Şimdi Ara

Ios Vs Android Kafasi Karisan Arkadaslar Buraya!!!! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
5
Favori
5.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

Ağır fanboy çıktı. iOS adeta bir tanrı gibi arkadaşın gözünde.

Hiç de alakası yok.Ben iosu büyütmüyorum asla.Sadece şimdiki işletim sistemlerinden iyi olduğunu belirtiyorum.Sadece bana parazit oluşturan arkadaşlara tepkimi böyle gösteriyorum.Tabiki de iosun da eksikleri var.Evet, bizim ülkemizde pahalı bir cihaz bunu da kabul ediyorum.Ama bu onu androidden kötü yapmaz.Sonuçta benim apple ile aileliğim yok, veya bir kazancım da yok.Niye durduk yere iyileyeyim ki?Hangi işletim istemi iyiyse onu önerir, tavsiye ederim.Ve gözümde android tam bir felaket..
  • güzel konu olmuş ama keşke alıntıları abartmasaydınız, gece bütün mesajları okuyacam
  • 18Yusuf720 yazımı ne kadar özenle okuduğunu ve telefondan ne kadar iyi anladığını gayet iyi anladım

1.iphone 5 in piyasaya yeni girdiği zamandan bahsediyordum

2.artık asusun yeni çıkan anakartlarında bile nfc var ayrıca nerdeyse hiç şarj harcamıyor istersen kapatabiliyorsun

3.flaşplayer ad olarak yok kendisi var gayet güzel çalışıyor kendin kullanamadın diye yok deme sadece markette yok

4.anladığıma göre hayatında hiç nova/apex launcher kullanmamışsın(bence bi dene)

5.sen s3 ü almışsın ama kullanamıyorsun yok multitaskink te öyle şeyler açılmamış(bunları yaparken aynanda görüşmede yapabilirsin ve ramın iyi ise hiç kasmaz)
    telefondan ss:https://www.dropbox.com/s/7d1crjfau81xhly/Screenshot_2013-08-21-19-17-13.png?m
    not: multitasking te aynı zamanda uygulamalar hızlı açılır yok bende açılmıyor falan demişin örneğin pc de cs6 yı hdd’den açmak 25sn ramde ise öne getirmek 0,2sn hdd’nin hızı ile ramın hızı bir mi telefonda da aynısı geçerlidir

6.bu arada gereksiz uygulamaların ne olduğunu sormuşun normal android te olmayıp ta samsungun yüklediği uygulamalar örneğin video merkezi,cheaton,musichub ve benzeri

çok büyük alıntılar yapmazsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

1. sayfanın kitabı Edit : 3. sayfayı yapmaya kıyamadım 4. sayfa ful bnm yazım olcakdı alıtının alıntısının alıntısının alıntısının alıntısının alıtısının alıntısının alıntısı vardı hatta daha cokdu

Gerekirse apple fani da olurum banane hizindan simdi pyasadaki uygulamalari aciyomu yeterdir o bana o zaman size de valla cok hizli diye nokia 3310u dokunmatik yaparak en son teknolojiyi modifiye ederek versinler onu kullanin bi zamandan sonra tasarimda onemli geliyo sanki bu araba mi hiz hiz diyonuz iphonenin ne yavasligini gordunuz yigidi oldurun hakkini yemeyin niye ben kendi telefonumu durduk yere kotuleyeyim ama kotu bariz sekilde kotu hizliymis banane iphone 3gg de aciyor hala bircok uygulamayi dusunun artik 5 yada 5s ne zamana kadar acar.Hem de daha guncel onlar daha cok surum goruyolar ve hizli geliyo androidde com bekliyosun guncellemenin gelmesini ve az surum geliyo s3 yeni telefon 4.0.4 ile cikti 5e gecer en son o da taam android 6 ciktiginda s3e yeni 5 guncellemesi gelir orada kalir

Ben İphone kötü veya yavaş diye bir şey demiyorum zaten. Ama sen kendi telefonunu övmek için başka markalar çamur atıyorsun. Ve bunu kaba saba bir anlatışla yapıyorsun. Ayrıca hız sadece arabada mı gereklidir ? Kötü bir örnek. Ama ben küçük ekranlı yavan bir telefona (her ne kadar stabil olursa olsun) 2000 Tl vermem. Gider s4 alırım,gerekirse 2 sene sonra değiştiririm ama ayrıntılı bir telefon kullanırım. He sen illa ömürlük telefon istiyosan iphone seni mezara kadar götürür.

Bi kere camur attigim telefon kendi telefonum, kaba dilke anlatmamin sebebi ise samsungun bu paraya modifiyeli 3310 kakalamasi ve buna sizin gibilerin daha hizli demesi hiz sadece teknik ozelliklere bakmaz al ne farki var benim telefonumla iphone 5 in?Cevap:Teknik Ozellikler
    Ikisi de ayni seyleri aciyor ustelik iphone tasarim ve uygulama kalitesi olarak da guzel.
    Simdi soyleyin teknik ozellik neyi degistiriyor?Tamam teknik ozelligi iyi olan telefon da secilebilir ama her ikisi de ayni seyleri aciyosa fazla hiza gerek yok cunku hizini anlayacagin bi alan yok.Simdi galaxy s4 yada yeni cikacak olan note 3 iyi ozelliklere sahip diye ozel bir oyun mu cikartilacak?Yok.GTA 4 mu cikacak?Yok!Ee bu hiz ne ise yarayacak o zaman?Inanin hiz kadar tasarim da onemli daha ben bu telefonu alali 1 sene olmadi ama gercekten sıktı bu telefon beni bu sanki hic kasma yapmiyor mu saniyosunuz
    Yaniliyorsunuz intten indirilen uygulamalar virus bulastiriyor ama iphone oyle mi?Onlar icin belirli programlar var ucretsiz uygulama yuklenilebilen onlar da guvenli
    Zaten onume geleni yukleme gibi bi sansim yok hafiza cok az sevdigim uygulamalari yukluyorum onlari da mi yuklemeyeyim?
    Ayni uygulamalari iphone 3Gye de yukledim ne kasma var ne virus super yani.
    Sadece dis tasarim degil isletim sisteminin tasarimi da onemli bu yuzden yine iosu seciyorum ama tasarim benim icin 2. Planda demissin o senin bilecegin bir sey ozgurluk iphoneda da var sana androidin verdigi iphoneda olmayan ne var?Telefonu sevmek isinmak tabiki onemli ben de bir turlu su samsunga isinamadim bu seneki aklim gecen sene olaydi ipgone 4s alirdim.Ekran kucuklugu konusunda ben de kck ekranlari sevmiyorum ama 5 inc de kazik gibi oluyor en ideali 4.5 inc zaten buyuk ihtimalle 1-2 seneye iphonelarda o buyukluge ulasir.

Klavye kullanisi ve islevi konusundan gecemez hic bi telefon iphone note 2 gibi koca birsey alacaksan git ipad al daha iyi o zaman da bote 2 klavyesi bebe gibi kalir.
    Niye gobegin cikiyo pcden indir cift tikla itunestan at bu mu zor?
    Micro usb ve lightningi karistiriyo olabilirim bu da benim fan oldugumu gostermez zaten lightningden mi bahsediyorsun diye sordum.2.si ise micro usb ye ne gerek var soyler misin tasarima onem vermeyen siz usb konusunda pek bi kaliteye onem veriyorsunuz?!!Otg kablosunu evet bilmiyorum ama ogrenmesi zor degil!
    Tamire giden telefon daha saglam olur demiyorum heralde yarim akilla okudun adam batarya degismiyor dedi ben de gerektiginde servise ver degistirirler dedim hem kapali kalmasi daha cok SAGLAMLASTIRIR. Dedim.
    S3u hafiza karti kasiyor demedim ama yuksek hafizali bi microsd takarsan tabi kasar sen git en fazla 8gb tak o zaman ben de diyorum ki oyle yapana kadar kendi hafizasi yuksek telefon al bunun neyi yanlis?
    Itunesi de ovdugum yok magazasinda cok uygulama var diyorum!
    16GB den 12si sana kaliyor demissin kafan iyi senin gercekten sanki s3te durum farkli mi!?
    4G konusunda ben bisi demedim ama diyen de hakli arkasindayim turkiye boyle neumis efendim turkcellin 3G si ABDnin 4G sini gecmismis.Asil boyle haberlere sizin gibi cahiller inanir!!
    Cahillik konusunda hic de oyle degilim senden daha bilgili oldugum kesin sen git cuhela yazmayi ogren!!!

