Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
551.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Xrda cihaz çok atikleşti 13.7ye kıyasla. Arkaya dokunma özelliği güzel çalışıyor. Kamera arayüzü 11deki arayüz bize de gelmiş ve uygulama içinden çözünürlük değişebiliyor artık. Aynalama özelliği de gelmiş. Çok iyi sürüm
    Aynalama nerden açılıyor ss atar mısınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kamera aynalama işaretle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İphone x te yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkbrktgl

İphone x te yok.
    ön kamerayı yansıt diyeceksin. olması lazım.
  • quote:

Dostum o zaten var ancak ios 14 ile çekerken aynalamayı kapatma özelliği geldi ben bulamadım
    ön kamerayı yansıt var kamera ayarlarının içinde. oradan yapılıyor.
  • İphone x cihazımda yok hocam

• İphone 7 plusta durum nedir? Bir sıkıntı var mı?

• brkbrktgl B kullanıcısına yanıt
    Allah Allah ilginç.
    Şu yok mu ?

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• Yok hocam başka iphone x cihazı olan arkadaşada sordum ondada yokmuş bu kadar saçmalık olabilir. Çok basit ve ekstra işlemci vs gerektirmeyen bir şeyi iphone x e neden koymazsın ki

• Fushia kullanıcısına yanıt
    Uygulama üreticisinin sisteme girdiği kodlara göre dizilim yapıyor. Üreticinin hatası.

• İphone 7 iOS 14’e geçen arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi bizleri acaba ? Teşekkürler 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün gece iTunes üzerinden güncelleme yaparken yaşadım bu sorunu. Bu sabahta yine iTunes ile yapmayı dendedim. ''Güncelle'' ve ''Geri Yükle'' butonlarına tıkladığımda hiçbir tepki vermedi iTunes. Apple desteği aradım durumu izah ettim. Biraz uğraştık, en son iTunes'i kaldırıp tekrar yükledik. Şimdi tekrar başlattım güncelleme iniyor. 50 mbps fiber internet var 3 saat indirme süresi veriyor. Server yoğunluğundan mıdır nedir bilmiyorum.
  • quote:

Yok hocam başka iphone x cihazı olan arkadaşada sordum ondada yokmuş bu kadar saçmalık olabilir. Çok basit ve ekstra işlemci vs gerektirmeyen bir şeyi iphone x e neden koymazsın ki
    çok ilginç...
  • iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

• Pro max kullanan arkadaslar nasil oldu ios14 ile tavsiye eder misiniz ?

Ios 13.7 deyim , apple in yavas yavas mevcut hizini ve atikligini kaybettirmesinden korkuyorum.

Su an 13.7 bende cok hizli, durduk yere ios14 e gecip kafa agritmasin diye dusunuyorum ?

Haksiz miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Dün gece iTunes üzerinden güncelleme yaparken yaşadım bu sorunu. Bu sabahta yine iTunes ile yapmayı dendedim. ''Güncelle'' ve ''Geri Yükle'' butonlarına tıkladığımda hiçbir tepki vermedi iTunes. Apple desteği aradım durumu izah ettim. Biraz uğraştık, en son iTunes'i kaldırıp tekrar yükledik. Şimdi tekrar başlattım güncelleme iniyor. 50 mbps fiber internet var 3 saat indirme süresi veriyor. Server yoğunluğundan mıdır nedir bilmiyorum.
    ben sabah 7'de indirdim. 20 dakikada indi. ota olarak indirdim ama ben.
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Xs max ta suan yag gibi akiyor otadan kurdum temiz kurulum bile yapmadım. Arac takimlarida cok guzel yakinda 3. Parti uygulamalarda ekledigi zaman harika olacak.

• 6s cihazlara güncelleyen var mı? İlk deneyimleriniz nedir? Ya aslında testlere baktığım zaman biraz gerileme var gibi ama sırf picture in picture için geçmek istiyorum, hergün ihtiyaç duyduğum bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    A13 iPhone SE ile muhteşem. Daha da hızlandı. Bence A13 için çok ideal. Yüklemenizi tavsiye ederim.

• Ilk basta yag gibi akiyor hocam zaten ama sonra gittikce yavaslamiyor mu ? Su an yavasladigini hissetse kullanici zaten gecmez ?

• 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.