Şimdi Ara

İOS 9'daki yavaşlık sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8.4.1den 9a geçtim az önce, cihazım iphone 6 ve gereksiz takılma ve uygulamaların geç açılma kapanma , klavye tuşlarının geç algılaması vs vs gibi problemlerle karşılaştım. Bunun çözümü nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ios 9.1 i beklemekten başka cözüm yok.
    he birde

ios 8.4.1e geri dönmek
  • İtunes üzerinden kurmayı denedin mi?
    Önce yedeğini al itunes ile sonra ios 9.0 indir internetten telefonu dfu mode al ve sıfırdan kur, kurulum bitince yedeği geri yükle..
    Güncellemeyi telefondan yaparsanız eski hatalarada karşılamanıza sebep olabiliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

ios 9.1 i beklemekten başka cözüm yok.
    he birde

ios 8.4.1e geri dönmek

Beklerim hocam sıkıntı yok , 9.1de çözerler mi diyosun bu olayı kesin?

• JustHF J kullanıcısına yanıt
    bence cözülür. yukardaki arkadasın dediğini yaptım ben ama yinede bi faydası olmadı.. hala beter.. 8i aratıyor.
  • Normal geçtiğimde benle sorunlarla karşılaşıyordum sonradan dfu moda alıp iOS 9'u kurdum ve yeni iPhone olarak ayarladım yedegi yüklemedim yedegi yükleyince verimli olmuyor. iOS 9 gayet sorunsuz çalışıyor iOS 8 ile klavyede yaşanan gereksiz büyütme sorunu dahi çözülmüş

• Uygulamaların geç açılma sorunu tamamen uygulama kaynaklı. Yani geliştiricisinin çıkaracağı bir güncelleme ile çözülür. Gereksiz yere takılma, kasma yada klavye geç yazması gibi bir sorun asla yok! Kullandığım i6'da durum bu en azından. Benim telefona yazılım kurulumunun ardından operatör güncellemesi de gelmişti: Belki de o yüzden problem yaşamıyor olabilirim. Yeni kurulum yapın ama başlık bence olmamış zira İos 9 bu haliyle bile 8.4.1'den daha stabil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR_001

Uygulamaların geç açılma sorunu tamamen uygulama kaynaklı. Yani geliştiricisinin çıkaracağı bir güncelleme ile çözülür. Gereksiz yere takılma, kasma yada klavye geç yazması gibi bir sorun asla yok! Kullandığım i6'da durum bu en azından. Benim telefona yazılım kurulumunun ardından operatör güncellemesi de gelmişti: Belki de o yüzden problem yaşamıyor olabilirim. Yeni kurulum yapın ama başlık bence olmamış zira İos 9 bu haliyle bile 8.4.1'den daha stabil.

İ6 kullanan diğer arkadaşlarım ve internet ortamındaki kişilerde dediğim problemleri yaşıyor. Benle alakalı bir şey değil

• quote:

Uygulamaların geç açılma sorunu tamamen uygulama kaynaklı. Yani geliştiricisinin çıkaracağı bir güncelleme ile çözülür. Gereksiz yere takılma, kasma yada klavye geç yazması gibi bir sorun asla yok! Kullandığım i6'da durum bu en azından. Benim telefona yazılım kurulumunun ardından operatör güncellemesi de gelmişti: Belki de o yüzden problem yaşamıyor olabilirim. Yeni kurulum yapın ama başlık bence olmamış zira İos 9 bu haliyle bile 8.4.1'den daha stabil.

Hocam dfu moduyla restore edip sonra yedeği yükledim,çok berbat değil ama yine de 8.4.1 daha stabildi.Siz acaba yedek yüklemeyip yeni iphone olarak mı ayarladınız ?
  • Hayır ben iTunes üzerinden direk güncellemiştim. Belki düzeltme gelirse yeniden geçerim ama şu an tableti pek ips9'a bulaştırmak istemiyorum açıkçası. Bir de iPhone 5 için düşünüyordum ama onda da kasmalar OLDUĞUNU Yazmış arkadaşlar o Yüzden iPhone 5'i de güncellemeyeceğim.
    iPhone 6 da ise hâlâ kullanıyorum (iTunes üzerinden Güncelleme yaparak kurdum) hiçbir sıkıntı yok. Yalnızca çok ufak anlık teklemeler oluyor ama o da Göze çok fazla batmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır ben iTunes üzerinden direk güncellemiştim. Belki düzeltme gelirse yeniden geçerim ama şu an tableti pek ips9'a bulaştırmak istemiyorum açıkçası. Bir de iPhone 5 için düşünüyordum ama onda da kasmalar OLDUĞUNU Yazmış arkadaşlar o Yüzden iPhone 5'i de güncellemeyeceğim.
    iPhone 6 da ise hâlâ kullanıyorum (iTunes üzerinden Güncelleme yaparak kurdum) hiçbir sıkıntı yok. Yalnızca çok ufak anlık teklemeler oluyor ama o da Göze çok fazla batmıyor.

Hmm,ufak tefek takılmalar dışında sorun yok bende de aslında,ama takıntılıyım sanırım gözüme batıyor

• Aynne birçok kişide bu sorunlar görulüyor çok buyuk ihtimalle 9.1 ile duzeltilecek hocam

• Hani ios kasmıyordu.

• Iphone 4s kullanıyorum. 8.3'ten güncelledim. Hız konusunda belirgin bir gelişme var. Hele de IOS 8'e ilk güncellediğim günlerle karşılaştırınca, IOS 9 bu konuda gerçekten başarılı diyebilirim. Bilgisayar üzerinden temiz bir güncelleme yapmak da her zaman bu konuda yardımcı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde rakam değişen iOS sürümlerinin ilk versiyonlarında hatalar oluyor, zamanla güncelleştirmelerle düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.