Şimdi Ara

İos Az Bilinen Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün mesela 2 şeyle karşılaştım . Aslında çok çok değişik özellik değil sadece apple bu fonksiyonları kolaylaştırmış

1- mini-mobil veya tablet sürümünde donanımhabere girince adres çubuguna tıklayıp o kısmı aşağı kaydırınca direkt masaüstü sürüme geçiyor . Çok iyi fonksiyon. Eskiden hatırlarım m.xxxx.com sitesinde gezinirken "m" yi silerdim "www" yazardım . Şimdi 2 tık ile oluyor .
    2- aynı sekılde bir sitede gezinirken adres çubuguna tıkladıgımızda bir kelime yazarsak en altta "bu sayfada" kısmı var . Yani yazdığımız kelimeyi o sayfada arıyor . 1 sene önce android telefon kullanmıştım . Çok uzundu bu fonksiyon . Sayfa seçeneklerine gir , sayfada araya tıkla , kelimeyi yaz , tamama bas v.s ...

--Arkadaşlardan Gelenler --

3- safaride aşagıdaki sayfa ileri yada geri (hangisi aktif ise) imlecine uzun basarsanız tarihçe açılır.
    4- yine safaride yer imleri imlecine basılı tutarsanız direk yer imlerine ekle ve okuma listesine ekle menüsü açılır
    5- Sekmeler ararsı geçiş imlecine tıklayıp aşagıdaki + simgesine uzun süre basarak son kapatılan sekmelere ulaşılır.
    6-Hesap makinesinde 1 sayıyı yanlış yapınca C harfine basıp hepsini silmeye gerek yok parmağınızı sol tarafa doğru sürtünce 1 tanesi siliniyor :D fazla kişinin bildiğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaB0 -- 22 Nisan 2015; 21:43:07 >

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Daha onlarca böyle kolay kullanılabilir özellik vardır eminim . Sizde paylaşırsanız herkes faydalanabilir .

İPHONE KULAKLIĞININ AZ BİLİNEN ÖZELLİKLERİ

-Müzik dinlerken, kulaklığınıza iki kez tıklarsanız sonraki şarkıya geçebilir, üç kez tıklarsanız şarkının başına dönebilir, tekrar üç kez tıklarsanız önceki şarkıya dönebilirsiniz.

-Müzik dinlerken, kulaklığınıza iki kez tıklayıp basılı tutarsanız şarkıyı ileri sarabilirsiniz.

-Müzik dinlerken, kulaklığınıza üç kez tıklayıp basılı tutarsanız şarkıyı geri sarabilirsiniz.

-Gelen aramayı kulaklığınıza bir kez tıklayarak cevaplayabilir, kulaklığınızdaki mikrofonla görüşme yapabilirsiniz.

-Biriyle konuşurken ikinci bir çağrı alırsanız, kulaklığınıza bir kez tıklayarak ile görüşmeyi bekletebilir ve ikinci cağrıyı cevaplayabilirsiniz. İkinci çağrıyı cevaplamak istemiyorsanız kulaklığınıza bir kez tıklayıp, basılı tutun.

-Gelen bir çağrıyı cevaplamak istemiyorsanız kulaklığınıza bir kez tıklayıp basılı tutun.

-Bir görüşmeyi sonlandırmak için kulaklığınıza iki kez tıklayın.

-Boş bir anda botuna tıklayıp basılı tutarak Siri ile konuşabilirsiniz.

-Telefonunuz kamera modundayken, kulaklığınızın üzerinde butona tıklayarak muheteşem selfiler çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 23 Nisan 2015; 4:59:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• flowerhorn kullanıcısına yanıt
    adres cubuguna tıklayınca klavye acılıyor asağı kaydıramıyorum ama?
  • OttomanEmpire86 kullanıcısına yanıt
    klavye cikacak zaten o sayfayi az asagi kaydirdiginizda yukarida iki secenek beliriyor: favorilere ekleme ve masaustu surume gecme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enyalios* kullanıcısına yanıt
    tamam hallettim teşekkürler :)
  • vay cok iyi ya sagol bilgi icin
  • Ikincisi cok iyiymis, hep neden yok bu diyordum. Cok tesekkurler

• Çok iyi olmuş :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Masaüstü özelliği ios8 ile gelmişti sanırım.

• Kimse de bilmiyormuş yalnız. Ufak ama güzel özellikler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ama dostum konu ÇÖP. emeğe SAYGI demek isterdim lakin sen gelmiş kulaklığa basınca aramayı cevaplarsın diyorsun bak o zaman sana iki özellik Söyleyeyim aydınlan.

1 Sayfanın en Altın'da olduğunda ya da neresinde olursan ol Ekranın üstüne dokunursan en üste çıkarsın.

2 birşey yazıp Yanlışlıkla sildiğinde telefonunu salla geri al de. Tamam mı parlak çocuk.
    bunları herkes bilir tamam mı he bu arada o kumanda ile sesi de açıp kısabiliyorsun. teknoloji ne kadar ilermiş değil mi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gribiri

hadi ama dostum konu ÇÖP. emeğe SAYGI demek isterdim lakin sen gelmiş kulaklığa basınca aramayı cevaplarsın diyorsun bak o zaman sana iki özellik Söyleyeyim aydınlan.

