Şimdi Ara

iOS offline harita programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Haftaya Almanya - Bremen şehrinde olacağım ve internet erişimim olmayacak. Özellikle kaybolmamak adına iPhone 'da çalışan bir offline harita uygulaması arıyorum.

Uygulama eğer mükemmel çalışıyorsa satın alabilirim, illa ki ücretsiz olması gerekli değil.
    Aradığım özellik direk şu: internet bağlantım olmadığında (hücresel veya wifi yok) bile offline halde benim nerede olduğumu gösterebilsin, ben yürürken veya trendeyken gittiğim yeri görebileyim.

Örneğin Bremen şehrinin haritasını telefonuma indireceğim, oradayken offline halde görüntüleri görerek navigasyon kullanabileceğim. Hem haritaya detaylı erişimim olmalı, hem de GPS özelliğini kullanabilmeliyim.

Umarım kısa zamanda bir uygulama bulabilirim, bir kaç gün içerisinde gidiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nahege270 -- 25 Mart 2017; 1:4:43 >

• Selamlar;
    Openstreetmap kullanabilirsiniz. Ücretsizdir.
    Openstreetmap Avrupa'da Türkiye'den iyidir.
    Offline modu var. İçeren uygulamalar EarthMagic, Maps.me
    Gideceğiniz bölgenin haritialarını indirip orada çalıştırırsanız sorun olmayacaktır.

İyi yolculuklar.
  • Çoğu uygulamanın, sygic, navigon gibi, ücretsiz 1-2 haftalık deneme sürümleri var, onlar işinizi görür gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.