Şimdi Ara

IOS & iPadOS 15 [ ANA KONU ] 15.8.3 (248. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.139
Cevap
106
Favori
493.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 15'in son ve nihai sürümü ne zaman çıkacak arkadaşlar? Çünkü artık beklemekten sıkıldım. 15.5'de direniyorum şu sıralar. 15.6 benim gibi iPhone X kullanıcılarına pek yaramamış. Umarım 15.7 ile sıkıntısız ve bugsız bir iOS deneyimi yaşarız.

• 15.7 betası yok diye biliyorum henüz. 15.6 da bırakacaklar gibi en fazla 15.6.1 gibi bırakırlar heralde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • IOS 15 sürümünde bundan sonra yayınlanacak yeni sürümler ( IOS 15.7 vs ) için beta süreci olmayacak .Artık süpriz sürümler gelecektir.Kişisel düşüncem , IOS 15.7 sürümünü göreceğiz …

Apple sürüm yayınlama takvimini kendi belirliyor.Anlık değişiklikleri sadece geçen yılki iOS 14 sürümüne bakarak yorumlandığını unutmamak gerekiyor. ..

En son kararı Apple verecektir.Süreci izleyerek göreceğiz …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 16 Ağustos 2022; 10:3:3 >
  • 15.6 güncellemesi hiç iyi gelmedi benim X cihazıma, Isınma mı dersin, takılma, kasma, donma mı dersin herşeyden biraz var..

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Evet betasız 15.7 gelebilir belki de dediğiniz gibi.

• Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Cihazını sıfırlama yapıp iCloud’dan yedekleri yüklemeyi dene. Hatalar düzelmez ise iTunes ile geri yükleme yapıp yedekleri yüklemesen temiz kurulum yapmayı denersiniz.

• Arkadaşlar merhaba. iphone x cihazımı askere gideceğimden dolayı 35 gün civarı kullanamayacağım. bu süre boyunca telefonu en iyi şartlarda korumak için yüzde kaç şarjda bırakmalıyım ve kapatmalı mıyım? bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• LosYalchos L kullanıcısına yanıt

%40 ile %60 arası bir değerde bırakman uygun olur.

• https://forum.donanimhaber.com/ios-ipados-15-ana-konu-15-3-1--149292487-246

Yazmıştım ve 15.6.1 geldi…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 17 Ağustos 2022; 20:41:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15.6.1'i yükledim.Deneyimlerimi 2 gün sonra paylaşırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen güvenlik güncellemesi. ileride jailbreak yapmayı düşünenler uzak dursun!

• 15.6.1 çıkmışş

• İos 15.6 dan sonra 15.7 15.8 olursa ve bu sadece güvenlik güncellemesi olursa kesinlikle yüklemem. Bana iyileştirmeler ve performans lazım. Yoksa güvenlik güncellemeleri ile bozuluyor performans veya pil süresi.

• Umarim 13 pmx icin isinma sorunu cozulmustur pek sanmiyorum ama

• Sampler kullanıcısına yanıt
    Su anda jb neden yapiliyor.
    İphone 3 varken bende yapardimda artik sebep bulamiyorum.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• LosYalchos L kullanıcısına yanıt

Yolun açık olsun, hayırlı teskereler

Nereye gidiyorsun?

• Şükür güncelleme geldi ve dün gece yükledim. Şimdiye kadar ısınma sorunu yok birkaç güne daha net anlarız

• cihaz neydi ?

• ibrahiimacr kullanıcısına yanıt
    Bendede oyle oldu hocam 13 promax isinma sorunu cok sukur gitti sanki ama biraz agirlasma var gibi

• 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.