Şimdi Ara

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7 (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.459
Cevap
64
Favori
588.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan icin gordugum bu ikisi. Telefonda bazen kasma olayi bu versiyondada devam ediyor suan. Wifi de kopma yada lte wifi arasinda gecise henuz rastlamadim. Modem versiyonunuda yukseltmisler.Arka plandaki uygulamalar halen sorunlu bazen cokuyor bazen bastan yukluyor ama cok azda olsa daha iyi.

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 6 Kasım 2019; 13:6:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilmeyenler için;

- Fotoğraf çekerken deklanşöre basılı tutursak direkt video çekmeye başlıyor, basılı tutmuşken sağa doğru çekersek video moduna geçiyor ve elimizi çekebiliyoruz.
    - Eskiden deklanşöre basılı tutarken seri sınırsız fotoğraf çekiyorken, artık bu hareketi basıp sağa çekersek yapıyor.
  • Arkadaşlar merhaba,

11.4.1 sürümünden 13.2 sürümüne geçtim. Telefonun internet hızında daha doğrusu şebeke gücünde çok ciddi düşüşler var.
    Full LTE çeken yerlerde 3G, 3G çeken yerlerde EDGE çekmeye başladı telefon.
    Dolayısıyla internette baya yavaşladı.

Bu konuda bilgisi olan var mı ne yapmak gerekiyor?

Telefon: iPhone X
    Operatör: Türk Telekom
  • Arkadaşlar herkese merhabalar konuyu bazen takıp edıyorum vakit buldukça cihazım xs max ios 13.2 de çoğu hatanın giderildiği bende farkettin bir uygulama haricinde ios 12 konuusnda ve burda bikaç arkadaştan aynı şikayeti görmüştüm aslında kafaya cok takılcak değil ama apple bunu yıllardır nasıl düzeltmedi anlamadım yada kimsenın dikkatını cekmedı kullanıcılar geri bildirimde bulunmadı fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen şimdi hava durumu uygulamasına tıklıyorum bu arada istanbul bölgesindeyim günde enaz iki üç sefer konumumu istanbul dicene demokratik kongo kiev gibi sacma sapan yer ve şehirlerin bilgisini gösteriyor bu ios 12dede böyleydi ios 13 de halen devam etmekte apple telefon acıp sordum ayarlara bakıp kurcaladılar konum ayarlarını sıfırlayın falan dedıler yaptım ama aynı aynı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meltoriel

Arkadaşlar merhaba,

11.4.1 sürümünden 13.2 sürümüne geçtim. Telefonun internet hızında daha doğrusu şebeke gücünde çok ciddi düşüşler var.
    Full LTE çeken yerlerde 3G, 3G çeken yerlerde EDGE çekmeye başladı telefon.
    Dolayısıyla internette baya yavaşladı.

Bu konuda bilgisi olan var mı ne yapmak gerekiyor?

Telefon: iPhone X
    Operatör: Türk Telekom
    Hucresel veride herkes ufak tefek sikintilar yasiyor bu surumde. Ben dahil redditte de bircok kisi hucresel acik olmasina ragmen internet yokmus gibi baglanti hatasi veriyor. Sizin sorununuz da yazilimsal bence bir sonraki update’te duzelir buyuk ihtimalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akceyavuz A kullanıcısına yanıt
    Gecen hafta bende de demokratik kongo cumhuriyetini gosteriyordu bu hafta olmadi hic anlam vermek zor

• quote:

Orijinalden alıntı: akceyavuz

Arkadaşlar herkese merhabalar konuyu bazen takıp edıyorum vakit buldukça cihazım xs max ios 13.2 de çoğu hatanın giderildiği bende farkettin bir uygulama haricinde ios 12 konuusnda ve burda bikaç arkadaştan aynı şikayeti görmüştüm aslında kafaya cok takılcak değil ama apple bunu yıllardır nasıl düzeltmedi anlamadım yada kimsenın dikkatını cekmedı kullanıcılar geri bildirimde bulunmadı fikri ve bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen şimdi hava durumu uygulamasına tıklıyorum bu arada istanbul bölgesindeyim günde enaz iki üç sefer konumumu istanbul dicene demokratik kongo kiev gibi sacma sapan yer ve şehirlerin bilgisini gösteriyor bu ios 12dede böyleydi ios 13 de halen devam etmekte apple telefon acıp sordum ayarlara bakıp kurcaladılar konum ayarlarını sıfırlayın falan dedıler yaptım ama aynı aynı..
    Olay tamamen kendilerinden kaynaklanıyor. Ayarları kurcalamanıza gerek yok. Sabit bulunduğun, yaşadığım yerde öyle bir sorunla karşılaşmadım ama başka bir yere gittiğimde bu sorun ara ara bende de oluyor.

• 13.3 Beta 1'e geçtim. Ram kullanımı ve performans ile ilgili şikayetlerimin çoğu düzelmiş. Ayarlara memoji iptal etme de gelmiş. 13.3 güzel sürüm olacak bozmazlarsa. Bu şekilde olursa temiz kurulumla final sürümü yükleyip daha da update yapmam telefona.

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytur

Bilmeyenler için;

- Fotoğraf çekerken deklanşöre basılı tutursak direkt video çekmeye başlıyor, basılı tutmuşken sağa doğru çekersek video moduna geçiyor ve elimizi çekebiliyoruz.
    - Eskiden deklanşöre basılı tutarken seri sınırsız fotoğraf çekiyorken, artık bu hareketi basıp sağa çekersek yapıyor.
    O dediğiniz işlem iPhone 11 serisinde oluyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ronicfarm

instagram whatsapp falan ne zaman dark mode'a uyum sağlar?
    İnstagram geçti zaten dark mode a, şuan bi facebook ve whatsap kaldı

• Apple bunları yapmak çok mu zor be ekle işte millet sevinsin la zıpcık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

13.3 Beta 1'e geçtim. Ram kullanımı ve performans ile ilgili şikayetlerimin çoğu düzelmiş. Ayarlara memoji iptal etme de gelmiş. 13.3 güzel sürüm olacak bozmazlarsa. Bu şekilde olursa temiz kurulumla final sürümü yükleyip daha da update yapmam telefona.
    Hocam ne zaman yayınlandı.13.3 beta 1 sanırım ocağı bulur gelmesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

O dediğiniz işlem iPhone 11 serisinde oluyor diye biliyorum

Alıntıları Göster
    11'lerde oluyor. Diğerlerinde bi değişiklik oldu mu bilmiyorum :)
  • Kaydırarak Türkçe yazma gelmiş mi acaba?

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Henüz gelmemiş

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    Hala gelmedi.

• 13.1.2 ve 13.1.3 İmzaları kapandı hayırlısı olsun.

• 13.2.2 çıkmış

• 13.2.2 de yayınlandı maşallah 2 ayda 1 senelik güncellemeyi aldık ios11 den beter hatalar var galiba her hafta güncelleme geliyor neredeyse 13 sürümünde
  • iOS - iPadOS 13 [ANA KONU] - FİNAL 13.7

Evet sonunda geldi.
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.