< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Eylül 2022; 21:19:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (278. sayfa)

-
-
Windows 7 için hiç mi çare yok acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Windows 7 32 bit işlemci olduğu için iTunes desteği bulunmuyor..Yaplıacak tek şey Windows 10 veya Mac OS sistemini barındıran PC bulmalısınız .Başka çözüm yolu bulunmuyor …
Peki ben iPhone X gsm 15.7 yi indirdim windows 10 bulunca yükleyebilir miyim?
Apple 15.7 sürümünün imzalarını kapatığı an dönüş yapamazsınız .Elinizdeki 15.7 ipsw olması hiç bir anlam ifade etmez.İmzalar açıkken kullanılabilir …
Windows 8.1 de olur hocam iTunes çalışıyor. Windows 7 yüklü PC genelde 8.1'i de sorunsuz kaldırabilir aklınızda bulunsun yine.
-
8.1 için Link var mı rica etsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakonires -- 23 Eylül 2022; 21:37:18 >
Windows 8.1'in resmi indirme sayfasını paylaşıyorum. Alttan sürümü seçip ISO dosyasını indirebilirsiniz. Kurulum sırasında key isteyecektir, eğer internetten ucuza key alırım derseniz o key'i girebilirsiniz. Yok o adımı geçip deneme sürümünü kullanayım derseniz 8.1 "Pro" sürümü için geçici olarak şu key'i deneyebilirsiniz: XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB
www.microsoft.com
Windows 8.1 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndirhttps://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows8ISO -
Teşekkürler
İphone 12 de 15.5 den 15.7 ye geçmelimiyim
Diger sistem verilerini nasil temizleyebiliriz 16 gb yer kapliyor
İos ise 9 gb yer kapliyor
Cozum ariyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlestorm -- 24 Eylül 2022; 1:28:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok klişe bir cevap olacak ama temiz kurulumla.
-
Ona takılmayın düşse bile zaten 9-16gb arası yine yükselir. Normal yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistem verileri ,kullandığınız uygulamalar vs. zamanla artar.DFU modda temiz kurulum yaptığınızda düştüğünü görürsünüz fakat geçicidir.Sistem veriler 16GB yer kaplamasında extrem bir durum yok…
15.7'den sonra iOS 15'e yeni güncelleme gelir mi? 15.8 veya 15.7.1 vs gibi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gelir. iOS 12'ye bile küçük güvenlik güncellemeleri gelmeye devam ediyor 12.5.6 şeklinde.
-
IOS 15.7 imzaları halen açıktır…
Ayarlar/safari/geçmişi ve web sitesi verilerini sil deyin.
Test ettiniz mi İOS16.0 sürümü ile İOS15.7 sürüm kıyasında hangisi daha iyi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X