Bildirim
Rc Araba Ni-Cd 9.6 Volt Yerine Batarya

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
li-po 9.6V kullanirsan sorun olmaz diye dusunuyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammoc4 -- 7 Mayıs 2014; 20:23:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
9,6v veya 4,8v lipo pil bulamazsınız, lityum alaşımlı her pil 3.7v ve katları olabilir anca.
ni-cd ya da ni-mh(kalitesiz ama uvuz olur) şarjlı pil bulunabilir ya da 8 tane şarj edilebilir ince kalem pil(1.2v dur normalde) seri bağlanabilir. -
4 er volt 1.2 ah kuru aküleri seri bağlasam nasıl olur ?
Veya 12 volt 1.2 ah kullanip direnç koysam ?
arabanın resmını yuklermısınız rıa etsem
ben lipo kullanıyorum liponunda 7,2v kullanabılırsın
daha ıyı de verım alacağına emınım -
airsoft marka 9,6 li-po var diye biliyorum , alinsa alinsa anca eBaydan alinabilir.
Sunu belirtmeliyim lipoya gecerseniz sarj aletinizide degistirmeniz gerekir...Bunu icin en iyisi iki adet nicd bataryayi onceki mesajlardada belirtilmis oldugu gibi seri baglayarak 9,6 voltu elde edebilirsin tabiiki nicd lerde suan kullandigindan daha fazla amperli kullanarak arabani daha uzun sure suredebilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: By_PowerKiNq01
4 er volt 1.2 ah kuru aküleri seri bağlasam nasıl olur ?
Veya 12 volt 1.2 ah kullanip direnç koysam ?
-
uzun zaman geçmiş ama yinede başkaları için faydalı olur diye pilin satıldığı gittigidiyor mağazasının linki:
http://urun.gittigidiyor.com/oyuncak/uzaktan-kumandali-araba-batarya-pil-9-6-volt-new-164992578
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X