Şimdi Ara

İOS'TA OTOMATİK AÇ-KAPA HALA YOKMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazıları için gereksiz olabilir fakat benim için önemli gerçekten..

ios'ta telefonu otomatik açma kapamaya yarayan bir program yokmu benmi bulamadım yoksa?

zira elimdeki 200 liralık huaweide bile istediğin saate ve zamana ayarlanabilen telefonu otomatik aç ve kapa özelliği varda

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

arkadaşlar bazıları için gereksiz olabilir fakat benim için önemli gerçekten..

ios'ta telefonu otomatik açma kapamaya yarayan bir program yokmu benmi bulamadım yoksa?

zira elimdeki 200 liralık huaweide bile istediğin saate ve zamana ayarlanabilen telefonu otomatik aç ve kapa özelliği varda

Jailbreak yaparsan aklına gelemeyecek her şey oluyor.
  • Biz sürekli açık kullanırız, ulaşılamamak istiyorsak uçak modu veya rahatsız etme kullanırız, zira kapatırsak alarmımız çalmaz mazallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum yaklasik 1.5 aydir acik ve hicbir sikinti yok. Aksam yatarken ucak moduna aliyorum sabak kalkar kalkmaz da ucak modundan cikariyorum. Kapatmaya gerek yok

• çok ilginç uçak modunda şarj gitmiyor sanırım değilmi...aynı şeymi benim sorduğumla?
  • quote:

Valla HALA yok: şu Apple, Huawei kadar olup da koyamiyor şu özelliği

• quote:

Gerek var mı ki :) 3 aydır telefon hiç kapanmadı :)
    Gece yatarken radyasyon yememek açısından en mantıklısı uçak modu. Şarj tüketimi minimum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 8 Ocak 2013; 12:15:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iOS sistem yapisinda bunu yapmaniz imkansiz, cogu akilli telefonda da yok artik bu ozellik Blackberryler disinda. Telefonu kapatirsaniz alarm da calmaz. Geceleri isterseniz ucak moduna alin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

iOS sistem yapisinda bunu yapmaniz imkansiz, cogu akilli telefonda da yok artik bu ozellik Blackberryler disinda. Telefonu kapatirsaniz alarm da calmaz. Geceleri isterseniz ucak moduna alin.

ciddi cevabınız için teşekkürler,peki imkansızlığının sebebi ne? neden yapılamıyor bu özellik?,

bu arada yukarıda huawei kadar olamadı diyerek iş arayan kübra-i işkembeciye de selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 8 Ocak 2013; 12:20:58 >
  • quote:

çok ilginç uçak modunda şarj gitmiyor sanırım değilmi...aynı şeymi benim sorduğumla?

İlginc evet sarj cok cok az gidiyor.ucak moduyla kullanimda yaklasik 60 gun sarj etmeden gidebiliyor saglam bi batarya.Ben geceleri ucak moduna almamama ragmen sarj orani %1 bile dusmuyor.Acma kapama sirasinda bataryaya anlik yukleme oldugundan geceden sabaha kadarki zaman diliminde harcanandan daha fazla enerji harcanir.

• quote:

quote:

iOS sistem yapisinda bunu yapmaniz imkansiz, cogu akilli telefonda da yok artik bu ozellik Blackberryler disinda. Telefonu kapatirsaniz alarm da calmaz. Geceleri isterseniz ucak moduna alin.

ciddi cevabınız için teşekkürler,peki imkansızlığının sebebi ne? neden yapılamıyor bu özellik?,

bu arada yukarıda huawei kadar olamadı diyerek iş arayan kübra-i işkembeciye de selamlar

Bir bilgisayari otomatik olarak belli bir zaman diliminde acilmasini saglayamadiginiz neden ile ayni. iOS Unix tabanlidir. Ayni sekilde Android de Unix tabanlidir. Ancak BBler QNX tabanlidir, bu da bu tur islevlere izin veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 8 Ocak 2013; 12:23:58 >

• quote:

quote:

quote:

Bir bilgisayari otomatik olarak belli bir zaman diliminde acilmasini saglayamadiginiz neden ile ayni. iOS Unix tabanlidir. Ayni sekilde Android de Unix tabanlidir. Ancak BBler QNX tabanlidir, bu da bu tur islevlere izin veriyor.

teşekkür ederim bilgi için

• quote:

çok ilginç uçak modunda şarj gitmiyor sanırım değilmi...aynı şeymi benim sorduğumla?

