Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
552.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön kamera ile resminizi cekince resim oldugu gibi cikiyor aynalama yapmadan. Normalde ters gösterir, bu özellike duz gösteriyor. iPhone X kamerasina Apple inatla hicbir özellik eklemiyor, hatta XS ciktigindan beri iPhone X teki kamera cekim kalitesini kasitli olarak dusurdu, yoksa XS satamayacakti. Kameraya pek önem veren biri degilim, ayda bir resim belki cekerim bu yuzden cokta tinn.
  • Fytos kullanıcısına yanıt
    Assesive touch ile yapabilirsin onu zaten dokunmalar ayarlanabilir istediğin gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tahir1808 T kullanıcısına yanıt
    Şu anlık sorunlar olabilir hocam ilerde düzeltirler bende kurdum böyle bir sorun yaşamadım.

• taptic enginela oluyorsa 6ste var diye biliyorum bilerek getirmemiş olabilirler

• Öyle sanırım ama olmasa da olur ben kullanıyorum zaten assistive touch ile kullanıyorum zaten.

• Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    öyle bir ayarmı vardı çok teşekkürler hemen yapıyorum

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Sırf bu yüzden X’i bırakacağım. Canavar gibi telefona hiç kamera iyileştirmesi alamadım. 5S benim kameramdan daha iyi çekiyor valla.

• Uygulamalar ekran Widget'ları yapmaya başladılar :) Wikipedia ve OneDrive uygulamaları yapmış.

• Sanırsam haptic touch titreşime ek olarak gelen ses bildirimini kapatmanın tek yolu cihazı sessize almak.

Evet ben tek tıklamayı ana ekrana dönüş yaptım, çift tik arka plandakileri gösteriyor, basılı tutunca menü açılıyor. O menüyü de düzenledim ses açma kapama, telefonu sessize alıp çıkarma, ekran kilitleme, denetim merkezi ve aygıt tuşunu koydum. Aygıta tıklayınca o menüden ss alabilirsin.

• Eski telefonlarına bile major update sağlaması insanlara "5 yıllık telefonuma bile güncelleme geliyor" dedirtiyor. Android cihazımda bir yada iki major update görebilmiştim. Ancak picture in picture, ön kamera aynalaması gibi Android'de zaten olan şeyleri yeni getiriyor olması ve insanların buna sevinmesi çok komik. Eski iPhone'um hala çalışıyor yavaşlamış olsa da hala kullanılabilir, aynı eski Xperia Android telefonum gibi. Yani büyük güncelleme gelmesi Apple'ı Android'den iyi yapmıyor bence.
  • Mhmmt4991 kullanıcısına yanıt
    iTunes ile geri yükleme yaparken iOS yazılımının indirilmesi esnasında cihazın PC ile bağlantısı kesilip 2-3 saniye içerisinde tekrardan bağlanıyor ve aşağıdaki pencere açılıyor. Ben bu pencerede ''Güncelle'' ye tıkladığımda iOS yazılımını en baştan indirmeye başlıyor. En sonunda sinirlendim ve ''Geri Yükle'' ye tıkladım belli bir süre sonra dedeğim olay oldu ve aynı pencere tekrar açıldı. Bu sefer direk ''İptal'' e tıkladım. Şu an yavaşta olsa devam ediyor indirme. Bakalım ne olacak. Teşekkürler.
    iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrhyldrm -- 17 Eylül 2020; 11:9:17 >

6S’de ki çok eski bir versiyonu. İPhone 7 ile gelen taptic engine’larda çalışıyor olması lazım.

• Uygulama arşivini kapatmanın bir yolu yok sanırım ya da ben bulamadım
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt
    Destek için teşekkürler dostum promax kullanıcısıyım, gayet keyifliymiş.
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Geri yükleye tıkla sonunda yapar ben de logoda kaldıktan sonra ikinci geri yükleme denememde yapabildi. Neden böyle oluyor anlamış değilim defalarca dfu yapan biri olarak. Bazen kalıyor iste.

• Doppio kullanıcısına yanıt
    Yok şimdilik bildiğim kadarıyla ve ben de hic sevmedim.

• Gelmesin mi yani? Odun gibi dursun mu sistem. Gareziniz mi var arkadaş sizin bu İOS’a. O zaman herkes Android kullansın. Apple PİP ve Widget işini çok sonradan getirmiş olabilir ama Android’den daha iyi yaptığıda kesin. Ayrıca Android’de ki çoğu özellikte İOS’un Jailbreak Tweaklerinden özenilerek yapılıyor. 2008’de daha Android yeni çıkmış kimse tanımazken Jailbreak ile bugün Android’de olan çoğu özelliği
    İOS’a ekliyorduk biz.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.