< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Nisan 2022; 23:46:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Nisan 2022; 23:46:50 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Saygılar benden. Sıkıntı yok bilgilerimizi karşılıklı check ettik, okuyan arkadaşlar hangimizin bilgileri makul ve mantıklı buluyorsa onu alırlar. Aynı fikirde olduğum için iyi akşamlar diledim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beta 1 biraz animasyonlarda yavaşlık ve dokunma hassasiyetinde azalmaya neden olmuştu ip13 pm de,ama şimdi beta 2 çok akıcı görünüyor. |
İnstagram da story çekerken 13 pro'larda takılma olayı dikkatimi çekti. Bende de oluyor, çevrem 13 pro kullanan birkaç kişide de oluyor bu durum. Ne zaman çözecekler bu sorunu acaba? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Konumu kapat |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 20 Nisan 2022; 19:25:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 23 Nisan 2022; 15:13:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 27 Nisan 2022; 12:41:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Arkadaslar ben daha ios 14 kullanıyorum. cihaz iphone 11 gecmeye deger cok bi sey yok gibi geliyor sizce ne yapayım |