Şimdi Ara

İos 9 Guc Tasarruf Modu Testi (SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %100'ken actim modu wifiyi hic kapatmadim telefonu su sekilde kullandim:

Cihaz 5S

Whatsapp cok sik kullandim, facebook uygulamasindan cikmadim nerdeyse, safaride dh'e girdim, fotograflarimi duzenlemek icin galeride takildim baya. %50'den sonra 2G'yi actim bu islemlerin aynisini 2G'de yaptim
     İos 9 Guc Tasarruf Modu Testi (SS'Lİ)

Edit: Facebook uygulamasını hiç kapamadım neden o kadar az şarj yemiş anlayamadım. Bu kullanımın aynısının hüç tasarrufsuz hali 5 buçuk 6 saatti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 18 Eylül 2015; 18:48:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen Facebook tan çıkmamışsın nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 18 Eylül 2015; 18:22:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emirhan Terzi kullanıcısına yanıt
    Normal modun kullanım süresini koymadan nasıl bir test yaptığınızı anlamış değilim. İnsan iki şekilde de test eder koyar öyle karşılaştırılır. Ayrıca yukarıda Telefon, Müzik gibi kısımlar var, ki Messenger'ın üstünde telefon var orada vardır Yüzde 9-10 civarı. Ve Facebook sadece yüzde 6 harcamış o da arkaplan etkinliği, girmemişsiniz bile, nasıl Face'ten çıkmadınız anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Normal modun kullanım süresini koymadan nasıl bir test yaptığınızı anlamış değilim. İnsan iki şekilde de test eder koyar öyle karşılaştırılır. Ayrıca yukarıda Telefon, Müzik gibi kısımlar var, ki Messenger'ın üstünde telefon var orada vardır Yüzde 9-10 civarı. Ve Facebook sadece yüzde 6 harcamış o da arkaplan etkinliği, girmemişsiniz bile, nasıl Face'ten çıkmadınız anlamadım.

Hocam bende anlamadım face neden o kadar az yedi. Güç tasarruf modu olmadan bu kullanımda 6 saat alıyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.