1 Sayfanın en Altın'da olduğunda ya da neresinde olursan ol Ekranın üstüne dokunursan en üste çıkarsın.

2 birşey yazıp Yanlışlıkla sildiğinde telefonunu salla geri al de. Tamam mı parlak çocuk.
    bunları herkes bilir tamam mı he bu arada o kumanda ile sesi de açıp kısabiliyorsun. teknoloji ne kadar ilermiş değil mi.

Ben ve benim gibi bir çok kullanıcı ilk 2 özelliği bilmiyordu ve öğrenmiş olduk eminim sende bilmiyordun. Bonus olarak eklediği özellikleri ise diğer konudan almış ve tek bir konu haline getirmiş buna da forumu kirletmemek denir diğer konu ise rica üzerine silinir ama sen ve senin gibi troller ise kendini bişey sanıp boş boş yazı yazarsınız. Havasız yerde kalmışsın sanırım az çık beynine oksijen gitsin. Hadi eyvallah.

• Bence bir çok kişi biliyordu ancak yine de bilmeyenler için faydalı 👍🏻

• Yemin ediyorum bu forumdaki bazı şahıslara yaranılmıyor . Burada belki birileri görür bilgilenir diye birşeyler paylaşıyorum. Birisi çıkmış bunu bilmeyen mi var , yok efendim bilmiyoduk sanki konu çöp yazanlar var . Ben bu özellikleri yeni öğrendim eminim benim gibi bilmeyen çok insan vardır forumda . Sen biliyorsan girme konuya , o değerli vaktini lol oynayarak değerlendir .Ben burada para kazanmıyorum , insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum gereksiz insanlar yüzünden bu hevesiminde içine ediyorsunuz tebrikler .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Yemin ediyorum bu forumdaki bazı şahıslara yaranılmıyor . Burada belki birileri görür bilgilenir diye birşeyler paylaşıyorum. Birisi çıkmış bunu bilmeyen mi var , yok efendim bilmiyoduk sanki konu çöp yazanlar var . Ben bu özellikleri yeni öğrendim eminim benim gibi bilmeyen çok insan vardır forumda . Sen biliyorsan girme konuya , o değerli vaktini lol oynayarak değerlendir .Ben burada para kazanmıyorum , insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum gereksiz insanlar yüzünden bu hevesiminde içine ediyorsunuz tebrikler .

3-5 mesajı olan yeni üyeleri fazla takma, ilgi çekmek veya bildiğini kanıtlamak için yaparlar öyle.
  • Yanlış anlamada üstteki üyeye sonuna kadar katılıyorum. Bide yazmışsın androidde kelimeyi yaz tamama bas, sen heralde iphone 20 falan kullanıyosun beyninden geçenleri okuyor telefon
    Bende şunları ekliyim
    Klavyede sol attaki gülen yüze tıklarsanız empji açılır
    Arama geldiğinde yeşil tuşa tıklarsanız arayan kişiyle konuşabilirsiniz

Daha bi dünya şey yazarım buraya

Ama senin gibi popülerlik peşinde değiliz be canım kardeşim
    Konu kilit üye ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekalalli -- 22 Nisan 2015; 19:14:04 >
  • İlk soylediklerin ve bonusun son maddesi haric bilindik seyler. Digerleri sacma olmus kulakliktaki tuslarin amaci o zaten.

• Hesap makinesinde 1 sayıyı yanlış yapınca C harfine basıp hepsini silmeye gerek yok parmağınızı sol tarafa doğru sürtünce 1 tanesi siliniyor :D fazla kişinin bildiğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

Yemin ediyorum bu forumdaki bazı şahıslara yaranılmıyor . Burada belki birileri görür bilgilenir diye birşeyler paylaşıyorum. Birisi çıkmış bunu bilmeyen mi var , yok efendim bilmiyoduk sanki konu çöp yazanlar var . Ben bu özellikleri yeni öğrendim eminim benim gibi bilmeyen çok insan vardır forumda . Sen biliyorsan girme konuya , o değerli vaktini lol oynayarak değerlendir .Ben burada para kazanmıyorum , insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum gereksiz insanlar yüzünden bu hevesiminde içine ediyorsunuz tebrikler .

Saolun hocam yararlı konu siz bakmayın 2-3 beyinsize canınızı sıkmayın siz rahat olun

• quote:

Orijinalden alıntı: xlLR

Hesap makinesinde 1 sayıyı yanlış yapınca C harfine basıp hepsini silmeye gerek yok parmağınızı sol tarafa doğru sürtünce 1 tanesi siliniyor :D fazla kişinin bildiğini sanmıyorum

Bu hoşuma gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: xlLR

Hesap makinesinde 1 sayıyı yanlış yapınca C harfine basıp hepsini silmeye gerek yok parmağınızı sol tarafa doğru sürtünce 1 tanesi siliniyor :D fazla kişinin bildiğini sanmıyorum

Bak bunu bilmiyodum iyiymiş bu 😄

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.