allah askina ne sacmaliyorsun sen.
    klavye'de androidde birini begenmezsin siler digerini yuklersin begenmez digerini yuklersin o da yetmedi swype'i yuklersin.ios'ta bu secenegin yok.
    ayrica note2 ile kalkmis ipadi kiyaslamissin ipad'de arama yapabiliyormusun, ipad cebine sigabiliyormu,cikarip resim cektiginde gorgusuz damgasi mi yiyorsun.klavye konusunda sidik yaristiracaksak androide fiziksel klavye baglanabiliyor.git logitech'in klavesini al bagla.
    telefonu sadece eslestirdigin itunes'ten uygulama oyun aktarimi yapabiliyorsun.bir baska bilgisayarda hepsini siliyor yada 40 takla attiriyor.kime ne ogretiyorsun.
    micro usb'ye ne gerek var ne demek bunu epey dusundum yani neyi kastedyorsun micro usb ne biliyormusun ne ise yariyor biliyormusun bunu sirf tasarim icin mi koyuyorlar biliyormusun.micro usb kaliteyi mi ifade ediyor sana gore yani burada cidden ne demek istedigini anlamadim.kalkipta lightning ile micro usb'yi karsilastirman sacmaligin babasi olmus.ikiside ayni islevi ayni sekilde goruyor.
    pil degistirme hususunda ise yine sivamissin ben gider samsungun orjinal bataryasini 40-50 tl'ye alir kendim degistiririm.sen gider genpaya 100tl bayilir degistirirsin.
    bir diger nokta telefon olasi dusmelerde arka kapagin atip pilin cikmasi telefonu saglamlastirir telefonda agirlik azalmasi oldugu icin hasar-darbe azalir.yani esit sartlarda iphone, pili firlayan bir cihaza gore daha cok hasar gorur tabi bu pratikde ne kadar belli olur orasi tartisilir ama senin dedigin yanlis.
    note2'de 64gb hafiza karti kullaniyorum hic bir kasma yok.tabi gider bakkaldan class2 bilmem ne marka alirsan 512mb'lik sd kart bile kasar.
    itunesi ovmussun yada ovmemissin cok onemli degil bu konuda apple iyi is basariyor.
    16gb'dan 12'si bana kaliyor demisim evet kafam iyi s3te bu durumu 64+10=74gb' yapabilirsin ama iphone'da yapmak icin 2800tl bayilip 64gb alman gerek.kafasi guzel olan simdi belli oldu sanirim.
    4g konusunda bende birsey demedim ama kalkipta 2009 yilinin lafi olan "3g altyapimiz belli agabeyi ne goruntulu gonusmasi bosver sen" demeye gerek yok su anda 3g altyapimiz olmasi gereken seviyelerde.yine kalkip 4g ile kiyaslamaya gerek yok.3g, 4g'den daha iyi olsaydi muhendisler mal degildi 4g calismalarini yapsinlar.

sonuc olarak iphone s4'den iyi bir telefon olabilir yada xperia z'den iyi bir telefon olabilir.ama kalkipta cimbizla ozellikleri cekip cikartip yaaa bak gordunmuuuu ios daha iyi demeye gerek yok abartma bu kadar babanin firmasi degil apple.

bu kadar sacma bir mesaji bende yazip androidi savunmak istemezdim ama boyle bir konuya boyle bir cevap yakisir
    acma geliyosa yazmassin bu bir.Git baska konularda dolas.
    Klavye konusunda zaten iphone icin iyisini yuklemeye gerek yok cunki daha iyisi yok bulmussun iphone klavyesini daha ne istiyorsun?Bana 2000 TL lik telefon veriyorlar butun tasarimini ben degistiriorum ne anlami kaliyor?Yok klavyesiyle ugras yok yukledigin klavyeye guven yok soyle yok boyle...Bu 2000 tlye kakalanan nokia 3310a android yukleyip alin tepe tepe ayarlarini degistirin demesi gibi bisi olur.Apple boyle seyler cikarmiyor cunku gerek duymuyor.
    Note 2 ipad kiyaslamasi konusunda ilk kapismayi sen baslattin note 2 gibi tablet sayilabilecek bir telefonla yari buyuklugunde olan iphoneyu karsilastiriyon ben de onun 2 kat buyugunu yazdim onun icin.
    Itunes konusunda sen de telefonundan uygulama yuklersin telefonuna pc sikintisi yasamazsin androidin boyle luksu bile yok hala konusuyorsun...
    Micro usb ye takilmiyorum bile tamam onemlidir ama abarttigin kadar da oldugunu sanmiorum.Apple in de bi bidigi vardir da koymuyordur zaten..
    Batarya ve saglamlik konusunda yaniliyorsun bataryayi bir kere aliyosun birak da al o paraya o kalite.Su kapagin dusmesi konusunda asiri sacmalamissin bir tek sey dahi anlamadim ama yanlis kanidasin bunu biliyorum.
    Hafiza karti konusunda git sen en iyisini al o kadar parayi ona ver.Ben de diyorum ki ona o kadar para verene kadar git kendi hafizasi o kadar olan bisi al iphone pahali olabilir ama kalitede de ona bir gram yanasabilen olamaz.Sen telin kendi hafizasini full doldur 64 gbyi de doldur bakalim kasiyo mu kasmiyor mu olc.
    4G konusunda fikrim ayni.Yakinda cikabilir ama kalitesiz.Kalitelisini istiyorsan zaten pahali olacak seye artik cep yakacak para odersin.Turkiyede 4G Kullanilmaz!!Sahsen ben o kadar para bayilmam 4Gli konusmak icin.Git intten konus Allah Allah!
    Sonuc olarak iphone iyi dogru ama hicbir ozelligi de cekip cikarttigim yok.Bana neyi savunuyorsun?Ben niye durduk yere o kadar para verdigim telefonu durduk yere kotuleyeyim?Sonucta dedigin gibi apple babamin degil.
    Bu konuyu da sacma bulman kiskanmandan samsung ve androidi kotuleyen mesajlarimin bulunmasindandir.Yukariya yazdigim gibi cekemiyosan dogrulari gozardi etmek istiyosan ve bu konuyu sacma buluyosan gule gule ayril burdan.burasi bir forum ve buda forumda bir konu insanlar senin yazilarini okuyup yanlislarina gore yorum yapip yine yanlis kanilara varmasin diye duzeltmeler yapiyorum
    tabi sen bunu senin konunda sana tas atmisim gibi algiliyorsun o baska.

sonuc olarak bugune kadar piyasadaki bircok akilli cihazi kullandim iphone'dan tut xperia serilerine(kalbur ustu modellerini) kadar. bundan 1 ay oncesine kadarda iphone5 kullaniyordum ama tekrar note2'ye geri dondum.sarji bu kadar giden bu boyutta bir cihazi sony'de yapsa gider onu alirim.htc'de yapsa gider onu alirim.
    eger telefondan anliyorsaniz androidin hakkini vererek kullanmasini biliyorsaniz ios'un kisitli kapali kutu olmasi sizi ondan sogutacaktir.
    ha yok ben alo der internette dolasir sms'imi atarim derseniz iphone'dan iyisi yok size.

sonuc olarak artik seninle tartismayacagim.elinden gelen en iyi sekilde ios'u savunabilirsin bu forumda dolasanlarin bilgisi yazdiklarin etkilenmeyecek kadar fazla... Orijinalden alıntı: retro.

burasi bir forum ve buda forumda bir konu insanlar senin yazilarini okuyup yanlislarina gore yorum yapip yine yanlis kanilara varmasin diye duzeltmeler yapiyorum
    tabi sen bunu senin konunda sana tas atmisim gibi algiliyorsun o baska.

sonuc olarak bugune kadar piyasadaki bircok akilli cihazi kullandim iphone'dan tut xperia serilerine(kalbur ustu modellerini) kadar. bundan 1 ay oncesine kadarda iphone5 kullaniyordum ama tekrar note2'ye geri dondum.sarji bu kadar giden bu boyutta bir cihazi sony'de yapsa gider onu alirim.htc'de yapsa gider onu alirim.
    eger telefondan anliyorsaniz androidin hakkini vererek kullanmasini biliyorsaniz ios'un kisitli kapali kutu olmasi sizi ondan sogutacaktir.
    ha yok ben alo der internette dolasir sms'imi atarim derseniz iphone'dan iyisi yok size.

sonuc olarak artik seninle tartismayacagim.elinden gelen en iyi sekilde ios'u savunabilirsin bu forumda dolasanlarin bilgisi yazdiklarin etkilenmeyecek kadar fazla...
    @18Yusuf720

Benim amacim milleti kotuye iletmek degil, bundan sonraki secimlerimde bizzat ben de oyle yapacagim.Bu konusan ayril dememin sebebi ise yazimi sacma bulman.Tamam androidi savunabilirsin iosun eksiklierini yazabilirsin buna karisan yok sen de begenmedigin her cevaba sacma diyemezsin sen onu savunabilirsin ben de bunu savunabilirim bu normal burada "sacma" degil.
    Note un boyutu ise bana gore fazla telefon tam bi kazik gibi ama sen begeniyo olabilirsin ona karisamam bu saatten sonra da fikrini degistiremem.
    Sonuc olarak sen bilirsin.Zaten ben de kimseyi koru korune baglamak istemem.Iosu bilen biliyor.Iyi forumlar...

İosun mukemmel.. 1 numara.. iosdan iyisi yok..

Dememizi bekliyorsan yaniliyorsun.. ios iyiydi bir zamanlar. Ama o zamanlar geride kaldi. Cunku ozamanlar gingerbread vardi, froyo vardi. İos onlara gore cok stabil bir sistem oldugu icin ve iphone deger telefonlara gore daha kaliteli oldugu icin el ustunde tutuldu. Cok satti. Ama gel gor ki ice cream sandwich ile isler degisti. Daha iyi androidli telefonlar cikmaya basladi. Ama iphone zaten yeterince yuksekteydi ve biseyleri degisgirmesine gerek yoktu. Daha sonra jellybean cikti ve gun gectikce iosun o tahtini sallamaya basladi. Peki apple bu durum karsisinda ne yapti?? Vaaayyy 4inc ekran.. cok akillica.. tabiki kimsenin beklentisini karsilamadi ama insanlar yine almaya devam etti.. androide yonelim cok oldu tabiki. Simdiki telefonlara baksana. Htc one (boomsound, ultrapixel kamera, yekpare tasarim, 4.7" FULL HD ekran.),xperia z(sony bravia display, su gecirmezlik, yekpare tasarim, arkasi onu cam, 5" FULL HD ekran.) Nexus 4(saf android, yekpare tasarim, arkada tasarim acisindan cok şık yaldizli cam, snapdragon s4 pro islemci, 2gb ram, 4.7" HD ekran) birde iphone u dusun. Ne +si var bu telefonlardan? 2ghz islemcisimi var? 4gb rami mi var? 4k ekrani mi var? Nedir yani iphonedaki bu ısrar? 2300 e telefon satiyosun bari bi 2 tane arayuz koy da insanlarin secme sansi olsun. Ayrica o klavyeye ne demeli? Sanki ekran cok buyuk te gttin Turkce karakterleri ekledin. Yazilmiyo arkadas kimse bana ios klavyesini ovmesin. Ayrica bunun bi de yeni gelen guncellemeyle eskiyi oldurmesi var. İpad2 var bende ilk aldigimda canavar gibiydi. Takilmaz donmaz super hizli.. gel bi de son guncellemelerden sonra gor.. elime almak istemiyorum.

