Yoo bende direkt ota dan kurarım. Bazen geçmeyen bazı buglar rast gelirdi. Ozaman ayarlara girip komple dip köşe bir sıfırlama çekerim cihaza. Tabi icloud da yedeğiniz olması lazım 😀 yoksa eyvah yani. Ben 7 yıldır bu şekilde itunes işine hiç girmeden takılıyorum. 5gb geçeck fotoğrafım hala olmadı şükür lüzumsuzları sürwkli silerim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (43. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
12 pro kullanıyorum
Şuan tek ve en büyük şikayetim pil tüketimi oldu 5 dakikada %4 gitti safaride normal dolaşırken ama yeni güncelledğim için normal heralde
- Safari gruplandırması aşırı işime yaradı 108 tane sekmem vardı önemli önemsiz karışıktı bi düzene girdi
- Odak özelliği çok iyi netflixe veya youtube a her girdiğimde otomatik çalışcak bir odak yarattım yıllardır aslında olsa dediğim bi özellikti
- Gün özeti de gereksiz trendyol zara vs gibi applerin bildirimlerinden kurtarmış oldu
-Ayarlar görüntüsünü falan değiştirmişler ortalanmış her şey bi tuhaf geldi ama alışılır zamanla
-Her uygulamaya özel ayrı font belirlemek yıllardır istediğim bi özellikmiş meğerse tek tek ayarladım
** Sistem animasyonları hızlanmış gibi gelse de safari animasyonları bi tuhaf ve safari çok pil tüketiyor şuan
Safayi çok kullanıyorsanız biraz beklemekte fayda var bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
font olayini nasil yaptınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayarlar - denetim merkezi-metin puntosu nu bulup denetim merkezine ekleyinquote:
Orijinalden alıntı: its done
font olayini nasil yaptınız
Sonra istediğininiz uygulamaya girip denetim merkezini açın ve metin puntosuna basın 👍🏼
Yaptığınız değişikliğin sadece o uygulama için olup olmaması gerektiğini seçmeniz yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 21 Eylül 2021; 5:16:4 >
Aynısı bende de oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu her kapatıp açtığımda facetime ve operatör onay ekranı geliyor
Dün gece 11’e yükledim. Telefon resmen daha da hızlandı.
quote:
Orijinalden alıntı: Tfn123
İphone 11 e indiren yok mu hiç İOS 15 i yahu? Biraz çekiniyorum açıkcası.Ben yükledim son derece memnunum. Gözle görülür düzeyde performansı artmış telefonun.
instagram ses sorunu yaşayan var mı?
Sadece iTunes dan güncelledim dfu sıfır kurulum yapmadım
İphone 12 pro için şu an 14.8 den memnunum 15 e geçmelimiyim yoksa biraz beklemelimiyiz batarya ve performans olarak kayıp yaşarmıyım ?
-
Buna ben de sinir olmaya başladım.
Xs livetext neden yok ayrımcılık mi yapildi
Xs icin merak eden varsa kurdum batarya 91 den 87ye dustu benim icin onemli degil
Livetext XS Max ‘de var.Doğal mantık olarak XS de bulunuyor olmalı .çünkü ikisinde A12 işlemci barındırıyor ..
Genel ayarlarda / dil ve bölgeye girin en altta livetext bölümden aktif edilmeli..
İOS 15 ilk yüklediğinizde live text kapalı geliyor …
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Eylül 2021; 9:29:59 >
-
Yeni bir iOS versiyonu yüklediniz .Genlede pil sağlığı yapay olarak bir kaç basamak yükselir.. Örnek olarak bende extra xs max var yüklemeden önce %89 du %91 görünüyor ..Bu hata .Ani düşme yapacak normale dönecek ..Terse dönüşümün iki sebebi olabilir Ya pil sağlığınız normalde %87 olması ..Yada pil sağlığını 91 takılı kakmış olabilir…Bir çok kişi yaşıyor.Versiyonu yükseltmek pil sağlığını düşürmez…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Eylül 2021; 9:44:3 >
telefonu neden kapatıyorsunuz ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkürler.
Cok teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X