Şimdi Ara

ios 9 YÜKLEYEBİLEN biri yardımcı olabilir mi? ACİLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 9 u yükledim ama şöyle bi sorunum var GİRİŞ YAPAMIYORUM.

Iphone 4s e ios 9 güncellemesi attım ama şimdi MERHABA ekranı geldi. tuş kiliti şifremi giriyorum ve açıyorum daha sonra konumları etkinleştir dedim sonrasında apple kimliğimi ve şifremi girdim sonrada "apple kimliğini ayarlamak birkaç dakika sürebilir" yazısından sonra hüküm ve koşulları kabul ettim. yine "apple kimliğini ayarlamak birkaç dakika sürebilir" yazısından sonra giriş yapılamadı yazısı geliyor. bende tamam diyorum ve apple kimliği girme alanına yeniden yönlendiriliyorum ve tekrar aynı işlemler :( LÜTFEN YARDIMCI OLUN. :( neden böyle oluyorr ne yapmalıyım???

Lütfen fikri olan cevap verebilir mi?

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Apple ID hesabınızın şifresini falan değiştirmeye çalışın. Demin ben de iPhone'u Bul servisini kapatmaya çalışırken şifremin yanlış olduğunu söyledi. Telefonu açıp kapadım düzeldi. Bazen akıl sır erdiremiyorum şu telefona.

• hocam yeni şifre isterken sunucuya bağlanmada bi sorun oluştu diyo.
    tekrar apple kimliği ekranına geri yönlendirildim denemek için şifreyi yanlış yazdım "doğrulanamadı" yazdı sanırım internette de bi sorun yok neden olabilir ??

• quote:

Orijinalden alıntı: soru_soru

hocam yeni şifre isterken sunucuya bağlanmada bi sorun oluştu diyo.
    tekrar apple kimliği ekranına geri yönlendirildim denemek için şifreyi yanlış yazdım "doğrulanamadı" yazdı sanırım internette de bi sorun yok neden olabilir ??

İnternet bağlantınızı kontrol edin. Eğer imkanınız var ise farklı bir bağlantı üzerinden deneyin.

• hocam internete bağlı billiyorum çünkü şifreyi yanlış girdim denemek için ilerki ekrana gelipte sorun çıkarmadı direk şifre yanlış diyor. Şuanda başka bir internete bağlanma şansım yok olsa keşke bi tek onu denemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.