Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (891. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 9'da ciddi kararlılık eksiklikleri var. 9.1 beta kullanıyorum hala sıkıntılar var. Yer yer takılmalar, yavaş tepkiler vs. bir sürü sorunu var. iPhone 6 kullanıyorum, saydamlığı açamıyorum var mı böyle bir şey. Saydamlığı açınca gereksiz takılmalar oluşuyor.
  • iOS 9'dahttp://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=111078096 bu problemi benden başka yaşayan var mı?
  • Facebook ön belleğini temizleme yöntemi
    http://shiftdelete.net/iphone-facebook-onbellegi-nasil-temizlenir-64914

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 18 Ekim 2015; 12:51:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Facebook ön belleğini temizleme yöntemi
    http://shiftdelete.net/iphone-facebook-onbellegi-nasil-temizlenir-64914

Teşekkürler

300 küsürden 270'lere geriledi fakat uygulama boyutuna erişemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    işe yarıyor,komple temizlemiyor ama yer açıyor gene de.
  • iOS 9.02 yüzünden telefonu satıp s6 edge alasım geldi yeminle bu kadar uyuz bir işletim sistemi daha olamaz. Şarj süresi, hızlılığı geçtim ben telefonu kilit ekranından açarken "inş. bu sefer kitlenmez" diyorum. Bir sonraki telefonum iphone olmayacak sanarım.
  • Keşke geçmeseydim burayı okumadan 9.02 yükledim hiç sıcak gelmedi olmamış bazı yönleri oturmmaış umarım ekstra patch ler düzeltir (İphone6)

• Benimde 9.0.2'nin saçmalık derecesinde kasıntılı ve kararsız çalışmasına teamülüm kalmadı. 9.1 official sürümü benim gözümde son şansları. Kararlı, stabil diye tercih ettiğimiz iOS'u böyle görünce deli oluyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 18 Ekim 2015; 15:52:49 >
  • iOS 8 ilk çıktığında bundan 10 kat daha kötüydü.
    Telefonumu satılığa çıkarmıştım ama zamanla düzelttiler.
    Emin olun iOS 9.1'le sorunlarınızın çoğu mazide kalacak.
    DFU mod ile kurulum ve/veya yeni iphone seçeneği hatta 9.1 Beta 5'i denemeden pire için yorgan yakmayın derim.
  • quote:

iOS 8 ilk çıktığında bundan 10 kat daha kötüydü.
    DFU mod ile kurulum ve/veya yeni iphone seçeneği hatta 9.1 Beta 5'i denemeden pire için yorgan yakmayın derim.

İnşallah hocam ben yeni iphone kullanıcısıyım aldığımda 8 oturmuştu temiz gidiyorduk bekleyecez artık hakkını yemiyelim klavye daha seri olmuş eskiden daha çok hatalı yazardım ama şu ara takılmalar hoş olmamış yani...

• iTunes ile düzenli yedek alanlar mutlaka şu hata ile karşılaşmıştır.

''Kurulum tamamlanmadığı için iTunes yedeklemeyi başlatamadı''

eğer bu hata ile karşılaşırsanız cihazınızın dilini ingilizce yapın,ardından tekrar Türkçe'ye çevirin ve sorunsuz yedekleme yapıldığını göreceksiniz :)

sıkıntı iTunes'da mı yoksa beta 5 de mi bilmiyorum,ancak birkaç kişi daha bu dertten muzdaripmiş.

çözümü de buraya yazdım,işine yarayan olur mutlaka :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 18 Ekim 2015; 14:57:56 >
  • Beyler Cidde'n 9.0.2 facia resmen.
    2 gb ram ile cihaz takılmalar yasıyor müthiş derecede hemde.

Bakın yanlış anlamayın şu anki takılmalar hala bir android telin gerisinde ama 9.0.2 de ios un resmen paçavrası

i6 8.4 uçuyor resmen i6s bu sürümde yerlerde.

• quote:

iOS 8 ilk çıktığında bundan 10 kat daha kötüydü.

Yanlışım varsa düzeltin ama hatırladığım kadarıyla ios 8'de ilk zamanlar ne spotlightta kasma ne uygulama açarken geç tepki verme ne icloud yedekleme sorunu nede alarm çalmama gibi problemler vardı ben böyle hatırlıyorum, ios 9'un kaçıncı sürümü çıktı betalarla beraber ama hala adam edemediler
  • İos 9 un üstüne 2 tane minör güncelleme geldi 9.1 geldikten sonra problemler devam ederse haklısınız derim , 8.4.1 e geri dönüşü 2 hafta açık bıraktılar nerdeyse ve şuan yakaranlar geri dönüp 9.1 i bekleseydi keşke.

