Şimdi Ara

İos’tan p smart pro’ya gecme dusuncesi (Ve a70 vs a51)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Artik ölmek üzere olan 6s telefonumdan androide gecme dusuncem var. Muhtemelen saat 22.00a kadar alacagim. Birkac sorum olacak, cevaplarsaniz cok memnun olurum.

Huawei’nin kendine has ozellikleri var midir ? Apple’daki airdrop vs gibi. Ya da macbookta kopyaladigim yaziyi iphoneda yallpistirabilmek gibi.

P smart pro alinabilir bir telefon mu ? Onerir misiniz ya da samsung a70 ya da a51e mi yonelmem gerekir ? Google play destegi kesilirse samsunga gecmek daha mi mantikli olur ? Ya da daha guvenilir bir marka midir samsung ? Bu uc telefon arasinda ciddi farklar var midir ?

Kullanim amaclarimi da yazayim, yorumlari one gore alirsam cok memnun olurum.

Fotografciyim ve amacim ekranda dogru renkleri gorebilmek. Macbookta yaptigim renkleri iphone disinda bircok telefonda malesef goremedim ancak amoled ekranlarda bazi ince ayarlar oldugunu dun farkettim. Ekran ayarlarindan gelismisi secip yapilabiliyormus beyaz ayari. Bunu dun p smart proda da farkettim ve cok kapsamliymis. Ozetle instada paylasacagim fotograflar (profesyonel makine ile cekilip editlenmis) dogru renklerde olmali.

Oyun oynamam. O yuzden pek de onemli degil o konu.
    İphoneda hafiza sikintisi cekiyordum. 64 ve uzeri isimi gorecektir.

Kullanacagim uygulamalar genelde populer sosyal medya uygulamalari ve fotograf duzenleme uygulamalari olur. Tabi o kadar buyuk alanim olursa gerekli gereksiz bircok sey indirebilirim :p

Son olarak kullanim kolayligi ve o appledaki konfor. bunlari goz onunde bulundurdugunuzda ne onerirsiniz ?

Simdiden cok tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.