Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
551.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen dediğin gibi kapatılan bir açıktır ya da yeni lansmanlar için düzeltme olabilir
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    3.89 gb iniyor. Geçende bu kadardı ya. İlginç
  • Sampler kullanıcısına yanıt
    Yine de 14.3 RC 1 yüklü iPhone 7 için 3,9 GB bir güncelleme oldu.
  • alperkurucu A kullanıcısına yanıt
    Şu an güncelleme hazırlanıyorda bakalım ne olacak:)
  • golden master değil miydi finalden önceki son yazılım neden isim değişikliği yaptı ki Apple

• iphone se 2020 14.3 ile gerçekten çok seri oldu.

ilerleyen sürümlerde çok daha iyi olacaktır.

Hocam iPhone 7 deki kasma lag sorunlarını giderilmiş mi acaba? Telefondan soğuttu bu sorunlar 🤦🏻‍♂️
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    RC 2 sürümü dünkü sürüme göre daha akıcı ve stabil geldi bana. Hareketi azalt açık kullanıyorum, kapatıp birkaç dakika kullandım. Ama sayfalar arası geçişte özellik sol ekran widgetları(today view) ve uygulama arşivi(app library) kısmına gelince yine milisaniyelik duraksamalar olmuyor değil. Ben artık buna katlanmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Rahatsız etse de öyle öldüren bir sorun değil kanımca, ilerde tam çözülmese de azaltılırsa çok iyi olur.
    Benim için wifi vs bağlantı sorunlarının kesin çözümü daha önemli bir mevzu :))

Ancak yabancı apple forumlarında iMessage geciken bildirim sorunundan bahsediyorlar sürekli, o mevzuya da yabancı kaldım doğrusu.
    Hocam detaylı yorumunuz için teşekkür ederim, dediğiniz gibi katlanacağız sanırım... Haklısınız bir nebze düzelse ona da razıyım ben.
    Touch ID okutup ana ekrana geçerken o takılmalara sinir oluyorum, ya da whatsapp da bir anda donması vs delirtiyor adamı😃
  • Eléctronics kullanıcısına yanıt
    Hareketi azaltı açıp geçici bir çözüm almak mümkün ama adı üstünde geçici çözüm. Ancak ilginçtir. Bu son sürümde karşılaşmadım henüz. 2021’e de stabil bir sürümle gireriz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 11 Aralık 2020; 1:17:55 >
  • Uygulama arşivini kapatma seçeceği gelmedi mi hala 14 ye?
  • Eskiden gm derdik şimdi 2020 ile rc olmuş vay beeeee günler yillar ne cabuk değiştirdi seni apple allahindna bul apple:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VaporWave kullanıcısına yanıt

Yeni bir iphone kullanıcısıym, nasıl yükleyebilirim ?

• Arkadaşlar jailbreak olmadan üstteki operatör adını değiştirebiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sampler kullanıcısına yanıt

nasıl yükeleyebilirim 14.3 ü ?

• ios 14.3 rc 2 yayınlandı , artık full sürüm gelsin bi zahmet

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Hattım Turkcell upcall uygulamasında operatör ismi değiştirme var. Diğer operatörlerde oluyor mu bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom’da SMS ile değiştiriliyordu.
  • 14.3 de iPhone 11 de bariz hız farkı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyto91

Yeni bir iphone kullanıcısıym, nasıl yükleyebilirim ?

Beta,GM ve RC sürümü bazı bug hataları karşılayabilir ve yüklemeye tavsiye etmiyorum. En iyisi final sürümü stabildir. Bekleyeceksiniz. Önümüzdeki haftaya ihtimali final sürümü yayınlanabilir.

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.