Diyecegim o ki iosdan telefon olmaz.. tablet olur ama telefon olmaz. 6.1.3 te untethered jailbreak yapabilen varmi??

Nfc yok, radyo yok, wireless sarj yok, otg yok o yok bu yok. Bunlara gerek yok diyorsan aklindan suphe ederim. O ozellikler olan cihaza 1400-2000 arasi para veriyorken, olmayan telefona 2300 vermek ne derece mantikli??

3310un gelismisi asıl iphonedur. Sarj et kullan. Ozellestirme yok, bluetoothla veri aktaramazsin, sebeke uzerinden goruntulu gorusme yok, hafizasini artiramazsin..

Bende bunlari hem android hemde ios kullanan birisi olarak yaziyorum.. fanliga gerek yok biraz tarafsiz dusun. İphone iyiydi ama artik daha iyileri var. Yerinde sayarak en iyi olamazsin. Android ilk surumunden son surumune dervim uzerine devrim yapti ve nexus cihazlarla iphonedaki stabilligi yakaladi. Daha iyileri cikacaktir. Ama gel gor ki apple 3.5 inc olan ekranini 4inc yaparak cok buyuk bi yenilik yapmis sayilmaz.
    quote:

Orijinalden alıntı: ali_0017

Dememizi bekliyorsan yaniliyorsun.. ios iyiydi bir zamanlar. Ama o zamanlar geride kaldi. Cunku ozamanlar gingerbread vardi, froyo vardi. İos onlara gore cok stabil bir sistem oldugu icin ve iphone deger telefonlara gore daha kaliteli oldugu icin el ustunde tutuldu. Cok satti. Ama gel gor ki ice cream sandwich ile isler degisti. Daha iyi androidli telefonlar cikmaya basladi. Ama iphone zaten yeterince yuksekteydi ve biseyleri degisgirmesine gerek yoktu. Daha sonra jellybean cikti ve gun gectikce iosun o tahtini sallamaya basladi. Peki apple bu durum karsisinda ne yapti?? Vaaayyy 4inc ekran.. cok akillica.. tabiki kimsenin beklentisini karsilamadi ama insanlar yine almaya devam etti.. androide yonelim cok oldu tabiki. Simdiki telefonlara baksana. Htc one (boomsound, ultrapixel kamera, yekpare tasarim, 4.7" FULL HD ekran.),xperia z(sony bravia display, su gecirmezlik, yekpare tasarim, arkasi onu cam, 5" FULL HD ekran.) Nexus 4(saf android, yekpare tasarim, arkada tasarim acisindan cok şık yaldizli cam, snapdragon s4 pro islemci, 2gb ram, 4.7" HD ekran) birde iphone u dusun. Ne +si var bu telefonlardan? 2ghz islemcisimi var? 4gb rami mi var? 4k ekrani mi var? Nedir yani iphonedaki bu ısrar? 2300 e telefon satiyosun bari bi 2 tane arayuz koy da insanlarin secme sansi olsun. Ayrica o klavyeye ne demeli? Sanki ekran cok buyuk te gttin Turkce karakterleri ekledin. Yazilmiyo arkadas kimse bana ios klavyesini ovmesin. Ayrica bunun bi de yeni gelen guncellemeyle eskiyi oldurmesi var. İpad2 var bende ilk aldigimda canavar gibiydi. Takilmaz donmaz super hizli.. gel bi de son guncellemelerden sonra gor.. elime almak istemiyorum.

Diyecegim o ki iosdan telefon olmaz.. tablet olur ama telefon olmaz. 6.1.3 te untethered jailbreak yapabilen varmi??

Nfc yok, radyo yok, wireless sarj yok, otg yok o yok bu yok. Bunlara gerek yok diyorsan aklindan suphe ederim. O ozellikler olan cihaza 1400-2000 arasi para veriyorken, olmayan telefona 2300 vermek ne derece mantikli??

3310un gelismisi asıl iphonedur. Sarj et kullan. Ozellestirme yok, bluetoothla veri aktaramazsin, sebeke uzerinden goruntulu gorusme yok, hafizasini artiramazsin..

Bende bunlari hem android hemde ios kullanan birisi olarak yaziyorum.. fanliga gerek yok biraz tarafsiz dusun. İphone iyiydi ama artik daha iyileri var. Yerinde sayarak en iyi olamazsin. Android ilk surumunden son surumune dervim uzerine devrim yapti ve nexus cihazlarla iphonedaki stabilligi yakaladi. Daha iyileri cikacaktir. Ama gel gor ki apple 3.5 inc olan ekranini 4inc yaparak cok buyuk bi yenilik yapmis sayilmaz.

birşey bildiğin yok senin de.
    Ben her yorumumda bunu anlatmaktan elim yoruldu vallahi.
    Napacaksın 2ghz işlemciyi 4gb rami?
    Gidip rockstara bana gta 4ü entegre et mi diyecen?
    Sistem stabilliği konusunda hala gayet stabil ne gerek var o kadar hıza?Farkını bile hissedemezsin çünkü her iki cihaz da gayet stabil.Benim ki iphonedan 1 ghz üstün uçması lazım diye mi düşünüyorsun?Yanılıyorsun çünkü her ikisi de arasındaki teknik özellik farkı ne olursa olsun stabil teller.Zaten android tellere yüksek teknik özellikli telefon getirmek zorundalar markalar.İphonedaki gibi bi sistemi androide çevirsinler de bakın nasıl kasıyor nasıl.İos yapısından da stabil zaten.
    İcs ile ne değişti?Cevap:Tasarım Peki iphonedan iyi mi?Hala hayır.
    jelly bean ne yaptı?Cevap:Stabilite Peki iphoneyi jelly beana çevirsinler iostaki kadar stabil olabilir mi?yok
    android olarak satılan çok cihaz olduğu için(tabi hepsinin sürümleri, ekran boyutları birbirinden farklı) uyumluluk sorunu çok yaşanıyor androidlerde.Güncelleme desen gelmek bilmez.Herhangi bir telefon yükselse yükselse 1 sürüm yüklenir orada kalır.
    Ne dış tasarım güzel ne os sistemi yazılımı güzel
    şimdi bana buradan bi artı çıkar
    Klavyeye türkçe eklenmesi çok hoş oldu bir kere samsungun kazık kadar s3ü var üstelik türkçe karakteri yok harf sayısı az ama bi yazmak istediğim şeyi 2 saatte yazıyorum, tuşlar yine küçük, ne işe yarıyor?
    İpad 2 konusunda hafızası aşırı doludur veya yanlış bişey yapmışsındır ondandır, ya da işletim sistemi ağır geliyodur, sistemi düşür, sorun kalırsa zaten senin ipad sorunludur o zman.
    6.1.3.te jb yoksa git 6.1.2de kal fazla fark olmaz korkma.7 çıksın getirirler jb.
    biz de nfc var radyo var wireless sarj var otg var o var bu var da ne oluyor?Hangi birine ne zaman bakıp zaman aıyracaksın, işine yarıyacak?İos için radyo programı çok, ayrıca yakında da iradio çıkacak orjinal radyo.Diğer dediklerinin teli kasmaktan başka bir b*ka yaradığı yok.
    3310 iphonedur demişsin git jb yap bluetoothu da kullan özelleştir de androidde yapamadığını yap.Hafızasını da ilk aldığında yüksek al sana yetsin, o parayı hafıza kartına verene kadar telefonun kendi hafızasına ver daha makul düşer.Ne donma olur ne virüs girme olasılığı.
    fanlık konusunda hiç fanlık yaptığım yok bunu başta da belirttim zaten sgs3 kullanıyorum bu benim fikrim.Her iphoneyi seven Allahın kulu iphone fanı değil ya.Öyle düşüneceksek sen de android fanısın.
    İphone da kendini değiştirme yolunda, aslında haklısın 6 yıldır aynı şey sıkmıştı ama ios7 yeri yerinden oynatacak, ve apple nin bundan sonraki hamleleri, hep bir öncekinden daha büyük olacak bence.quote:

Orijinalden alıntı: 18Yusuf720

quote:

Sistem stabilliği konusunda hala gayet stabil ne gerek var o kadar hıza?Farkını bile hissedemezsin çünkü her iki cihaz da gayet stabil.Benim ki iphonedan 1 ghz üstün uçması lazım diye mi düşünüyorsun?Yanılıyorsun çünkü her ikisi de arasındaki teknik özellik farkı ne olursa olsun stabil teller.Zaten android tellere yüksek teknik özellikli telefon getirmek zorundalar markalar.İphonedaki gibi bi sistemi androide çevirsinler de bakın nasıl kasıyor nasıl.İos yapısından da stabil zaten.
    jelly bean ne yaptı?Cevap:Stabilite Peki iphoneyi jelly beana çevirsinler iostaki kadar stabil olabilir mi?yok
    android olarak satılan çok cihaz olduğu için(tabi hepsinin sürümleri, ekran boyutları birbirinden farklı) uyumluluk sorunu çok yaşanıyor androidlerde.Güncelleme desen gelmek bilmez.Herhangi bir telefon yükselse yükselse 1 sürüm yüklenir orada kalır.
    Klavyeye türkçe eklenmesi çok hoş oldu bir kere samsungun kazık kadar s3ü var üstelik türkçe karakteri yok harf sayısı az ama bi yazmak istediğim şeyi 2 saatte yazıyorum, tuşlar yine küçük, ne işe yarıyor?
    İpad 2 konusunda hafızası aşırı doludur veya yanlış bişey yapmışsındır ondandır, ya da işletim sistemi ağır geliyodur, sistemi düşür, sorun kalırsa zaten senin ipad sorunludur o zman.
    6.1.3.te jb yoksa git 6.1.2de kal fazla fark olmaz korkma.7 çıksın getirirler jb.
    biz de nfc var radyo var wireless sarj var otg var o var bu var da ne oluyor?Hangi birine ne zaman bakıp zaman aıyracaksın, işine yarıyacak?İos için radyo programı çok, ayrıca yakında da iradio çıkacak orjinal radyo.Diğer dediklerinin teli kasmaktan başka bir b*ka yaradığı yok.
    3310 iphonedur demişsin git jb yap bluetoothu da kullan özelleştir de androidde yapamadığını yap.Hafızasını da ilk aldığında yüksek al sana yetsin, o parayı hafıza kartına verene kadar telefonun kendi hafızasına ver daha makul düşer.Ne donma olur ne virüs girme olasılığı.
    fanlık konusunda hiç fanlık yaptığım yok bunu başta da belirttim zaten sgs3 kullanıyorum bu benim fikrim.Her iphoneyi seven Allahın kulu iphone fanı değil ya.Öyle düşüneceksek sen de android fanısın.
    İphone da kendini değiştirme yolunda, aslında haklısın 6 yıldır aynı şey sıkmıştı ama ios7 yeri yerinden oynatacak, ve apple nin bundan sonraki hamleleri, hep bir öncekinden daha büyük olacak bence.