İlginc evet sarj cok cok az gidiyor.ucak moduyla kullanimda yaklasik 60 gun sarj etmeden gidebiliyor saglam bi batarya.Ben geceleri ucak moduna almamama ragmen sarj orani %1 bile dusmuyor.Acma kapama sirasinda bataryaya anlik yukleme oldugundan geceden sabaha kadarki zaman diliminde harcanandan daha fazla enerji harcanir.
  • normal ios'da hiç bir programın cihazı kapatıp açabileceğini sanmıyorum uygulamalar bile kendi kendini kapatamıyor hiç birinde exıt yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

normal ios'da hiç bir programın cihazı kapatıp açabileceğini sanmıyorum uygulamalar bile kendi kendini kapatamıyor hiç birinde exıt yok

Aynen hatirlarim oyunlarda cıkıs dugmesi oldugu zamanlari

• quote:

ciddi cevabınız için teşekkürler

Hocam ben de gayet ciddi cevap vermistim :)

Dedigim gibi ulasilamamak isteniyorsa ucak modu kullanilir, kapatilirsa da alarm calmaz :)

Hem ucak modundayken kablosuz interneti de kullanabilirsiniz (wifi), telefonu konusma ve sms atma haricinde tum islemleriyle kullanmaya devam edebilirsiniz, tabiri caizse iPod gibi. Wifi ile sesli (Viber), goruntulu gorusme (Tango) yapabilir veya mesajlasabilirsiniz (Whatsapp)

3 aylik iPhone 4'um askere gittigimde ucak modunda 22. gununde kapanmis (ekran goruntusu almisti), abim arada kurcalamis, 27-28 gorurdu diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

ciddi cevabınız için teşekkürler

Hocam ben de gayet ciddi cevap vermistim :)

Dedigim gibi ulasilamamak isteniyorsa ucak modu kullanilir, kapatilirsa da alarm calmaz :)

Hem ucak modundayken kablosuz interneti de kullanabilirsiniz (wifi), telefonu konusma ve sms atma haricinde tum islemleriyle kullanmaya devam edebilirsiniz, tabiri caizse iPod gibi. Wifi ile sesli (Viber), goruntulu gorusme (Tango) yapabilir veya mesajlasabilirsiniz (Whatsapp)

3 aylik iPhone 4'um askere gittigimde ucak modunda 22. gununde kapanmis (ekran goruntusu almisti), abim arada kurcalamis, 27-28 gorurdu diye dusunuyorum.

hocam sözüm size değildi zaten,sizede teşekkür ederim ayrıca:)

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

quote:

Valla HALA yok: şu Apple, Huawei kadar olup da koyamiyor şu özelliği

Bu basligin maksadi nedir?
    Bilmedigin bir konu hakkinda bilgi almak istiyorsan, Huawei markasini niye isin icine kattin, onda bile var demeye getirdin cok lazimmis gibi. Eline herhangi bir telefon geciren iphone ile bir kiyaslama ve dolayli olarak onu kullananlari salak yerine koyma telasinda, iphone nun oldugunu bile sanmiyorum ucak modunu bilmedigine gore, menuyu acinca en tepede duruyor.

Not: Cihazin kendiliginden acilmasi icin tamamen kapanmamasi kismen de olsa bazi bolumlerinde (ornegin islemci) enerji surekli olmasi gerek ki isletim sistemi calisip cihaza acil komutunu versin, bu ureticilerin pek hosuna gitmiyor yada onemli gormuyor ki koymamislar.

• iPhone kapatan var mı ? Ben 1 senedir topu topu 5 kere kapatmisimdir. Onlar da şarj bittiğinden dolayı.

• quote:

Hayır gece uçakda en fazla %2 falan şarj gider normal şarlarda aç kapa gider zaten o şarj

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.