İos 9 eninde sonunda kararlı ve stabil bir sürüm haline gelicektir bunu herkes biliyor ve şuanda androide geçicem s6 ya geçicem diyip sinir olanlar androidte düzelmiyceğini 1 yıl sonra güncellemelerin kesileceğini bilerek bu sorunları ve daha fazlasını yaşayıp kanser olucaktır ki geçen geçsin yani kimsede bişey diyemez :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.1 beta 5 tel üzerinden nasıl yüklenir kısa bir bilgi rica etsem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpediem_33

9.1 beta 5 tel üzerinden nasıl yüklenir kısa bir bilgi rica etsem.

Buyurun
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=110977286
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

iOS 9'da ciddi kararlılık eksiklikleri var. 9.1 beta kullanıyorum hala sıkıntılar var. Yer yer takılmalar, yavaş tepkiler vs. bir sürü sorunu var. iPhone 6 kullanıyorum, saydamlığı açamıyorum var mı böyle bir şey. Saydamlığı açınca gereksiz takılmalar oluşuyor.

6 Plus kullanıyorum bahsettikleriniz neden bende olmuyor sizce? Üstelik aynı donanım ve 1080p
  • IOS 9'a yeni geçtim. Notlar hakkında sormak istediğim bir şey var cevaplayan olursa sevinirim. Notlara girdiğimde yeni notlara geçmek isteyip istemediğim soruldu şimdilik hayır dedim çünkü geçildiği takdirde yeni notları kullanamayan cihazlardan erişemeyeceğim yazıyor. Anladığım kadarıyla eski notlar text formatındayken yenisi zenginleştirilmiş olduğundan html formatına dönüştürülmüş.

Soruma gelecek olursak eski notlarda icloud üzerinden eşitleme olayını çok fazla kullanıyordum. Yani iPad üzerinden bir şeyleri notlara yazıp daha sonra iPhone'dan bunlara erişebiliyordum. iPhone'um iOS 9 desteklemediği için geçme şansım yok. Eğer iPad'deki notları yeni versiyonuna geçirirsem düz metin olarak yazdığım şeyler eski notlara sahip iPhone'da hiçbir şekilde gözükmüyor mu yoksa sadece zengin içerik eklediğim zaman mı okuyamıyorum. Bir de iOS 9'daki notları yükseltirsem tekrar eski haline getirebiliyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: muhterem11

IOS 9'a yeni geçtim. Notlar hakkında sormak istediğim bir şey var cevaplayan olursa sevinirim. Notlara girdiğimde yeni notlara geçmek isteyip istemediğim soruldu şimdilik hayır dedim çünkü geçildiği takdirde yeni notları kullanamayan cihazlardan erişemeyeceğim yazıyor. Anladığım kadarıyla eski notlar text formatındayken yenisi zenginleştirilmiş olduğundan html formatına dönüştürülmüş.

Soruma gelecek olursak eski notlarda icloud üzerinden eşitleme olayını çok fazla kullanıyordum. Yani iPad üzerinden bir şeyleri notlara yazıp daha sonra iPhone'dan bunlara erişebiliyordum. iPhone'um iOS 9 desteklemediği için geçme şansım yok. Eğer iPad'deki notları yeni versiyonuna geçirirsem düz metin olarak yazdığım şeyler eski notlara sahip iPhone'da hiçbir şekilde gözükmüyor mu yoksa sadece zengin içerik eklediğim zaman mı okuyamıyorum. Bir de iOS 9'daki notları yükseltirsem tekrar eski haline getirebiliyor muyum?

Ben bu notların eşzamanlama özelliğini fazlaca kullanıyorum. Dediğiniz gibi yeni notlar uygulamasına geçiş yaptığınız taktirde eski uygulamayla senkronizasyonu unutuyoruz. Telefonda ios9 a geçtikten sonra, macbook ta yeni notları destekleyen el capitan güncellemesi gelene kadar cihazlar arası etkileşim kaybolmuştu maalesef. Yani güncelleme sonrası zengin içerik/düz metin farketmeden eşitlemeyi kullanamadım.

Eğer gözden kaçırdığım bir nokta varsa, arkadaşlardan bilgi bekliyorum ben de.

• Önceleri OTA ile gerçekleştirdiğim yükseltmeyi dün DFU ile tekrar yaptım saçma sapan bug lar kayboldu artık 9.0.2 daha konforlu hale geldi, sorun yaşayan herkese tavsiyem kesinlikle DFU ile temiz bir yükleme yapmalarıdır.

• 
Sayfa: önceki 889890891892893
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.