Peki jellybean ile sadece stabillikmi geldi?? Tebrik ederim. Sen cozmussun bu isi.

İos 6.1.3 den geriye donus yolunu gosterde ben de doneyim. Benm yasadigim takilmalar kasmalar uygulamadan atmalar guncellemeyle cihazi eskitme ve yeniyi almaya zorlama politikasindan baska bisey degil.

Nfc, kablosuz sarj, bluetooth gereksiz tabi kim ne yapsin kablolarla bogusuruz artik.

Guncelleme almaz dedigin samsunglardan galaxy s2 nin guncelleme listesine bakmani tavsiye ederim bu arada ;) ayrica benim kullandigim telefon birak android 6 yi coook daha ileriki guncellemeleride alacak bir cihaz. Android 7-8 belki daha ilerisi. Ayrica ios her guncellemeyle daha berbat bir hal alarak en yeniyi aldirmaya calisirken benm kullandigim telefon her daim stabil kaliyor. Yani senin anlayacagin asil cihazlari kasan o applein guncelleme politikalari.

Hafiza kartina o kadar para dedigin 64 gb class 10 hafiza karti 165 lirayken gidip 16gb iphone almak yerine 2800 verip 64gb iphone almak gercekten cok mantikli. Parayi nereye sacsam diyodum en iyisi ben bi 64gb hafiza karti bi de 64 gb iphone alayim hafiza karti illaki lazim olur bi yerde.. Maksat hafiza olsun. Cunku ben telefon degisturuken resimleri muzikleri bluetoothla atarim. Aaaa bi dakka iphone da bluetooth yok.. Olsun nfc ile de atilir. Hadi yaaa iphoneda nfc de yok. Eee bilgisyara baglarim bak sen itunes olmadan bi ise yaramiyo yaa hay Allah..

Bi ara su telefonu servise gondereyimde 4g modülünü söküp bana parasini versinler. Turkiye de 4g yok ya o da gereksiz.. Niye koymuslar acaba bu kadar ozelligi.. Kullanmiyoruz ki..

Diyecegim o ki, ben android fani degilim. İos mukemmel bi isletim sistemi FAKAT tablet olarak iyi.telefon olarak ya android ya da wp8. İos7 den de cok umitli olma arayuz ve android benzeri islevler disinda pekde bisey yok.. Arayuz de biraz yumusak olmus. Daha kadinsi.. Ha sen seversin ona bisey diyemem ama en azindan madem bi ise kalkismislar, insanlara eski ve yeni arayuzden birini secme hakki verselermis. İos6.1.3 le azina edilen ipadimi ios7 ye guncellemicem. Neden? Cunku daha kotu olacak. Herzaman daha kotu olur ios cihazlarda guncellemeler. Her zaman daha eskir cihaz.

Sen sen ol körü körüne biseyi savunma. Azicik arastir.. Mesela bugunku odevin otg ne ise yarar bunu ogrenmek olsun. quote:

Orijinalden alıntı: Komi

Yani bu kadar kötü bir üslupta kim sana ılıman bir yaklaşım sergiler ki? Yazdığın şeylere bak Allah aşkına. Okurken ben bile bunalıyorum. Sanki bir ergen gibi. Amacım aşağılamak değil ancak yazdıkların gerçekten anlamsız. Her ne yaşadıysan iOS'u çok sevmişsin belli. Zaten çok kaliteli ve güzel bir telefon. Pahalı olmasa ve de ekranı en azından 4.3" olsa onu almayı düşünürdüm. Herkes ihtiyacına göre telefon alır. Benim param yoktur iPhone almaya, başkasının vardır alır. Biri Android ister çünkü sisteme hakim olmak isteyen biridir. Ve de boyut onun için önemlidir. Bu tarz "sadece iPhone" yorumları da yanlış "sadece android" yorumları da. Herkes ihtiyacına göre telefon alır bunu yine yineledim.

Kimseyi zorladığım yok, üslubumu da sertleştiren yine sizlersiniz.Apple yi sevme nedenim tasarım ve uygulama kalitesi.Stabilliğe bakmıyorum çünkü hepsi stabil.Burada ben applenin hiç eksisini görmüyorum.Ekranın küçüklüğünden şikayet ediyorsun.Haklısın bunu ben de pek sevmiyorum ama yavaş yavaş büyütüyorlar zaten.5S te biraz daha büyümesini bekliyorum.Ama çok da büyük olması telefonu sopaya benzetiyor.En ideali 4.5 inç olması.Zaten 1-2 sene içinde o büyüklüğe ulaşır.
    Pahalılık konusunda iphoneye rakip telefonlar da iphonedan en fazla 400-500 tl ucuz ama telefonu bir kere alacaksın, hoşuna gideni al, uzun yıllar kullan bunun için 400-500tl daha fazla verip içime yatan birşey alırım, senelerce kullanırım, zaten güncelliğini de kolay kolay yitirmeyen teller bunlar.Ama dediğiniz doğru, türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan elin ülkesinde 200-300 dolar olan malı 2000-3000TL ye almak zorundasın.Ya hiç almayacaksın, ya da almışleyin iyisini alıp paranı (zaten her türlü heba oluyor da) boştan yere heba etmeyeceksin.Biraz da zevk meselesi ben böyle düşünüyorum, sizin düşünceniz de öyle olur buna bir şey diyemem, ama tutup da cahil cahil samsungun, androidin fanlığını yaparsanız sinirlenirim, benim bu konuyu açmamın amacı telefon alacak olan acemilere yardımcı olmaktır...

Ben taraf tuttum mu? Tutmadım. Dediklerin doğru ancak üslubun iyi gelmedi bana. Tüm sorun bu. İnsan ihtiyacına göre alıyor telefonu. Ben iPhone'un ekranı büyüyecek diye şimdiden iPhon alamam.quote:

quote:

quote:

İphone da kendini değiştirme yolunda, aslında haklısın 6 yıldır aynı şey sıkmıştı ama ios7 yeri yerinden oynatacak, ve apple nin bundan sonraki hamleleri, hep bir öncekinden daha büyük olacak bence.

Peki jellybean ile sadece stabillikmi geldi?? Tebrik ederim. Sen cozmussun bu isi.

İos 6.1.3 den geriye donus yolunu gosterde ben de doneyim. Benm yasadigim takilmalar kasmalar uygulamadan atmalar guncellemeyle cihazi eskitme ve yeniyi almaya zorlama politikasindan baska bisey degil.

Nfc, kablosuz sarj, bluetooth gereksiz tabi kim ne yapsin kablolarla bogusuruz artik.

Guncelleme almaz dedigin samsunglardan galaxy s2 nin guncelleme listesine bakmani tavsiye ederim bu arada ;) ayrica benim kullandigim telefon birak android 6 yi coook daha ileriki guncellemeleride alacak bir cihaz. Android 7-8 belki daha ilerisi. Ayrica ios her guncellemeyle daha berbat bir hal alarak en yeniyi aldirmaya calisirken benm kullandigim telefon her daim stabil kaliyor. Yani senin anlayacagin asil cihazlari kasan o applein guncelleme politikalari.

Hafiza kartina o kadar para dedigin 64 gb class 10 hafiza karti 165 lirayken gidip 16gb iphone almak yerine 2800 verip 64gb iphone almak gercekten cok mantikli. Parayi nereye sacsam diyodum en iyisi ben bi 64gb hafiza karti bi de 64 gb iphone alayim hafiza karti illaki lazim olur bi yerde.. Maksat hafiza olsun. Cunku ben telefon degisturuken resimleri muzikleri bluetoothla atarim. Aaaa bi dakka iphone da bluetooth yok.. Olsun nfc ile de atilir. Hadi yaaa iphoneda nfc de yok. Eee bilgisyara baglarim bak sen itunes olmadan bi ise yaramiyo yaa hay Allah..

Bi ara su telefonu servise gondereyimde 4g modülünü söküp bana parasini versinler. Turkiye de 4g yok ya o da gereksiz.. Niye koymuslar acaba bu kadar ozelligi.. Kullanmiyoruz ki..

Diyecegim o ki, ben android fani degilim. İos mukemmel bi isletim sistemi FAKAT tablet olarak iyi.telefon olarak ya android ya da wp8. İos7 den de cok umitli olma arayuz ve android benzeri islevler disinda pekde bisey yok.. Arayuz de biraz yumusak olmus. Daha kadinsi.. Ha sen seversin ona bisey diyemem ama en azindan madem bi ise kalkismislar, insanlara eski ve yeni arayuzden birini secme hakki verselermis. İos6.1.3 le azina edilen ipadimi ios7 ye guncellemicem. Neden? Cunku daha kotu olacak. Herzaman daha kotu olur ios cihazlarda guncellemeler. Her zaman daha eskir cihaz.

