Şimdi Ara

iOS işletim sistemi bağımlılığı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende bir iOS işletim sistemi kullanıcısı olarak kendimi android veya windows phone kullanırken hayal edemiyorum. Elime bile yakışmıyor. Sizim düşünceniz nedir ? iOS'tan bıkıp android'e geçme düşünceniz oldu mu ?

• En başından beri iOS kullanan herkesin Android cephesine geçme isteği ve eğilimi vardır. Lakin geçenelerin de hemen hemen hepsi çok kısa bir süre sonra iOS'ye geri döner.
    Android platformundan iOS'ye geçenlerin de büyük kısmı neden bugüne dek kullanmadığını sorgular ve geri dönmez.

ROMla rootla uğraşan, seven birisi için ebette ki Android deneyimi farklıdır. Karşılığı ise büyük oranda jailbreakda vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 8 Mart 2014; 21:41:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuratbanK kullanıcısına yanıt
    hocam doğru söze ne denir. aynen bende bazen derim bidahakine androide geçicem diye ama hep bu düşünce zayıf kalır.
  • Degişiklik iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır android' e geçeyim iyidir diyen ve sonucunda yaşadığı hem maddi hem manevi zararla koşarak geri dönen birisi olacak kesinlikle katılıyorum.

Tablet ipad, telefon android di.

Androidi de beğenmedim değil hani. Cidden güzel artıları var ama bir alex ( ios ) değil
  • Tablet iPad telefon HTC One. Stabil bir android iosdan daha iyi bence gidip Samsung alanlar Android kasıyor diyor ama HTC ve Sony çok Stabil.Zil sesini değiştirmek için bile itunes gerektiren bir işletim sistemini kullanışlı bulmuyorum.Appleın tek artısı AppStore.Android ise Otg,bluetooth,ozellestirme,kullanmayi bilen için çok daha rahat bir sistem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtim sorun yaşamadım iki sisteminde avantaj ve dezavantajları mevcut evvela amiral gemi modeller kimseyi üzmez.Andrid içinde,iOs içinde geçerli bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    işletim sistemi sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sakin ol ve derin nefes al.

• Bu kadar fanboy olmayin allah askiniza apple para verse bu kadar reklamini yapamazdi

• İkiside iyi bence. iOS'u da Android'i de seviyorum.

• Samsung Galaxy S3, S3mini, S4 , Note 3 kullandım (en az 3 ay olmak üzere)

Android'in artıları günlük kullanımda daha fazla, lakin bir banka uygulaması kullanırken mesela hep böyle bir şüpheyle yaklaşıyor insan, iOS kullanıcıları Androide güven duymuyor bence ki defaatle denedim ama bana iOS huzurunu yaşatamadı
  • Yazmakla olmaz yaşamak gerek android'i bir tad

• işte bunlar hep kapitalizm .Sen en iyi hizmeti veren gitmen gerekiyor.Android veriyorsa ona git .Sen onları kullan onlar seni değil.
  • ios kullanıyorum.Bugun evdeki s3 e 4.4.2 cyanogen kurdum.Iphonu elime alasım gelmedi.Eğer samsung şu touchwiz olayını çözmüş olsaydı, bırakmayacaktım androidi.Android candır, ios ta candır.Ama birisi size bir mahalle verir , öteki şehri

• Şarj söz konusu olunca düşünmeye gerek olmadan gectim g2 ye. Kasımdan beri kullanıyorum. Cevremdekilere iphone tavsiye etmiyorum artık. O ekran o batarya kullanıcıların %80 ini memnun edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

Şarj söz konusu olunca düşünmeye gerek olmadan gectim g2 ye. Kasımdan beri kullanıyorum. Cevremdekilere iphone tavsiye etmiyorum artık. O ekran o batarya kullanıcıların %80 ini memnun edemez.

İkimizde ayni durumdayiz g2 gercekten android denemek isteyenn biri icin cokb başarılı bir telefon.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.