Şimdi Ara

İos 9 lu İphone 6nın pil performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence 8.4.1 den çok daha iyi gözle görülür bir fark var bekeleme süresinin uzun olmasına rağmen şarj ve kullanımım gayet iyi. Bu kadar bekleme süresi olmadan sürekli kıllanımda 8 saati rahatlıkla geceğine eminim
     İos 9 lu İphone 6nın pil performansı İos 9 lu İphone 6nın pil performansı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefon kilitli ekranda beklemiş,int de gezin biraz 6 saati görmez

• konu ile alakasız olabilir ama uygun konuyu bulamadım buraya yazıyım

iphone 6da ios 9 ile gözle görülür bi performans düşüşü fark ettiniz mi ? yavaşlama hafif donma vb şeyler gibi. bende öyle oldu güncelledikten sonra hayal kırıklığına uğradım biraz.
  • dün %32 kullanım periscope'du şarj %25 de iken aktif kullanım 4.5 saatti. iOs 8'e göre şarj süresinde fark var lakin takılmalar mevcut.
  • Bende herhangi bir sıkıntı yok. Gayet stabil şekilde çalışıyor.
  • fastforyou kullanıcısına yanıt
    İos 8.4.1 de bile ben safar youtube snap twitter facebook gezerek 8 saat üst görüyordum ne 6 saatinden bahsediyorsun. Kilit ekranında bekletme diye bir şey yok mesaj atıp ekran kilitliyorum veya kilit ekranından cevaplıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: megadethci

konu ile alakasız olabilir ama uygun konuyu bulamadım buraya yazıyım

iphone 6da ios 9 ile gözle görülür bi performans düşüşü fark ettiniz mi ? yavaşlama hafif donma vb şeyler gibi. bende öyle oldu güncelledikten sonra hayal kırıklığına uğradım biraz.

Kasma yok fakat 8.4.1 daha akıcıydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Bende 8.4.1 kullaniyorum i6 8 saati 1 kere belki gordum abartma.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben cok sansliyim analamdim ama i6 yeni aldim. Daha once android kullaniyordum. Sarji inanilmaz kotu gelei i6 nin satmayi bile dusundum. İos 9 indirdim mukemmel otesi bir pil performansi var suanda. İnsallah bozulmaz.

• iPad mini 2'de ios 8.4.1 daha seri gerçekten, 9,5 saat ekran kullanım süresini rahat çıkartıyor. Batarya % 12-13 gibi düşünce şarj ediyorum. İmzalar kapansın, ios 8.4.1 de ios 6.1.3 gibi efsane olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben çok şanslıyım ya da herkesten daha az kullanıyorum. 2. seçenek imkansız gibi aslında.

- Whatsapp aşırı kullanmam, normal düzeyde. Ayrıca şirket whatsapp grubu var,
    - 3'ü aktif olmak üzere 4 adet mail. Günde en az 50 mail gelir, bazısına telefondan cevap yazarım.
    - Wi-fi, 3G ve konum sürekli açık. Şirketin 1. katında ve evde wi-fi ile bağlanır otomatik. 3. kata çıkarsam 3G'ye geçerim.
    - Bilgisayar başında olmadığımda telefondan kampanya takibi vs gibi işim gereği bazı işler yaparım.
    - Günde ortalama 10 adet fotoğraf çekerim.
    - Şirket instagram hesabı bende, bazı günler 7-8 paylaşım yaptığım vs olur. Genelde ortalama 3 adet olur.
    - Günde 2-3 kez Feedly ile rss kaynaklarımı kontrol ederim.
    - Safari'yi etkin kullanırım.
    - Sabah alarm çaldığından itibaren hangi uygulamayı açmışsam gece yatana kadar kapatmam. Arka planda kalır. Az önce saydım sabahtan beri 27 uygulama açmışım.

iPhone 6, IOS 8.4.1 ile şarj süremi de ekleyeyim. Eve gidemediğim için 2 gün kullandım. Toplamda 15 saat kadar 3G'de bağlı kalmışımdır.

Kullanım: 9 saat 43 dk
    Bekleme: 1 gün 17 saat.

