Bildirim
iOS 9 ile 15 saat şarj süresi (SS'li)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Pil tasarruf moduna neler kisitlaniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ios 9 cok farklı mı deger mı kurmaya -
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKSiDeRS55
ios 9 cok farklı mı deger mı kurmaya
Özellik olarak fark yok pil ve stabiliteye önem vereceklerini söylüyorlar
-
Dalgamı geçiyonuz abi ip 5 ile 15 saat veya 8 saat Kullanım almak ne demek ya
Birşey sormak istiyorum shift-güncelle ilemi yoksa shift-restore ile mi kurdunuz? Ben iPhone 6 da 3 ssat kullanım gördüm 8.3 üstüne yükledim.Şarjı sudan bile hızlı gidiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: f.e.a.r
Birşey sormak istiyorum shift-güncelle ilemi yoksa shift-restore ile mi kurdunuz? Ben iPhone 6 da 3 ssat kullanım gördüm 8.3 üstüne yükledim.Şarjı sudan bile hızlı gidiyor.
shift + güncelle
3G açık olacak ve 15 saat kullanım vercek İmkanı Yok arkadaş -
Hocam 16 saat içinde 15 saat boyunca telefonla mı oynadın ? Sen yemek yemedin mi ? Uyumadın mı ? Değerlerde hata var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5s de 15 saatse 6 plusda düşünemiyorum
-
Ne kadar süre şarj tasarrufu modunda kullandınız?
arkadaş şarj tam bitmeden yeniden şarja taktı kullanım süresi devam etti bence yoksa bu kadar olamaz. plusta bile 6 saat -
Kardeslerim iOS 9 sarj olarak iyi fakat nedendir bilinmez iPhone 6 ve Plus da su gibi gidiyor.
Imkansız şarj süresi
Bence de 16 saatin 15 saatini kullanım almak imkansız. Hatalı değerler. -
6:55'te şarjdan aldım, 23:30 gibi bitti değerlerde hata olsa bile pratikte çok iyi süre benim için
Su forum ios beta'larindan sonuc cikarmamak gerektigini bir turlu ogrenemedi
Ben de 6 plus kullanıyordum ios9'u denedim FACİA.Sabaha kadar %45-50 yedi 3g açıktı,ama tasarruf modu da açıktı (m7 ve m8 işlemci hareketi takip eder ve telefon belli bir süre kullanılmadığı veya ele alınmadığını tespit ederse,ve bir download vs yoksa bu tarz şeyleri kapatıyor) ayrıca sabaha kadar hiç bir şey inmemişti sadece safari ve whatsapp'ın celluar data'ya erişimi vardı hepsini kaptmıştım.
Onun dısinda ben de normal 3g ile kullanımda ancak 4 saat,beklemede 6,5 saat alabilmiştim.
Kesinlikle apple şu 6 pluslara bi çare bulmalı yoksa kafayı yerim ben en yüksek kapasiteli şarjlı kılıfla en yüksek kapasiteli morpie'yi alır gezerim :) (moripe olmaz herhal çok pahalı.başka bir şey ;) )
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- iphone otomatik kilit süresi değişmiyor
- başkasının apple kimliği ile neler yapılır
- icloud numara değiştirme
- iphone bul kapanmıyor
- jailbreak nedir nasıl kaldırılır
- ios 17 hangi telefonlarda var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X