Sen sen ol körü körüne biseyi savunma. Azicik arastir.. Mesela bugunku odevin otg ne ise yarar bunu ogrenmek olsun.

http://www.appleyardim....usurme-yeni-yontem.html

araştırmamışsın gelmişsin yöntem göster diyorsun al sana bir yöntem, bunun gibi çok site var...
    jellybeanla stabillik gelmedi sadece , bunu da biliyorum, ama diğerleri farkedilmeyecek küçük, farklardan, şahsen ben telefonumda değişen bir şey hissetmedim, hızlıydı zaten, yine hızlı, ama stabillik getirdiği söyleniyor...

Nfc gereksiz evet bugüne kadar nfc ile dosya atabileceğim hiç bir telefonla karşılaşmadım.Hem bluetooth da aynı işlevi görüyor, nfc kızılötesinin gelişmiş versiyonu.
    Kablosuz şarja o kadar para veriyorsun, telefona verdiğin paranın yanına bir de bunları eklersen apple telefonunu rahatlıkla geçer fiyatı.Ve bence bi o paraya o kadar da gereksiz.

Bluetootha jb ile rahatlıkla erişiyorsun, ve birkaç kaynaktan duyduğum bilgilere göre jb garantiyi de kaldırmıyormuş(kaldırdığın takdirde).

Ya şu güncelleme konusunu bırak git ya hiç haber okumuyosun heralde sgs2 güncelleme listesindeki güncellemeleri alamayabilir diye bilmem kaç haber çıkmıştır.
    Çıksa bile ancak yazılım çıktıktan 2-3 sene sonra çıkar bizim tellere.
    Bak görüyorsun android 4.3 çıktı biz hala 4.1.2.Zaten s3e de en son android 5 gelir o da yazılımı çıktıktan 5 sene sonra.
    Ayrıca senin kullandığın telefonla ilgili hayaller kuruyorsun, herhalde senin telefon çıkmamış olan galaxy s8 felan, çünkü ancak o görür android 6 ve sonrasını.
    Kasmadan felan bahsetmişsin yanılıyorsun geçenlerde bi sitede okumuştum güncelleme sonrası hatalar nasıl giderilir diye, adamlar herşeyi anlatmış, hepsi de kullanıcı hatasından kaynaklanıyor, her cihazda bu sorunlar çıkmıyor demişler, adamlar haklılar da.
    http://www.iphoneturkey...ra-cozum-onerileri.html
    al bak oku
    Hafıza kartı konusunda, gülü seven dikenine katlanır, iphone alacaksan vereceksin o parayı rahatca 5-6 sene kullanacaksın, 500 lira daha ucuz diye gidip en iyi android telefonu alıp, yok canım sıkıldı yok güncelleme gelmiyor yok şu sorunu var yok bu sorunu var diyerek 2 senede bir değiştirmeyeceksin.Zaten bataryasıydı, kablosuz şarjıydı felan derken yine aynı fiyatı tutuyo merak etme.
    Diyeceğim o ki ben de ios fanı değilim, ama android beni sevme diye zorluyor.Androidin de güzel yanları var FAKAT çabuk sıkılırsın, güncel olmazlar, uygulamalarda uyumluluk sorunu yaşarsın tabi canım bunlar bir şey mi sonuçta çok ucuz telefonlar(?)
    Tableti iyi demişsin buna katılıyorum, telefonundan çok seviyorum ama androidin tabletinden HİÇ birşey çıkmaz da(iğreniyorum tasarımından herşeyinden), telefonundan da fazla şey çıkmıyor zaten.
    İos 7 de demişsin pek ümitli olma demişsin, neyi var tele stabilite gerekmiyor ki ekstradan stabilite getirsinler(ki bundan iyisi olamaz) ben neyine ümitli olmayayım, adamlar tasarıma komple değiştiriyorlar, al sana işte yenilikçilik, daha ne istiyorsun, ki gayet şık bence, kadınsı felan da değil, sen öyle bulabilirsin o normaldir çünkü appledan kötüsü yok sana göre.
    Şu güncellemeyle kötüleşir lafına gülmekten çatladım.Adamlar 2 daha ağızlarına s*çalım diye mi güncelleme çıkarıyorlar, o zaman sana söyleyeyim androidde de kandırıyorlar insanları.Yok stabilite yok şu yenilik yok bu yenilik diyorlar, al yükledim, bir şey değişmedi, değmedi güncellediğime, ne yaptılar flash playeri götürdüler.Neyse canım önemli değil sonuçta 2000 tl verdiğin telefon pc değil ya ne gerek var, böyle hızlandırmaya çalıştılar teli ama ben pek becerdiklerini sanmıyorum.Flash player iphoneda da yok diyebilirsin.Ama onda tam baştan beri yoktu, zaten olsaydı da ios 7de kaldırsalardı siz şimdi kıyameti koparırdınız vay efendim flashsız olur mu yok şöyle yok böyle.Zaten adamların hafıza kartı slotu koymamaların nedeni ise telin yavaşlamaması için.
    Sen sen ol körü körüne bağlanma, azıcık sen de araştır.Mesela bugün o verdiğim linkleri okuyarak işe başlayabilirsin.

quote:

quote:

Yani bu kadar kötü bir üslupta kim sana ılıman bir yaklaşım sergiler ki? Yazdığın şeylere bak Allah aşkına. Okurken ben bile bunalıyorum. Sanki bir ergen gibi. Amacım aşağılamak değil ancak yazdıkların gerçekten anlamsız. Her ne yaşadıysan iOS'u çok sevmişsin belli. Zaten çok kaliteli ve güzel bir telefon. Pahalı olmasa ve de ekranı en azından 4.3" olsa onu almayı düşünürdüm. Herkes ihtiyacına göre telefon alır. Benim param yoktur iPhone almaya, başkasının vardır alır. Biri Android ister çünkü sisteme hakim olmak isteyen biridir. Ve de boyut onun için önemlidir. Bu tarz "sadece iPhone" yorumları da yanlış "sadece android" yorumları da. Herkes ihtiyacına göre telefon alır bunu yine yineledim.

Kimseyi zorladığım yok, üslubumu da sertleştiren yine sizlersiniz.Apple yi sevme nedenim tasarım ve uygulama kalitesi.Stabilliğe bakmıyorum çünkü hepsi stabil.Burada ben applenin hiç eksisini görmüyorum.Ekranın küçüklüğünden şikayet ediyorsun.Haklısın bunu ben de pek sevmiyorum ama yavaş yavaş büyütüyorlar zaten.5S te biraz daha büyümesini bekliyorum.Ama çok da büyük olması telefonu sopaya benzetiyor.En ideali 4.5 inç olması.Zaten 1-2 sene içinde o büyüklüğe ulaşır.
    Pahalılık konusunda iphoneye rakip telefonlar da iphonedan en fazla 400-500 tl ucuz ama telefonu bir kere alacaksın, hoşuna gideni al, uzun yıllar kullan bunun için 400-500tl daha fazla verip içime yatan birşey alırım, senelerce kullanırım, zaten güncelliğini de kolay kolay yitirmeyen teller bunlar.Ama dediğiniz doğru, türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan elin ülkesinde 200-300 dolar olan malı 2000-3000TL ye almak zorundasın.Ya hiç almayacaksın, ya da almışleyin iyisini alıp paranı (zaten her türlü heba oluyor da) boştan yere heba etmeyeceksin.Biraz da zevk meselesi ben böyle düşünüyorum, sizin düşünceniz de öyle olur buna bir şey diyemem, ama tutup da cahil cahil samsungun, androidin fanlığını yaparsanız sinirlenirim, benim bu konuyu açmamın amacı telefon alacak olan acemilere yardımcı olmaktır...

Ben taraf tuttum mu? Tutmadım. Dediklerin doğru ancak üslubun iyi gelmedi bana. Tüm sorun bu. İnsan ihtiyacına göre alıyor telefonu. Ben iPhone'un ekranı büyüyecek diye şimdiden iPhon alamam.

Ben de sana taraf tuttun demiyorum, foruma giren birkaç dengesizden bahsediyorum.Tamam üslubüm sert olabilir, bu da insanları çekmeyebilir ama bunlara böyle cevap vermek gerekiyor, yoksa insanın üstüne bir anda çıkıverirler vallahi.Ama sana sözüm yok, belki de yine de çok sertimdir, doğrudur, ama karşımda sorularını ve şikayetlerini güzelce belirten insanlar olmayınca ben de böyle davranıyorum.
    Tabi, doğru söylüyorsun, insan ihtiyaçlarını karşılayan tel alıyor.Diyorum ya kimseyi zorlamıyorum, kafası karışanların bu konuya gelip okumasını istiyorum, bence gerçekleri öğrenirken üslubun fazla bir önemi yok.Kimseyi sonuçta AL diye zorladığım yok.Zaten bilen kafasına uyanı alır.Ben ne kadar da sert konuşsam da buraya objektifce samsungdan sıkıldığımı androidden birşey çıkmayacağını androidin ve ios un ne olduğunu açıkça yazdım.Alan alır almayan kendi bilir.
    İphone ekranı konusunda haklısın, büyüyecek diye şimdiden almazsın, haklısın, elindeki de büyüyecek değil ya.Ama yakın zamanlarda telefon alacaksa 5S i bekle bakalım ihtiyaçlarını karşılayacak mı, 1-2 ay sonra en geç çıkar, o da karşılamıyorsa istediğini al bir sonraki seçimine iphone u seçersin tek sorun ekransa.
    Bu arada bazıları kapalı kutu diyor ios a.Kapalı kutu da açılır, onlar açmayı bilmiyor ya da ios u diplere vurmak için öyle yazıyorlar.Standart kullanıcı için kendi özellikleri çok fazla bile gelir.Ama yine de az geliyorsa jb diye birşey var, yine aynı şekilde sürüm düşürme gibi vb. özellikleri de var.
    SİZ SİZ OLUN ARAŞTIRMADAN, BİR ŞEYE KARAR VERMEYİN.BENİM YAZDIKLARIMI DA SORGULAYIN İNTERNETE, BAKIN DOĞRU MU YANLIŞ MI?
    KARŞILAŞTIRMA SİTELERİNE HİÇ BAKMAYIN BİLE ONLARA GÖRE ANDROİD MELEK GİBİ TEKNİK ÖZELLİKLERİNDEN, ZATEN BEN DE ONLARA KANARAK ALDIM BU TELEFONU, BURADA TECRÜBE KONUŞUYOR BİRAZ KALE ALIN LÜTFEN :)
    quote:

