Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (991. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün beta gelmezse yarın final gelir diyorum işte belli de olmuyor bakarsın bugün final yayınlarlar ama final gelecek diye umuyorum sürüm numarasına filan bakacak olursak çoğu stabilite işlemleri de tamamlanmıştır elbet tam sbalite 8.3-8.4.1 de olduğu gibi ios 9'da da 9.3 9.4 gibi sürümlerde gelecektir ama 9.2 için yeterli stabilite de olduklarını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun :) sizin gibi pozitif düşünenler olması da güzel.
  • Vallahi 9.2'yi ozledik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıkcası ben bu hafta bir hareketlilik beklemiyorum sürümde oluşabilecek ciddi bir sorunda(operatör hat sorunu vb.) mühendisleri tatilden geri çağırmamak için bu haftayı pas geçeceklerdir. Umarım yanılırım da bir saat içerisinde 9.2 hakkında konuşuyor oluruz.

• 9.2 finalden cok beklentim var, kismetse bide jb yapistirdik miydi elleme dursun bidaha

• Uçak Modunu açıp tekrar kapatınca ekrana bazen Facetime ve iMessage şeyi geliyor. Her seferinde vazgeç diyorum. Size de geliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 24 Kasım 2015; 19:24:20 >
  • Hayır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akke4323 kullanıcısına yanıt
    tatilleri tek gün o da ayın 26 sı perşembe thanksgiving (şükran günü) sadece o gün çalışmıyorlar,yoksa bu hafta aynen devam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Uçak Modunu açıp tekrar kapatınca ekrana bazen Facetime ve iMessage şeyi geliyor. Her seferinde vazgeç diyorum. Size de geliyor mu?

O sorun bende de var, cihazı kapatıp açtığımda da geliyor. Güncelleme ile düzelir diye umuyorum.

• 9.2 den cok iyi bir gelişim beklemiyorum acikcasi. 9.2.2 veya 9.3 umudum betalardan sonra.

• Var mı birşey arkadaşlar ?
  • Cortladik yarini bekleyelim napak :( gerci 1-2 dksi daha varda

• 20:10'a kadar hareket olmazsa yarın'a sarkar :)
  • Yarına kaldı sanırım

• evet,nöbet'i bırakabiliriz,yarın'a kaldı :)
  • O halde yarın final'i bekleyebiliriz :)
  • sanki :)
  • Arkadaşlar nöbeti terketmeyin. Yayınlandı

Sonunda İOS 9.2 bizlerle. Yalnız arkadaşlar diğer güncellemelerde de yavaş yüklenme oluyordu ama bu aşırı yavaş halen %2'de şu anda. Bayağı bekliycez anlaşılan ama değicek inanıyorum

Linkler :

http://www.zoneactu.fr/2015/10/21/telecharger-et-installer-ios-9-2-13b143-liens-ipsw

http://www.redmondpie.com/download-ios-9.2-links-for-iphone-ipad-ipod-touch-ipsw/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MABLC kullanıcısına yanıt
    Gardaşım benim nası sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

Arkadaşlar nöbeti terketmeyin. Yayınlandı

Sonunda İOS 9.2 bizlerle. Yalnız arkadaşlar diğer güncellemelerde de yavaş yüklenme oluyordu ama bu aşırı yavaş halen %2'de şu anda. Bayağı bekliycez anlaşılan ama değicek inanıyorum

Linkler :

http://www.zoneactu.fr/2015/10/21/telecharger-et-installer-ios-9-2-13b143-liens-ipsw

http://www.redmondpie.com/download-ios-9.2-links-for-iphone-ipad-ipod-touch-ipsw/

Gelmemiş bende yok şu an

• 
Sayfa: önceki 989990991992993
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.