabilir. Bu, bazı durumlarda doğru olsa da, kişi tanınmış bir markadan aynı ürünü daha ucuza alabilir. Sıklıkla bu ürünler sonunda elden çıkarılmak için ucuz fiyatlara satılır, bu da ürünün gerçek değeri hakkında şüphe uyandırır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Teknoloji harikasi 32 gb Note 5 2300 tl ,muadili bile olamayacak 16gb 6s plus 3300 tl..

    Apple dusmesin de ben mi duseyim anasini satayim...

    adam çöpe teknoloji harikası note 5 dedi ya la
  • aslında soyle bır durum var sonucta iphone nun yurt dısı fıyatı sabıt yenısı cıkana dek.yenısı cıkınca eskısını 100 dolar asagı cekerek devam edıyorlar en son bıldıgım.
    eğer telefon yurt dısından alınabılırse her halukarda kazanclı olma durumu var ,al sat ıslemı de dogru zamanlamayla yapılabılırse yenısını yıne tr de sattıgın fıyattan yurt dısından alıp yoluna devam edebılırsın kı boyle zarar etmeden veya az zararla kurtulabılıyorsun kı bu durum android tabanlı telefonlarda mumkun degıl .
    bugun uyguna aldım dedıgın htc veya samsung 4 ay sonra bakmısın yerlede fıyatı ve zarar kacınılmaz oluyor
    iphone 2 ile baslamıs 3 ,3s,4,4s le devam edip 5,5s,6 yı pas gecıp tekrar 6s le tekrar ios a donmus bırısı olarak zarar ettıgım donem telefondan android donemımdı
    sonuc olarak gencım ugrasırım telefonla benı kısıtlamasın dıyorsan android ama bana zaten sundugu fazlasıyla yetıyor vaktım yok ugrasamam dıyenler ıcın ios ıyı duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Android işletim sistemini kullanan birçok marka ve bu markalarında her bütçeye göre telefonu var. Sokakta Android sistemini kullanan kullanıcılar görüyoruz ama hepsinin elinde amiral modeller yok. Ben ucuz olan modelleride kullanan tonla kişi görüyorum durum böyleyken elbette Android kullanıcıları artar.

    Markalar bazında karşılaştırma yapılsa daha sağlıklı bir sonuç elde edilir. Bir yande sadece Iphone diğer tarafta 200 TL'lik telde bile bulunan Android:)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 22 Nisan 2016; 10:50:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcrew

    Ben ios tabanli htc almak istiyorum

    Neden isletim sistemini diger telefon ureticilerine acmiyor.

    Cok zor bir sey mi
    Ya da cok mu sacma olur.

    işte androiddeki sorunların baş sebebi senin dediğin yöntem.

    apple ios işletim sistemini tamamen her şeyiyle kendi ürettiği cihaza optimize ediyor.

    atıyorum 700 liralık htc cihazda ios 9 var ve bu 700 liralık telefonun donanımı yeteceğini sanmıyorum,

    haliyle daha sonra stabilite, hız sorunları ve takılmalar baş gösterecek sonra forumlarda orada burada ios kasıyor takılıyor sohbetleri dönecek androidde olduğu gibi

    İos apple'da güzel başka bir markaya verilmemeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engurlu

    Teknoloji harikasi 32 gb Note 5 2300 tl ,muadili bile olamayacak 16gb 6s plus 3300 tl..

    Apple dusmesin de ben mi duseyim anasini satayim...

    Konu sapmasin ama note4 note5'ten daha teknoloji harikası bir cihaz.degisir ve daha büyük pil,artirilabilir hafiza.fiyat da 1800 civari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürekli güncelleme veriyor hataları çözmek için. alt tarfı 4-5 cihazı var uğraşması gereken. Halen berbat durumda ne özellik ne başka bir şey.
    Senelerdir aynı arayüzü duvar kağıdı veya ikon değişerek veriyor. Artık yemezler. İstediği kadar konuşsun 1080p olmayan ekranda kasmaması çocuk oyuncağıdır. Androidde öyle telefon çıkarsalar almazsınız ama üzerinde elma var diye 3000 lira bayılıyorsunuz.

    Ünlün bir söz vardır ; " kankaaaaaa ama bu ayfonn" ok der geçerim boş telefonla ile mutluluklar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vengace

    Normalde böyle tartışmalara hiç girmek istemem ama 2 noktada yanlışınız var

    Öncelikle iphonedaki parmak izi okuma sistemi ile motorola da kullanılan parmak izi sistemi tamamen farklı motorolada parmağı sürükleme hareketi ile parmak izini okutursunuz iPhone ve cikan Samsung gibi cihazlarda kullanılan sistem sadece parmağı koyma işlemi bunu ilk apple getirdi zaten ilk çıktığında bol bol gönderme yapmıştı


    İkinci olarak daima en güçlü mobil gpular iPhone serilerinde kullanılmıştır bunu kimse yalanlayamaz veya karalayamaz yazdığınız bilgi kesinlikle yanıltıcı power vr serisi gpular mobil dünyanın en güçlü GPU üniteleridir(telefonda)

    Hatta örnek olsun son çıkan power vr gt7200 modelinin tüm gücünü kullanabilen oyun bile henüz piyasada maalesef yok bir ihtimal asphalt 9 dibine kadar kullanacak yeni grafik motoru yüzünden

    Androidde adreno gpular olarak çok güçlüler ama maalesef ısınma sorunu yüzünden performans sorunu yaşıyor g2den biliyorum asphalt 8 de cayır cayır olurdu

    Biraz araştırmak her zaman iyidir :)

    Kardeşim son testlere bakmadın galiba ? Adreno 530 rakiplerini neredeyse ikiye katladı puan olarak.Haa iPhonr'larda oyun kasmaz o GPU nün güçlü olduğunu göstermez. Oyun iyi optimize edilmiştir. Ondan kasmaz

    https://m.donanimhaber.com/cache/ImageThumbnail2.aspx?t=0&size=4&bound=3&border=1&resolution=0&path=https://m.donanimhaber.com/images//images/haber/82999/20160307151328114.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillerNoob -- 23 Nisan 2016; 11:44:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir tarafta hem cihaz satışlarından ciddi kazanan, hem de uygulama marketi ve iTunes satışlarından çok ciddi gelir üreten Apple var. Diğer tarafta onlarca Android cihaz üretip sadece donanımdan cüzi karlar edebilen sürünüp duran üreticiler var. Apple çok daha az cihaz satıyor ama pazardaki en yüksek ciro ve karlılığa sahip olmaya devam ediyor.

    Google diğer donanım üreticilerinin ezik rekabete devam etmesi sayesinde Apple'dan daha değerli bir konumda olabilir ama bu bile Android'in mobil platformda karlılık anlamında Apple'dan kötü durumda olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

    Apple kullanıcı deneyimi satıyor, rakipleri ram cpu ..vs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.