Ya nasıl birisin anlayamadım, cahilmisin cühelamısın yok neymiş otg yokmuş, bi araştırayım dedim, varmış, otg kablosunun satıldığı sitelerde var al bak sitelere, iphone 4, 4s ve 5 destekliyor otg yi ama eski serileri bilemiyorum, desteklemiyorsa bile normaldir, sanki samsungta kaç seridir destekliyor otg yi, zaten alacaksan iyi bir telefon alırsın 4ün aşağısı olmaz herhalde.

http://urun.gittigidiyo...-kablosu-kargo-87662730

http://urun.gittigidiyo...-kablosu-kargo-77726620

http://urun.gittigidiyo...host-usb-kablo-91104028

al sana otg kabloları, çok da pahalı değiller zaten.Yok niye kutunun içinden çıkmıyorlar parayla alıyoruz deme.Benim s3 cihaz kutusunda da yok, elimde hiç otg kablosu yok.

aferim simdi biraz daha arastirma yap ve o kablonun ne ise yaradigini ogren bak bakalim androiddemi kullanisli yoksa ios'da mi.
    ios'da milyon tane tweak yukleyerek telefonun annesinin yanaklarini operek yaptigini android kokunden destekliyor.bu kadar tweak'i yukleyip android gibi rahatliga kavustugunda ise ios'ta stabilite namina hic birsey kalmiyor.

ios'da cortladigi zaman hala daha kalkip bana tasarimi kalitesini ovme.dis kasasi birebir ayni kalitede olan replika telefonlardan al.elnde tutar kalitesine bakar hayran hayran izlersin.
    quote:

quote:

quote:

quote:

Ben taraf tuttum mu? Tutmadım. Dediklerin doğru ancak üslubun iyi gelmedi bana. Tüm sorun bu. İnsan ihtiyacına göre alıyor telefonu. Ben iPhone'un ekranı büyüyecek diye şimdiden iPhon alamam.

Ben de sana taraf tuttun demiyorum, foruma giren birkaç dengesizden bahsediyorum.Tamam üslubüm sert olabilir, bu da insanları çekmeyebilir ama bunlara böyle cevap vermek gerekiyor, yoksa insanın üstüne bir anda çıkıverirler vallahi.Ama sana sözüm yok, belki de yine de çok sertimdir, doğrudur, ama karşımda sorularını ve şikayetlerini güzelce belirten insanlar olmayınca ben de böyle davranıyorum.
    Tabi, doğru söylüyorsun, insan ihtiyaçlarını karşılayan tel alıyor.Diyorum ya kimseyi zorlamıyorum, kafası karışanların bu konuya gelip okumasını istiyorum, bence gerçekleri öğrenirken üslubun fazla bir önemi yok.Kimseyi sonuçta AL diye zorladığım yok.Zaten bilen kafasına uyanı alır.Ben ne kadar da sert konuşsam da buraya objektifce samsungdan sıkıldığımı androidden birşey çıkmayacağını androidin ve ios un ne olduğunu açıkça yazdım.Alan alır almayan kendi bilir.
    İphone ekranı konusunda haklısın, büyüyecek diye şimdiden almazsın, haklısın, elindeki de büyüyecek değil ya.Ama yakın zamanlarda telefon alacaksa 5S i bekle bakalım ihtiyaçlarını karşılayacak mı, 1-2 ay sonra en geç çıkar, o da karşılamıyorsa istediğini al bir sonraki seçimine iphone u seçersin tek sorun ekransa.
    Bu arada bazıları kapalı kutu diyor ios a.Kapalı kutu da açılır, onlar açmayı bilmiyor ya da ios u diplere vurmak için öyle yazıyorlar.Standart kullanıcı için kendi özellikleri çok fazla bile gelir.Ama yine de az geliyorsa jb diye birşey var, yine aynı şekilde sürüm düşürme gibi vb. özellikleri de var.
    SİZ SİZ OLUN ARAŞTIRMADAN, BİR ŞEYE KARAR VERMEYİN.BENİM YAZDIKLARIMI DA SORGULAYIN İNTERNETE, BAKIN DOĞRU MU YANLIŞ MI?
    KARŞILAŞTIRMA SİTELERİNE HİÇ BAKMAYIN BİLE ONLARA GÖRE ANDROİD MELEK GİBİ TEKNİK ÖZELLİKLERİNDEN, ZATEN BEN DE ONLARA KANARAK ALDIM BU TELEFONU, BURADA TECRÜBE KONUŞUYOR BİRAZ KALE ALIN LÜTFEN :)

Ben de androidi sevmiyorum , stabillik hak getire. Bu yüzden tek seçenek wp8 kalıyor ki daha bugün lumia 920 aldım . İphone pahalı ve ekran küçük , android stabil değil o halde wp8 idi benim için uygun olan. Yine bu işler daha düzgün bir üslup ile olur. Yoksa ben de sana çok iyi niyetle yaklaşamadım sadece haklı olmak yetmez. quote:

Orijinalden alıntı: retro.

quote:

Ya nasıl birisin anlayamadım, cahilmisin cühelamısın yok neymiş otg yokmuş, bi araştırayım dedim, varmış, otg kablosunun satıldığı sitelerde var al bak sitelere, iphone 4, 4s ve 5 destekliyor otg yi ama eski serileri bilemiyorum, desteklemiyorsa bile normaldir, sanki samsungta kaç seridir destekliyor otg yi, zaten alacaksan iyi bir telefon alırsın 4ün aşağısı olmaz herhalde.

http://urun.gittigidiyo...-kablosu-kargo-87662730

http://urun.gittigidiyo...-kablosu-kargo-77726620

http://urun.gittigidiyo...host-usb-kablo-91104028

al sana otg kabloları, çok da pahalı değiller zaten.Yok niye kutunun içinden çıkmıyorlar parayla alıyoruz deme.Benim s3 cihaz kutusunda da yok, elimde hiç otg kablosu yok.

aferim simdi biraz daha arastirma yap ve o kablonun ne ise yaradigini ogren bak bakalim androiddemi kullanisli yoksa ios'da mi.
    ios'da milyon tane tweak yukleyerek telefonun annesinin yanaklarini operek yaptigini android kokunden destekliyor.bu kadar tweak'i yukleyip android gibi rahatliga kavustugunda ise ios'ta stabilite namina hic birsey kalmiyor.

ios'da cortladigi zaman hala daha kalkip bana tasarimi kalitesini ovme.dis kasasi birebir ayni kalitede olan replika telefonlardan al.elnde tutar kalitesine bakar hayran hayran izlersin.

o kablonun ne işe yaradığını da öğrendim sen merak etme.Ve telefonlar için ne kadar gereksiz olduklarını...
    Yok fare takılırmış yok klavye takılırmış yok bilmem ne bilmem ne.
    Ben onları kullanmak için almıyorum telefonu.Onların yeri bilgisayardır.
    Onlarsız yapamıyorsan git bilgisayar al.Küçücük ekranda onlarla ne yapacaksın?
    Tweaklerle ios cortluyor demişsin.Alakanın a sından bile geçmiyor dediğin.Bende şu an iphone 3g var, o kadar tweak yükledim, o kadar uygulama yükledim ne donma var ne birşey.Sen kullanmasını bilmiyorsan ben ne yapayım?
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de androidi sevmiyorum , stabillik hak getire. Bu yüzden tek seçenek wp8 kalıyor ki daha bugün lumia 920 aldım . İphone pahalı ve ekran küçük , android stabil değil o halde wp8 idi benim için uygun olan. Yine bu işler daha düzgün bir üslup ile olur. Yoksa ben de sana çok iyi niyetle yaklaşamadım sadece haklı olmak yetmez.

WP8 hoşuma gitmiyor değil.Yalnız arayüzü çok değişik.Alışmak zaman alır.Bir de uygulama sayısı aşırı az.Bu yüzden tercih etmiyorum.
    quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de androidi sevmiyorum , stabillik hak getire. Bu yüzden tek seçenek wp8 kalıyor ki daha bugün lumia 920 aldım . İphone pahalı ve ekran küçük , android stabil değil o halde wp8 idi benim için uygun olan. Yine bu işler daha düzgün bir üslup ile olur. Yoksa ben de sana çok iyi niyetle yaklaşamadım sadece haklı olmak yetmez.

WP8 hoşuma gitmiyor değil.Yalnız arayüzü çok değişik.Alışmak zaman alır.Bir de uygulama sayısı aşırı az.Bu yüzden tercih etmiyorum.

Ben de endişe ediyordum androidden sonra ancak hiç de az gelmedi. Gayet yeterli. Alışmak hiç zaman almıyor çoktanquote:

quote:

quote:

quote:

Sen sen ol körü körüne biseyi savunma. Azicik arastir.. Mesela bugunku odevin otg ne ise yarar bunu ogrenmek olsun.

http://www.appleyardim....usurme-yeni-yontem.html

araştırmamışsın gelmişsin yöntem göster diyorsun al sana bir yöntem, bunun gibi çok site var...
    jellybeanla stabillik gelmedi sadece , bunu da biliyorum, ama diğerleri farkedilmeyecek küçük, farklardan, şahsen ben telefonumda değişen bir şey hissetmedim, hızlıydı zaten, yine hızlı, ama stabillik getirdiği söyleniyor...

