Şimdi Ara

iOS'ta oyunlarda hile yapmak mümkün mü ? (Arabalar mesela)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iOS'ta oyunlarda hile yapmak mümkün müdür ? Mesela oyunlarda para ile satılan özellikleri açmak ?

Eğer iResign gibi sandbox'ta çalışan şekilde oluyorsa, interneti bağlantısı olmasan oluyorsa o da kabul. Küçük çocuk için soruyorum.

Google'da tabi arama yaptım biraz ama sürekli bir programlara yönlendiriyor, virüs olabilir diye deneme yanılma yapmadan burada sormak istedim.
    Ayrıca cihaz jailbreak'li. Cydia'dan bir hile indirdim ama işe yaramadı.

• localappstore vardı bi ara, şu an nelerde çalışıyor bilmiyorum ama ben bayağı kullanmıştım.
    xmodgame ve imodgame gibi şeyler var ama kullanmadım hiç, bilen biri yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

localappstore vardı bi ara, şu an nelerde çalışıyor bilmiyorum ama ben bayağı kullanmıştım.
    xmodgame ve imodgame gibi şeyler var ama kullanmadım hiç, bilen biri yardımcı olur

Cevap için teşekkürler.

Localappstore'un böyle popüler oyunlarda çalışacağını pek sanmıyorum ama benim istediğim aslında satınalma yapmak değil. Offline olarak da oyunu modifiye edebilsem yeter. Yoksa gerçekten satınalmış gibi gözükmek veya diğer uygulamaların ücretli özelliklerini ücretsiz açma isteğim yok.

Bakalım xmodgame ve imodgame hakkında cevap gelecek mi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.