Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
584.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6s’in pil süresi zaten kötüydü, 13.6 ile daha da kötü oldu. Ama en azından takılma ve laglar olabildiğince azalmış. 13.5.1’de mobil veriyi kapatırken bile lag oluşuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu güncellemenin en cok sevdigim yani arap ülkelerdeki kapali olan facetime yüklenmesi gelmesi oldu zaten ios 13 bi türlü bataryada memnun kalmadim batarya ömrü tamamladi.Servisden batarya takip yoluma dvm edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok enteresan herkes şikayet etmiş ben pilinden çok memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Çok enteresan herkes şikayet etmiş ben pilinden çok memnunum.
    hocam sende deji var sen memnun olmayacaksın da kim olacak
  • sostoyevski kullanıcısına yanıt
    Deji ne ya pazarda 90₺ satılan pil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Deji ne ya pazarda 90₺ satılan pil
    hocam burdakiler anladı ne demek istediğimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sostoyevski

hocam sende deji var sen memnun olmayacaksın da kim olacak

Alıntıları Göster
    Hocam bende yok, babam kullanıyor. Benim pil 2 senelik orijinal pil. Ben pilde iyileşme hissettim.

• Pilden ben de memnunum deji kullanıyorum 6s+ ile Aralık’ta takmiştim pili.

• mümkün tweak adı aklımda değil ben kurmuştum gayet de güzel çalışıyor.
  • Arkadaşlar whatsapp bildirimleri bazen geç geliyor bazen girmezsem gelmiyor. Bunu nasıl çözebilirim

• İPhone 6s kullanıyorum cihazı kapatıp açtığımda şarj yüzdesinde değişmeler var %15 ile kapattığım cihazı %37 ile açtım cihazı bugün videolu Apple gönderdim Apple kademli departmana göre cihazın şarj döngüsü 500 dolduğu icin ücretli batarya değiştirilme yapılabileceğini incelemeye aldıklarını mühendislik departmanı incelediğinde belli olucakmış

• Slm arkadaşlar iPad air3 ve içinde 13.6 var, 13.4.1 den geçtim tablet kesinlikle daha akıcı oldu gözle görülür bir fark kesinlikle var ama pil için bir şey diyemem çünkü sıkıntıda burda başlıyor, bu kullanım süresinden hiç bir şey anlamadım bi 1saat 50 dak. bi 2 saat 45 dak. vs.. böyle karışık gözüküyor yani son şarjdan sonra sıfırlanmıyorda bi ileri bi geri gidip duruyor gibi, sizlere sorum bunun bi düzeltmesi veya farklı bir okuma şeklimi var lütfen yardımcı olun çünkü bu pil süresinden hiçbir şey anlamadım:)
  • Upscale vardı kullandığım IOS9'da ama IOS13 için güncelledimi geliştiricisi bilmiyorum.
  • burakpadir kullanıcısına yanıt
    IOS 13 için system info diye bir tweak varmış ben 12'de kaldığım için denemedim. Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

Apple Masteryoutube
    How to: Change iPhone 11 Resolution with System Info
    https://www.youtube.com/watch?v=0byY0UeBkYs

• Final güncellemesi dedik her şey güzel olur dedik bi rezaletin çöpün içinde bulduk kendimizi,telefonun şarjı su gibi bitmeye başladı,evin içinde bile telefon kullanırken alev gibi oluyor şimdide üst barda bulunan saat ve pil gösterge alanı kaybolup durmaya başladı.

Acilen önce ki sürüme döneme lazım yardımcı olurmusunuz

• betaprofiles sitesinden Block OTA Update (TVos - FOR iOS 13 AND UP) yüklesek artik baska güncelleme bilgisi gelmez ve ayarlarda "1" göstermez degil mi?! Suan iOS 13.6 var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 22 Temmuz 2020; 13:11:12 >
  • Bugün çok enteresan bir sorunla karşılaştım. Telefonum çalıyor ancak ana menüde duruyor. Ne arayan kaydına biri düştü ne whatsappta bir cevapsız arama göründü.

Bu sorunu yaşayan var mı?

Edit: arama kaydına düştü ancak sonuçta arandığında ekranda arama belirmedi. Umarım aynı sorunla karşılaşmam bir daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 22 Temmuz 2020; 17:18:47 >
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.