Nfc gereksiz evet bugüne kadar nfc ile dosya atabileceğim hiç bir telefonla karşılaşmadım.Hem bluetooth da aynı işlevi görüyor, nfc kızılötesinin gelişmiş versiyonu.
    Kablosuz şarja o kadar para veriyorsun, telefona verdiğin paranın yanına bir de bunları eklersen apple telefonunu rahatlıkla geçer fiyatı.Ve bence bi o paraya o kadar da gereksiz.

Bluetootha jb ile rahatlıkla erişiyorsun, ve birkaç kaynaktan duyduğum bilgilere göre jb garantiyi de kaldırmıyormuş(kaldırdığın takdirde).

Ya şu güncelleme konusunu bırak git ya hiç haber okumuyosun heralde sgs2 güncelleme listesindeki güncellemeleri alamayabilir diye bilmem kaç haber çıkmıştır.
    Çıksa bile ancak yazılım çıktıktan 2-3 sene sonra çıkar bizim tellere.
    Bak görüyorsun android 4.3 çıktı biz hala 4.1.2.Zaten s3e de en son android 5 gelir o da yazılımı çıktıktan 5 sene sonra.
    Ayrıca senin kullandığın telefonla ilgili hayaller kuruyorsun, herhalde senin telefon çıkmamış olan galaxy s8 felan, çünkü ancak o görür android 6 ve sonrasını.
    Kasmadan felan bahsetmişsin yanılıyorsun geçenlerde bi sitede okumuştum güncelleme sonrası hatalar nasıl giderilir diye, adamlar herşeyi anlatmış, hepsi de kullanıcı hatasından kaynaklanıyor, her cihazda bu sorunlar çıkmıyor demişler, adamlar haklılar da.
    http://www.iphoneturkey...ra-cozum-onerileri.html
    al bak oku
    Hafıza kartı konusunda, gülü seven dikenine katlanır, iphone alacaksan vereceksin o parayı rahatca 5-6 sene kullanacaksın, 500 lira daha ucuz diye gidip en iyi android telefonu alıp, yok canım sıkıldı yok güncelleme gelmiyor yok şu sorunu var yok bu sorunu var diyerek 2 senede bir değiştirmeyeceksin.Zaten bataryasıydı, kablosuz şarjıydı felan derken yine aynı fiyatı tutuyo merak etme.
    Diyeceğim o ki ben de ios fanı değilim, ama android beni sevme diye zorluyor.Androidin de güzel yanları var FAKAT çabuk sıkılırsın, güncel olmazlar, uygulamalarda uyumluluk sorunu yaşarsın tabi canım bunlar bir şey mi sonuçta çok ucuz telefonlar(?)
    Tableti iyi demişsin buna katılıyorum, telefonundan çok seviyorum ama androidin tabletinden HİÇ birşey çıkmaz da(iğreniyorum tasarımından herşeyinden), telefonundan da fazla şey çıkmıyor zaten.
    İos 7 de demişsin pek ümitli olma demişsin, neyi var tele stabilite gerekmiyor ki ekstradan stabilite getirsinler(ki bundan iyisi olamaz) ben neyine ümitli olmayayım, adamlar tasarıma komple değiştiriyorlar, al sana işte yenilikçilik, daha ne istiyorsun, ki gayet şık bence, kadınsı felan da değil, sen öyle bulabilirsin o normaldir çünkü appledan kötüsü yok sana göre.
    Şu güncellemeyle kötüleşir lafına gülmekten çatladım.Adamlar 2 daha ağızlarına s*çalım diye mi güncelleme çıkarıyorlar, o zaman sana söyleyeyim androidde de kandırıyorlar insanları.Yok stabilite yok şu yenilik yok bu yenilik diyorlar, al yükledim, bir şey değişmedi, değmedi güncellediğime, ne yaptılar flash playeri götürdüler.Neyse canım önemli değil sonuçta 2000 tl verdiğin telefon pc değil ya ne gerek var, böyle hızlandırmaya çalıştılar teli ama ben pek becerdiklerini sanmıyorum.Flash player iphoneda da yok diyebilirsin.Ama onda tam baştan beri yoktu, zaten olsaydı da ios 7de kaldırsalardı siz şimdi kıyameti koparırdınız vay efendim flashsız olur mu yok şöyle yok böyle.Zaten adamların hafıza kartı slotu koymamaların nedeni ise telin yavaşlamaması için.
    Sen sen ol körü körüne bağlanma, azıcık sen de araştır.Mesela bugün o verdiğim linkleri okuyarak işe başlayabilirsin.

Sen benim yazimi okumadan yazmissin bende seninkini okumadim tek cevabim

DESTEKLENEN CİHAZLAR
    *iPhone 3GS
    *iPhone 4
    *iPodTouch 4G

Ben ipad kullanicisiyim diye uzerine basa basa soyledim. Dersen ki biraz uzerine bas ipod olur zaten ona bisey diyemem. Ayrica jailbreak YASAL bir yontem DEGİL..

Ya Allah Aşkına ne yapmaya çalışyıorsun?Alıntı üstüne alıntı eklemişsin.
    Yani senin yaptığın alakaya maydonoz yahu.Biraz ciddi ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9mtaelp9

18Yusuf720 yazımı ne kadar özenle okuduğunu ve telefondan ne kadar iyi anladığını gayet iyi anladım

1.iphone 5 in piyasaya yeni girdiği zamandan bahsediyordum

2.artık asusun yeni çıkan anakartlarında bile nfc var ayrıca nerdeyse hiç şarj harcamıyor istersen kapatabiliyorsun

3.flaşplayer ad olarak yok kendisi var gayet güzel çalışıyor kendin kullanamadın diye yok deme sadece markette yok

4.anladığıma göre hayatında hiç nova/apex launcher kullanmamışsın(bence bi dene)

5.sen s3 ü almışsın ama kullanamıyorsun yok multitaskink te öyle şeyler açılmamış(bunları yaparken aynanda görüşmede yapabilirsin ve ramın iyi ise hiç kasmaz)
    telefondan ss:https://www.dropbox.com/s/7d1crjfau81xhly/Screenshot_2013-08-21-19-17-13.png?m
    not: multitasking te aynı zamanda uygulamalar hızlı açılır yok bende açılmıyor falan demişin örneğin pc de cs6 yı hdd’den açmak 25sn ramde ise öne getirmek 0,2sn hdd’nin hızı ile ramın hızı bir mi telefonda da aynısı geçerlidir

6.bu arada gereksiz uygulamaların ne olduğunu sormuşun normal android te olmayıp ta samsungun yüklediği uygulamalar örneğin video merkezi,cheaton,musichub ve benzeri

çok büyük alıntılar yapmazsanız sevinirim

Ee flashplayer markette yoksa programı nasıl kullanıyosun?
    Chromedan veya normal tarayıcıdan goalunited gibi flashplayer isteyen oyunlara girebiliyor musun?
    İphoneun ilk giriş fiyatı 3000miş.Ona kalırsa s4 de 2000 tlden girdi.Tutulmayınca ucuzladı.Sen şimdiki fiyatlarına bak.

Nova/apex/go launcherları ve hd/beautiful widgetsleri ve swype başta olmak üzere binlerce klavye denedim.Hiç biri de benden geçerli not alamadı Şarj/Performans/Tasarım karşılaştırmalarında.

Ayrıca kullanmayı bilmemek nasıl olur anlayamadım.Farklı mı kullanıyoruz telefonları?Benim bildiğim tek multitasking var.O da orta tuşa basılı tutunca çıkar ve oradan istediğin açık uygulamayı açarsın.Bunun kullanmayı bilmemekle hiç bir alakası yok.Tıklıyorum, program sanki kapatıp yeniden açmışım gibi yavaş ve en baştan açılıyor.Bu mu multitasking.PCde durum dediğin gibi ama bu özellik s4 gibi yeni tellere geçmeye başladı ama s3 böyle değil.Yani 2000 tlyi çöpe atmış bulunuyorum.
    6.O dediğin gereksiz programlar ne hafıza yer, ne de kasar.Durması benim için bi sıkıntı yaratmaz.E tabi silinebilir olmasını isterdim ama sırf onları silmek için de root yapmam.

çok büyük alıntıları da bazen telden yazıyorum kişi ekleyi tıkladığımda o kişinin mesajı çıkmıyor bu yüzden telden mesaj atarken alıntıla seçeneğini kullanmak zorunda kalıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

güzel konu olmuş ama keşke alıntıları abartmasaydınız, gece bütün mesajları okuyacam

Teşekkür ederim, konumu beğendiğinize sevindim.Bu arada evet biraz uzun bi konu oldu o zaman kolay gelsin demekten başka bir şey düşmüyor
  • multitask s4 ten sonra mı başladı ben note 1 de kulanıyodum 2.3.6 te
  • quote:

multitask s4 ten sonra mı başladı ben note 1 de kulanıyodum 2.3.6 te

Ya ben öyle bir şey demedim.Asıl multitasking s4te başladı dedim.s4te açık olan programlar arası geçişte sıkıntı yapmıyor şak diye kaldığı yerden açıyor.Bilmiyorum belki note 2de de öyledir ama s3te öyle değil.Yani diyeceğim samsungun s4e kadar çıkardığı bütün teller ölü.

• s3 te flash player nasıl kulacancam dersen yabancı kaynaklarda ayrıntılı bilgi ve apk ların linkleri var
  • quote:

ustelik androide nova 3 gibi bazi yuksek korumali oyunlari bedava yukleyemezken iphone a jb ile (25 pp programi ile (ustelik jb gerektirmeyen bir program!))

