Şimdi Ara

iOS Uygulamaları artık Windows 10 da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım dünyasının en güçlü markalarından Microsoft, yaşadığı uygulama sorununu çözmek için uzun zamandır çalışıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında, bu alanda ilk adımı atan marka, sonunda geliştiriciler için iOS uygulamalarını Windows 10'da çalışabilecek şekilde dönüştürebilen araçlarını yayınladı.
    iOS uygulamaları, Windows Mağazaya geliyor!
    Açık kaynaklı olan Microsoft'un henüz önizleme konumundaki araçları sayesinde, Build 2015 konferansında belirtildiği gibi iOS uygulamaları kolaylıkla Windows'da çalışabilecek şekilde düzenlenebilecek.
    Project Islanwood adındaki çalışmanın sonucunda ise Windows Mağazanın hareketlenmesi bekleniyor. Zira artık iOS geliştiricileri, uygulamalarını Windows'a kolaylıkla uyarlayıp yayınlayabilecekler.
    Hızla gelişiyor!
    32 ve 64 bit Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemleriyle çalışabilen açık kaynak kodlar, an itibariyle Github üzerinden indirilebiliyor. İlerleyen dönemde güncelleneceği belirtilen kodlar, çok yakında ARM tabanlı işlemci ile çalışan cihazları da destekleyecek. Araçların final sürümünün ise önümüzdeki sonbaharda yayınlanması bekleniyor.

Kaynak :http://shiftdelete.net/ios-uygulamalari-windows-10-ile-calisacak-62918

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suuyurbendeuyurum -- 7 Ağustos 2015; 19:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi inşallah...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devamı gelmeli yoksa havada kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Devamı gelmeli yoksa havada kalır.

Bence Rudy Huyn android kodlarını alıp mağazaya yazar
    Ya da o kodlara bakıp benzer kodlar yazar
    En azından hiç yoktan bu olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Devamı gelmeli yoksa havada kalır.

Bence Rudy Huyn android kodlarını alıp mağazaya yazar
    Ya da o kodlara bakıp benzer kodlar yazar
    En azından hiç yoktan bu olabilir

Rudy bildiğim kadarıyla bu olaya karşıydı.

Kendisi doğal wp için geliştirilmiş uygulama taraftarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 7 Ağustos 2015; 22:21:58 >
  • Artık icraat görmek istiyorum.

• Bu port aracı ve WM10 güncellemesi ile belki telefonları değiştirmemize gerek kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 uygulama sorunları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir süre daha mecbur mahkûmum.

Bu süre içinde olan her iyi gelişmeye sevinirim.

• Haberi düzgün okusaydın app store'un paylaşıma falan açılmakla ilgili bir yazı olmadığını görürdün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Allons-y Geronimo

Haberi düzgün okusaydın app store'un paylaşıma falan açılmakla ilgili bir yazı olmadığını görürdün.

Karsinizdaki babanizin usagi degil. Tanimadiginiz insanla senli benli konusamazsiniz. Haddinizi bilin!

Ben haberi bu sekilde yorumladim. Zaten mesajimi sildim.

Asagidaki yazi sahsiniza yonelik degildir!

Forumun bu bolumundeki windows kullanicilarinn genel yapisi beni hayrete dusuruyor. Platforma en ufak elestriyi kaldiramiyorlar.

Microsoft bile bu platform zarar ediyor diye elinden cikaertmaya calisiyor,buradakiler ilah gibi tapiyorlar bu platforma.

Market anlamsiz bir yigin programla dolu. Otg destegi yok,aksesuar destegi cok sinirli.

Fiyati uygun ve hizli calisan bir sistem. Ama sirf bu iki iyi nedenden oturu de olumune savunmayiniz.

• Ben bu forumda yeri geldi wp yi kötüledim hatta yerin dibine bile sokmuşluğum vardır. Fakat wp övgü hakettiği zaman sonuna kadarda desteklerim. Kimse fanboy veyahut troll diyemez.
  • Apple in marketi elibde buyuk bir kozdu. Neden boyle bir seye yanasti anlamadim.

• Hadi inşallah ya.

• videodaki yapılan işlemleri bire bir yaptım. bir kaç tane uygulama yükledim sonra usb den çıkardım. tekrar takıp yüklemek istediğimde cihaza bağlanılamıyor hata kodu 9 diyor. sonra başka bir sorun ise telefondan geliştirici moda girmeye çalıştığımda başlangıç ekranına geçiyor ve hızlı erişimdeki tüm ayarlarda sürekli yanıp sönüyor.
    bunun çözümü nedir ??

• Soft reset gerekiyor ...

•  iOS Uygulamaları artık Windows 10 da
  • quote:

Orijinalden alıntı: suuyurbendeuyurum

Yazılım dünyasının en güçlü markalarından Microsoft, yaşadığı uygulama sorununu çözmek için uzun zamandır çalışıyor. Geçtiğimiz Nisan ayında, bu alanda ilk adımı atan marka, sonunda geliştiriciler için iOS uygulamalarını Windows 10'da çalışabilecek şekilde dönüştürebilen araçlarını yayınladı.
    iOS uygulamaları, Windows Mağazaya geliyor!
    Açık kaynaklı olan Microsoft'un henüz önizleme konumundaki araçları sayesinde, Build 2015 konferansında belirtildiği gibi iOS uygulamaları kolaylıkla Windows'da çalışabilecek şekilde düzenlenebilecek.
    Project Islanwood adındaki çalışmanın sonucunda ise Windows Mağazanın hareketlenmesi bekleniyor. Zira artık iOS geliştiricileri, uygulamalarını Windows'a kolaylıkla uyarlayıp yayınlayabilecekler.
    Hızla gelişiyor!
    32 ve 64 bit Windows 8.1 ve Windows 10 işletim sistemleriyle çalışabilen açık kaynak kodlar, an itibariyle Github üzerinden indirilebiliyor. İlerleyen dönemde güncelleneceği belirtilen kodlar, çok yakında ARM tabanlı işlemci ile çalışan cihazları da destekleyecek. Araçların final sürümünün ise önümüzdeki sonbaharda yayınlanması bekleniyor.

Kaynak :http://shiftdelete.net/ios-uygulamalari-windows-10-ile-calisacak-62918

Bu yeni birşey değil ki. MS aylar önce duyurdu:

https://dev.windows.com/en-us/uwp-bridges/ios

https://dev.windows.com/en-us/uwp-bridges

burdaki arkadaşların sandığı kadar basit bişey olacağını sanmıyorum. ama yine de çok iyi bir gelişme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.