Şimdi Ara

iOS ve Android için milyonlarca kez indirilen 'riskli' VPN uygulamaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
3.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• crazydange kullanıcısına yanıt
    Güzel taktik. 2 sorun var
    1- VPN trafiğiniz bu belirttiğiniz sunucu üzerinden akacağı için tüm verileriniz bu sunucunun barındığı firma tarafından izlenir.
    2- Her trafiğiniz bu firma üzerinden akacağı için trafik limiti oluşur. Hizmet kesintisi veya ekstra trafik ücretleri ile karşılaşırsınız. astarı yüzünden pahalıya gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exolus -- 1 Temmuz 2025; 07:49:22 >
  • Genelde Ingress (Gelen Veri) ücretsiz oluyor bu sebepten egress (dışarı çıkan) veri için ücretlendirmelere dikkat etmekte fayda var.

iOS ve Android için milyonlarca kez indirilen 'riskli' VPN uygulamaları

DigitalOcean - $6,00

1 GB Ram

1 vCPU

1 TB Bandwith

Contabo - €4.56

3 vCPU Cores

8 GB RAM

32 TB Out + Unlimited In Bandwith

Hetzner Cloud - €3.79

2 vCPU

4 GB Ram

20 TB Bandwith

@gnsnc

• Çin merkezli firmalar üzerinden gideceğinize üstüne bir de para verip Amerika merkezli firmalar üstünden gidin diyorlar yaniiOS ve Android için milyonlarca kez indirilen 'riskli' VPN uygulamaları 

• Google ve Apple'ın kendisinden az veri topluyordur. Kapasitesi belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu VPN inceleme videosunu mutlaka izleyin. Farklı isimlerdeki çoğu ücretsiz VPN uygulaması aynı şirkete ait. Tabiki nerede ücretsiz bir hizmet varsa orada ürün sizsiniz. Bilgileriniz veya kullanıcı tercihleri cayır cayır satılıyor ya da işleniyor.
    Yusuf İpekyoutube
    Türkiye'nin En Çok Kullandığı VPN'ler...
    https://www.youtube.com/watch?v=2__kYs3EvgI&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Haber muhtemelen ABD veya Avrupalı kaynak tarafından yapılmış, bizde çevirince böyle bir durum olabiliyor.

ABD'liyseniz evet risk, ama Türkiyeden benim için ha ABD'li olmuş ha Çinli, değişen birşey yok.

• Vain kullanıcısına yanıt

Abd veya Avrupa'da böyle sansürler yok. Kim niye vpn kullansın? Orada genelde torrent yasak olduğu için vpn kullanıyorlar, torrent için kullanan adam da bu ücretsiz vpnleri kullanmaz adamın derdi download hızı, 1gbit netten 2mbps'e katlanamaz :). 16Mbps adsl kullanana çok koymaz yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz gibi batıda temelde torrent için kullanıyorlar, bir de oyun vpnleri var route hop sayısını düşürerek pinglerde iyileşme sağlıyor onları kullanıyorlar.

Onlarda korsanın yasal yaptırımı olduğu için korsancılar vpn'e mecbur yine. Ama yasak diye bir durum yok, özgürler. Bizde ise herşey sansürlü ondan kullanıyoruz malesef,

bazı korsan dizi siteleri ve torrent sitelerini bile yasaklamış TTNet. TTNet kullananın kesinlikle hızlı bir ücretli VPN'i olması şart. Malum DPI yazılımlarını da engellemişler çalışmıyor.

Ben altyapı geldiği için Turknet'e geçip kurtulacağım bu beladan, taahhütüm bitiyor sonunda.

• piyasadki çoğu vpn hizmeti basit bir proxy hizmeti aslında, gerçek vpn protokolünü gerçekleyen yok; üstelik bu proxy aracılığı ile verilerinizi paylaşmış oluyorsunuz

• VPN üstünden geçen trafiği hizmet sağlayan ücretlide olsa ücretsiz de olsa görecektir. Bu noktada kimse garanti veremez.

Amerika'nın Çin ve Rusya tarafındaki hizmetler için her zaman için kötü algı yaratma savaşı devam edecek gibi görünüyor. Sonuçta Amerika'daki şirketler de verileri devletle paylaşıyorlar.

Hatta bir noktada bizim verilerimizin stratejik olarak Amerika/İsrail tarafına akıyor olması bizim açımızdan çok daha kötü bir durumdur.

Güvenliği önceliklendiriyorsanız, mutlaka biraz çaba ile kendi yönettiğiniz bir sunucu üstünde VPN servisi kurmak çok daha iyi bir seçenektir.

• yıllardır windscribe kullanıyorum ücretsiz 50 gb yeterli kafam rahat..
    dh müdavimleri bilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 1 Temmuz 2025; 23:22:10 >
  • crazydange kullanıcısına yanıt
    teşekkürler bilgilendirme için

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Macera dolu amerikanın gizlisi saklısı yok artık direk havalimanında telefonunu alıp inceliyorlar. iOS ve Android için milyonlarca kez indirilen 'riskli' VPN uygulamaları 

iOS ve Android için milyonlarca kez indirilen 'riskli' VPN uygulamaları
    iOS ve Android için milyonlarca kez indirilen 'riskli' VPN uygulamalarıwww.ntv.com.tr
    Telefonundaki “kel Vance” fotoğrafı başını yaktı: ABD’ye alınmadı
    https://www.ntv.com.tr/dunya/telefonundaki-kel-vance-fotografi-basini-yakti-abdye-alinmadi,KJ9N2VrbNUOW937LmwSR6g
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Yok artık... O neymiş yahu 😂 o zaman beni döverek sınır dışı ederler herhalde 😂

Bir de böyle bir yetkileri var mıymış, çok ilginç...

• Hızlı ve güvendiğiniz ücretsiz İos için Vpn uygulaması var mı?

• Ben yıllardır Norton antivirus kullanıyorum içinde vpn de var. Hiçbir sorun yaşamadım. Bana göre birçok vpn den güvenli. Antivirus icin zaten telefonda birçok izin veriyorum vpn icin ekstra başka uygulamaya izin vermeme gerek kalmıyor

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Ucretsiz 50gb ı nasıl aldınız? Ucretsiz aylık 10gb veriyor diye biliyorum ben.

• Proton,Nord ve Windscribe dısında vpn kullanmamak lazım bence.Piyasadaki en iyi kalite ve guvenligi bu arkadaslar saglıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.