Burdan sonrasını okumadım okutmam da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

ustelik androide nova 3 gibi bazi yuksek korumali oyunlari bedava yukleyemezken iphone a jb ile (25 pp programi ile (ustelik jb gerektirmeyen bir program!))

Niye okumuyorsun?Gerçekleri görmek zor mu geliyor sana?Hızlı ve güvenli şekilde tek kaynaktan yüklenebiliyor ios uygulamaları.Ama androidde öyle değil.Üstelik her oyunun apk dosyasını da bulamıyorsun.
  • quote:

quote:

Ya ben öyle bir şey demedim.Asıl multitasking s4te başladı dedim.s4te açık olan programlar arası geçişte sıkıntı yapmıyor şak diye kaldığı yerden açıyor.Bilmiyorum belki note 2de de öyledir ama s3te öyle değil.Yani diyeceğim samsungun s4e kadar çıkardığı bütün teller ölü.

sallama multi tasking SAMSUNG'a özgü değil... SGS4 için de hiç değil... android için olan özellik... bilmiyorsan sus...

• quote:

quote:

quote:

Niye okumuyorsun?Gerçekleri görmek zor mu geliyor sana?Hızlı ve güvenli şekilde tek kaynaktan yüklenebiliyor ios uygulamaları.Ama androidde öyle değil.Üstelik her oyunun apk dosyasını da bulamıyorsun.

MC4 takır takır hackli oynuyorum, iapcrarker mi ne androidde de freedom var. Onu yazan biri araştırmamış b*k atiyordur. Ha dersin ios çok stabil zaten telefonla da uğraşmak istemiyorum merakım yok başımın üstünde yerin var.

• jeilbreak yap demişsin dostumda 2000 liralık cihaza jeilbreak yapmak birde diğer yanı var uygulama!gözle görülür şekilde hemde.ilk çıkacak oyun ios platformuna sonra androide çıkıyor,çoğu oyun çıkmıyor,uygulama bolluğu çok iyi ki android marketin yarısı boş ,kadın kız vs uygulamalarıyla dolu :( en güzeli ios gibi görünüyor fakat pili 1500 mah gibi değilde 2000-2500 falan olabilirdi.sonuçta pil düşük olunca 3310 kullanmış gibi olunuyor iki platformdada.şayet ben ios isterim ama oyun oynamak için jeilbreak yapmam diyorsanız tek çareniz android almakta.yada ben güvenlik istiyorum yasal olsun müzik kalitesi olsun istiyorum diyosranız ıphona geçiş yapmanız kaçınılmaz bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLACKTARIUS -- 21 Ağustos 2013; 21:09:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLACKTARIUS

jeilbreak yap demişsin dostumda 2000 liralık cihaza jeilbreak yapmak birde diğer yanı var uygulama!gözle görülür şekilde hemde.ilk çıkacak oyun ios platformuna sonra androide çıkıyor,çoğu oyun çıkmıyor,uygulama bolluğu çok iyi ki android marketin yarısı boş ,kadın kız vs uygulamalarıyla dolu :( en güzeli ios gibi görünüyor fakat pili 1500 mah gibi değilde 2000-2500 falan olabilirdi.sonuçta pil düşük olunca 3310 kullanmış gibi olunuyor iki platformdada.şayet ben ios isterim ama oyun oynamak için jeilbreak yapmam diyorsanız tek çareniz android almakta.yada ben güvenlik istiyorum yasal olsun müzik kalitesi olsun istiyorum diyosranız ıphona geçiş yapmanız kaçınılmaz bir gerçek.

yasal olarak kullanılan tek iPHONE değil sanki android kullananlar korsancı yalana bak... android kullanmadan sallamak böyle bir şey...

• quote:

Orijinalden alıntı: grezimonk

quote:

quote:

sallama multi tasking SAMSUNG'a özgü değil... SGS4 için de hiç değil... android için olan özellik... bilmiyorsan sus...

salladığım felan yok sen bilmiyorsun sallıyorsun ben yok demiyorum g*tünden mi okuyorsun anlayamadım.Ben diyorum ki adam akıllı işlev sahibi değil s3te multitasking.Geçiş yaparken program yeniden açılıyor diyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BLACKTARIUS

jeilbreak yap demişsin dostumda 2000 liralık cihaza jeilbreak yapmak birde diğer yanı var uygulama!gözle görülür şekilde hemde.ilk çıkacak oyun ios platformuna sonra androide çıkıyor,çoğu oyun çıkmıyor,uygulama bolluğu çok iyi ki android marketin yarısı boş ,kadın kız vs uygulamalarıyla dolu :( en güzeli ios gibi görünüyor fakat pili 1500 mah gibi değilde 2000-2500 falan olabilirdi.sonuçta pil düşük olunca 3310 kullanmış gibi olunuyor iki platformdada.şayet ben ios isterim ama oyun oynamak için jeilbreak yapmam diyorsanız tek çareniz android almakta.yada ben güvenlik istiyorum yasal olsun müzik kalitesi olsun istiyorum diyosranız ıphona geçiş yapmanız kaçınılmaz bir gerçek.

yasal olarak kullanılan tek iPHONE değil sanki android kullananlar korsancı yalana bak... android kullanmadan sallamak böyle bir şey...

uslubunuz yanlış hocam hakliyken haksız olacaksınız

• quote:

quote:

quote:

quote:

MC4 takır takır hackli oynuyorum, iapcrarker mi ne androidde de freedom var. Onu yazan biri araştırmamış b*k atiyordur. Ha dersin ios çok stabil zaten telefonla da uğraşmak istemiyorum merakım yok başımın üstünde yerin var.

Tamam olabilir, bir şey diyemem, hiç duymamıştım yalan yok.Ve ios gerçekten çok stabil.Uğraşmaya gelince uğraşılacak neyi var anlamadım.Siz androidin g*tünü romlarla uğraşarak kapatıyorsunuz.Yani tabiki de telefonlar uğraşmak istemem.2000 TL gibi bi para veriyosam kafamın rahatına bakmak isterim.İosdaki stabilite, şıklık, tasarım, uygulama çeşidi ve zenginliği androidde yok.Benim için önemli olanlar da bunlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İpadde internette dolasirken oyun oynayamiyorum. Her oyunu actigimda internet sitesini bastan yukluyor, interbet sitesinden oyuna donunce oyunu bastan aciyor. Bunlari yaparken birde facebookdan mesajlasiyorsam uygulama gecisleri surunuyor ama telefonumda oyle degil.. Hatta su anda bile oyle.. Resim ekliyorum yardimci olur ;) ayni anda whatsapp messenger, kik ve facebook messengerdan konusurken kimse yazmazken oyun oynuyoRum. Hatta su an arama bile geldi yazim bolundu ama internet sayfam kaldigi yerdeydi..
     Ios Vs Android Kafasi Karisan Arkadaslar Buraya!!!!

Edit: simdi girince gordum oyunda kaldigi yerden devam etti..

bak multi tasking olayı androidde tam onda öyle durum yok...

Sen bi de simdi applecinin yorumunu gor :D aman ne gerek var kik messenger icin ayri iphone, facebook icin bilgisayar, whatsap icin bi baska iphone oyun icin ipad, internet icin windows surface tablet alsak da ayni isi gorur.. Arama icinde 3310 yeter zaten :D

Evet gercekten hic gereksiz bir sey.Yapilacaksa tam yapilsin ya da hic yapilmasin.Sen durmadan iosu kotule androidci.O begendigin android telefonlarinin %100unun multitasking durumu iostaki tlfonlarla ayni.Hatta daha berbat!Bi ondan ona geciste kaldigi yerden devam eden s4 var.Digerlerinde yok ama.Ama senin icin androidin lehine bir sey olsun yeter ki.Abartmayi ne de cok seviyorsun.Biraz vicdanli ol be.Kalmis s4 ile ipad 2nin multitaskingini kiyasliyorsun.Ki yine ayni yilda cikan cep ve tabletlere gore ipad 2 superin otesinde bi cihaz.Sen o havalara ucurdugun androidli s4unle ipad5 cikinca onla karsilastir.

Tam yapilsin derken? Onu da anlamadim ben. Nasil tam yapilsin daha?? Telefondan 4-5 tane daha ekran mi ciksin multitaskingi tam yapmak icin??

Tam yapılsın derken bahsettiğim şey açık olan uygulamalar arası geçiş yaparken baştan açılmaması.Benim s3ümde de bu durum böyle.Ve buna multitasking denemez maalesef.Bu ancak uygulamaya girmek için kısayol gibi birşey.

Benim telefonumda bastan acilmiyor bundan bahsediyorum

Ayrica "Sen o havalara ucurdugun androidli s4unle ipad5 cikinca onla karsilastir." demissin burdan s4um var anladim Türkçe mi konusuyoruz??

KB dediğim gibi resimleri görmemiştim.Kendi telefonunda multitasking yaptığında programın kaldığı yerden devam ettiğini yazmışsın da benim de aklıma gelen ilk tel s4 oldu.
    Peki senin tel nedir?

Lg nexus 4 kullaniyorum. Daha stabilini daha once kullanmadim.. Eksileri var fakat performansiyla kapatiyor acigi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam olabilir, bir şey diyemem, hiç duymamıştım yalan yok.Ve ios gerçekten çok stabil.Uğraşmaya gelince uğraşılacak neyi var anlamadım.Siz androidin g*tünü romlarla uğraşarak kapatıyorsunuz.Yani tabiki de telefonlar uğraşmak istemem.2000 TL gibi bi para veriyosam kafamın rahatına bakmak isterim.İosdaki stabilite, şıklık, tasarım, uygulama çeşidi ve zenginliği androidde yok.Benim için önemli olanlar da bunlar.

Ben yaptığımdan zevk alıyorum. Ayrıca şu an android vs ios değil samsung vs ios yapıyorsunuz. Ne zaman nexus serisinden bir ürün alırsınız o zaman ios vs android diyebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.