Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yapma ya.o kadar babaydı yani :) valla kullanmak isterdim açıkçası.

ios 8 zor ama umarım ios 9 o kaliteyi yakalar :)
  • İçimdeki ios 6 aşkını uyandırdınız
    Aslında iphone 4 de geçiliyor ios 6 ya ( Tabi farklı değişik işlemlerle ) . Gün gelir bunu 4s 5 içinde yaparlar bence , işte o gün bayramımız olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 5.1.1 den beri iPhone kullanıyorum ve benimde özlediğim sürüm 4S'de kullandığım 6.1.4'dür.

• Arkadaşlar tartışma çıkartmak gibi bir amacım yok ama iOS 8 bu kadar kötü mü gerçekten yoksa ben mi çok şanslıyım? Ben şu an 26 günlük olan telefonumu aldığımda 8.1 sürümü ile kutusundan çıktı, 8.1.2'ye güncelle deyip duruyordu, bi ara yanlışkla güncellemem ile beraber performans düşüklüğünü hemen güncellemeden sonra fark ettim çünkü bariz belli ediyordu kendini. Araştırmalarımın sonunda iTunes ile temiz kurulum yaptıktan sonra eski haline geri döndü tabi 8.1.2 ile. Benim en ufak bir sorunum ve şikayetim dahi olmamasına ve 8.1.2'den çok memnun olmama rağmen, sayenizde 8.1.3'den çok 8.2'yi beklemeye başladım sırf getireceği yeni özellikler için.
  • Baba Yaga kullanıcısına yanıt
    8.2 de çok yeni bir özellik gelmeyecek ki, 8.2 nin odak noktası apple watch, ondan ziyade daha kararlı ve performanslı bir işletim sistemi bekliyoruz.
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Olsun hocam, sonuçta performansın artması da bir yenilik değil mi? İlla ki yüzeysel bir yenilik gelmek zorunda değil. Daha kararlı olması da, performansın bir nebze artması da sonuçta bir yeniliktir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 17 Ocak 2015; 14:47:29 >
    Aslına bakarsan ios düşünüldüğünde bu yenilik olmuyor "eskilik" oluyor :) eskiye dönüş istiyoruz sana ilginç gelen şikayetlerin sebebi de bu zaten apple kullanıcısını kötü alıştırdı yoksa ios 8 sorunlu kötü bir sürüm olduğundan değil kendi çıtasını aşamayan bir deneyim oldu apple için .
  • Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Evet, çok doğru... Bir daha telefon üzerinden güncelleme yapmamayı düşünüyorum. Sırf yaşanılan bunca sıkıntı yüzünden 8.1.3'den pek umutlu değilim. 8.1.3 çıktıktan sonra biraz bekleyip diğer kullanan kişilerin deneyimlerine bakarım. İçimden bir ses: ''8.2 bu konuda çok iyi bir çıkaracak.'' diyor.
  • @iFenix @avtheree @yasinim88

http://news.softpedia.com/news/iOS-8-1-3-Being-Prepared-for-Release-470326.shtml

ios 8.1.3 ile ilgili son haberler..haftaya ilk günler'de çıkacağı söyleniyor..
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    çıksın kardeş çıksın :) inş. adam etmişlerdir ben dedim yine diyorum 8.1.3 le sıkıntıları çözüp 8.2 yi üstüne verecekler çünkü 8.2 de hiç bir sorunları düzeltme yok
    hocam eğer ios a 8 sürümü ile başladıysan sana bal gibi kaymak gibi gelir helede android den geçtiysen :)
  • Şu güncellemeyi versinler, mevcut sorunlar giderilmiş olsunda bende gidip alayım artık şu telefonu
  • Hadi eski telefonlari anlarim yeni surumlerde hatalar olur da yeni cikardigin telefonda nasil hata olur ki? Bence ciddi bir arge sorunu var apple bunyesinde.

• Kabak tadı vermeye başladı artık

• Selam arkadaşlar iPhone 6 plus a 8.2 Beta 4 ü güncelledikten sonra Facebook düzgün çalışmıyor ne yapabilirim acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Selam arkadaşlar iPhone 6 plus a 8.2 Beta 4 ü güncelledikten sonra Facebook düzgün çalışmıyor ne yapabilirim acaba

Forumdan takip edebildiğim kadarıyla henüz bir Çözümü yok.

• sertifika sorunu var diyorlar, ya 8.1.2ye geri döneceksin ya da safari üzerinden kullanacaksın faceyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

Selam arkadaşlar iPhone 6 plus a 8.2 Beta 4 ü güncelledikten sonra Facebook düzgün çalışmıyor ne yapabilirim acaba

8.1.2 indirip shift guncelle yapip 8.1.3 u bekleyeceksin bizim gibi

8.2 beta 4 ten 8.1.2 ye geciste mesajlar silindi herkesin dikkatine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gktgsyn G kullanıcısına yanıt
    Aynen mesajlar silindi maf etti beni /:

• yasinim88 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam iPod Touch 2G ilk çıktığından beri kullanmaya başladım iOS'u, sadece iOS 7'yi kullanmadım. :)
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.