Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (742. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: busterr

Temiz restore ile 5S'te denedim iOS 9 GM'i. En son ilk Beta'yı merak edip denemiştim. Akıcılıkta performansta bir gelişme göremedim hala 8.4.1'in gerisinde. iOS 8'li iPhone 5 gibi hissediliyor bu anlık kasmalarla falan. Animasyonlarda frame atlamaları ve ani donmalar var telefonun bariz olarak yavaşlatıldığının kastırıldığının farkına varıyorsunuz. iOS 8.4.1'deki o anlık tepki hızı, hafifliği yok; bir ağırlık çökmüş. Tek imrendiğim özelliği ise şu netten video izlerken iOS 8'de video barı sürekli dolu gözüküyor ve yüklenen yere geri sarsanız bile önbellekte tutamıyor ve yeniden yüklemesi için bekliyorduk videoları. O sorun düzeltilmiş. Madem düzeltebiliyorsunuz niye 1 yıldır iOS 8'de düzeltmediniz, Apple'ın mallığı işte. Bunun dışında iOS 8.4.1 5S için en stabil sürüm canavar gibi çalışıyor. Telefonu benim gibi 2-3 yıl daha aynı akıcılıkta ve stabilitede kullanmak isteyenlere geçmelerini önermem, birkaç dandik yenilik için telefonun performansından feda etmeye değmez.

https://www.youtube.com/watch?v=xAaNtWZ8Bqg

• selam arkadaşlar babamın 5s cihazını 8.4.1 den ios 9 gm ye yükselttim telefonu sıfırladım yeniden kurarken birşey dikkatimi çekti yedekleme kısmında android yedeğinden yükle diye bir seçenek eklenmiş yani android cihazınızın yedeğini iphone a kurabiliyoruz ayrıca beta sürümünde icloud drive uygulaması vardı final sürümünde bu yok ayrıca telefonu cevaplamak için açtığımızda 1 sn geçikme falan oluyordu o tamamen giderilmiş telefon hiç kasmıyor ve gayet stabil şekilde çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Temiz restore ile 5S'te denedim iOS 9 GM'i. En son ilk Beta'yı merak edip denemiştim. Akıcılıkta performansta bir gelişme göremedim hala 8.4.1'in gerisinde. iOS 8'li iPhone 5 gibi hissediliyor bu anlık kasmalarla falan. Animasyonlarda frame atlamaları ve ani donmalar var telefonun bariz olarak yavaşlatıldığının kastırıldığının farkına varıyorsunuz. iOS 8.4.1'deki o anlık tepki hızı, hafifliği yok; bir ağırlık çökmüş. Tek imrendiğim özelliği ise şu netten video izlerken iOS 8'de video barı sürekli dolu gözüküyor ve yüklenen yere geri sarsanız bile önbellekte tutamıyor ve yeniden yüklemesi için bekliyorduk videoları. O sorun düzeltilmiş. Madem düzeltebiliyorsunuz niye 1 yıldır iOS 8'de düzeltmediniz, Apple'ın mallığı işte. Bunun dışında iOS 8.4.1 5S için en stabil sürüm canavar gibi çalışıyor. Telefonu benim gibi 2-3 yıl daha aynı akıcılıkta ve stabilitede kullanmak isteyenlere geçmelerini önermem, birkaç dandik yenilik için telefonun performansından feda etmeye değmez.

Hocam dfu moda alıp geri yükle ile mi yükledin gm yi ? Eğer öyleyse udid kaydınız var mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 6 da ios 8.3 kullanıyorum şu an
    8.4.1 e geçmeli miyim? Daha mı iyidir? Batarya ömrü ... Azalıyor mu ? bazı yerlerde 8.4 de sorun varmış diyorlardı.

Ve ios 9 cihazı yavaşlatıyor mu yoksa hala aynı hızında mı?
    İos 9 a güncellemeli miyim?
    İos 9 mu ios8.4.1 mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. Bir sey daha soracagim. Ios 9 da mesajlara, whatsap mesajlarina hizli cevap ozelligi gelcek diyolardi.. Geldi mi o ozellik?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 4s için karşılaştırma yapmışlar animasyonlar kapatılınca bana göre aynı Performansı verecek hatta eğer iOS 9 da böyleyse iOS 9.1 de iOS 8 den çok daha iyi olacağını düşünüyorum.

http://youtu.be/gdumCHS_x9c

• AppStoreden indirdigim whatsappin son surumu ios 9.1 de calismiyor. Numara dogrulama sirasinda lutfen son surumu indirin diyor ki zaten son surumu indiriyorum

• ios 9 link yokmu arkadaşlar
  • Kesin bilgi 2 gb :)
    Lansmandan sonra bazı yerlerde verildi bilgisi

• ios 9 gm yi yandexten indiriyordum. 1.5gb ı indirdi. indirme iptal olmus ve 10 kb olarak gösteriyor dosyayı. nasıl iş bu ? yokmu link verecek olan
  • arkadaşlar beta 9.1 indirirken "6.1.4 ipsw" bunu buldum, bunu da beta yükler gibi iTunes ile yüklemeye kalksam nolur iphone 5 ime ? cahilim bu konuda biraz
  • Ipod touch 5 te seri calisiyor mu kasma var mi?

• İos 9 GM nedir final surum mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

arkadaşlar beta 9.1 indirirken "6.1.4 ipsw" bunu buldum, bunu da beta yükler gibi iTunes ile yüklemeye kalksam nolur iphone 5 ime ? cahilim bu konuda biraz

Yükleyemezsin çünkü imzaları kapalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pércussionist

arkadaşlar beta 9.1 indirirken "6.1.4 ipsw" bunu buldum, bunu da beta yükler gibi iTunes ile yüklemeye kalksam nolur iphone 5 ime ? cahilim bu konuda biraz

9.1 indirdiğin linki paylaşırmısınız?
  • Uygulama Cache silme özelliği geldi mi?
  • yeni duvar kagıdı var mı. birisi paylaşabilir mi.
  • İphone 5'e 9 gm yükledim kesinlikle 8.4.1 daha hızlı, şimdi ios 9'a geçmeyin derim.
  • Arkadaşlar 9GM 5S 1457 link paylaşırmısınız lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

ios 9 link yokmu arkadaşlar

16 Eylülden önce tam sürüm maalesef @İmkansız .
  • 
Sayfa: önceki 740741742743744
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.