Ekleme: Ekran görüntüsü ve telefon modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 19 Eylül 2015; 23:47:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ranegade95

İos 8.4.1 de bile ben safar youtube snap twitter facebook gezerek 8 saat üst görüyordum ne 6 saatinden bahsediyorsun. Kilit ekranında bekletme diye bir şey yok mesaj atıp ekran kilitliyorum veya kilit ekranından cevaplıyorum

2 saat 22 dakikanın yüzde 22'si ekran kapalıyken geçmiş, yani oradan 31 dakika çıkar, 1 saat 50 dakika yapar, böylece süre normalleşiyor. Ortalama ekran süresi 6-8 saat bu cihazın ama 8 saat olması için uçak + wifi falan yapmak gerek. Safari Youtube Snap vesaire şeklinde sürekli sürekli her seferinde 8 saat görmeniz çok zor.
  • quote:

Bu kadar bekleme ve 8 saat üstü kullanım imkansız,bizde kullanıyoruz hikaye anlatma

• quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Ya ben çok şanslıyım ya da herkesten daha az kullanıyorum. 2. seçenek imkansız gibi aslında.

- Whatsapp aşırı kullanmam, normal düzeyde. Ayrıca şirket whatsapp grubu var,
    - 3'ü aktif olmak üzere 4 adet mail. Günde en az 50 mail gelir, bazısına telefondan cevap yazarım.
    - Wi-fi, 3G ve konum sürekli açık. Şirketin 1. katında ve evde wi-fi ile bağlanır otomatik. 3. kata çıkarsam 3G'ye geçerim.
    - Bilgisayar başında olmadığımda telefondan kampanya takibi vs gibi işim gereği bazı işler yaparım.
    - Günde ortalama 10 adet fotoğraf çekerim.
    - Şirket instagram hesabı bende, bazı günler 7-8 paylaşım yaptığım vs olur. Genelde ortalama 3 adet olur.
    - Günde 2-3 kez Feedly ile rss kaynaklarımı kontrol ederim.
    - Safari'yi etkin kullanırım.
    - Sabah alarm çaldığından itibaren hangi uygulamayı açmışsam gece yatana kadar kapatmam. Arka planda kalır. Az önce saydım sabahtan beri 27 uygulama açmışım.

iPhone 6, IOS 8.4.1 ile şarj süremi de ekleyeyim. Eve gidemediğim için 2 gün kullandım. Toplamda 15 saat kadar 3G'de bağlı kalmışımdır.

Kullanım: 9 saat 43 dk
    Bekleme: 1 gün 17 saat.

Ekleme: Ekran görüntüsü ve telefon modeli.

Sagdaki şeye basip hangisini kac saat kullamissiniz onu cekmeniz gerekir. %90 spofity 2-3 saat

• Lion kullanıcısına yanıt
    Sağdaki şey dediğiniz IOS 9'da var. IOS 8.4.1 kullanırken ''sağdaki şey'' diye bir şey görmedim.

Bu arada IOS 9'a güncelledim ama şarj süresi ciddi azaldı. Önceki güncellemelerle de azaldığını görmüştüm ve bir süre sonra normale dönüyordu. Muhtemelen IOS 9 da birkaç güne düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canocan_07

Sağdaki şey dediğiniz IOS 9'da var. IOS 8.4.1 kullanırken ''sağdaki şey'' diye bir şey görmedim.

Bu arada IOS 9'a güncelledim ama şarj süresi ciddi azaldı. Önceki güncellemelerle de azaldığını görmüştüm ve bir süre sonra normale dönüyordu. Muhtemelen IOS 9 da birkaç güne düzelir.

aynen ios9 da sarj sürem azaldı 8.4.0 süperdi yaa acaba düzelirmiki yoksa 8.4.1 e dönsem miki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: megadethci

konu ile alakasız olabilir ama uygun konuyu bulamadım buraya yazıyım

Kasma yok fakat 8.4.1 daha akıcıydı

Benim iphone6'mda ios9 berbatken arkadaşımın i6sında çok akici ve güzel calisti. Telefondan telefona degisiyor sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.