Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (409. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gktgsyn

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Beta 3 daha başarılı.

Beta 2 daha da basarili

Ben beta 2 nin şarj performansından memnun değildim..bence betalar arasında şarj konusunda en iyisi beta 3..sanki bu iş biraz göreceli olmaya başladı..herkesin fakrlı bir düşüncesi var, yükleme şekline göre performans farkı mı oluyor acaba, anlayamadım..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • allaturca89 kullanıcısına yanıt
    Tüm betaları kullandım ve hepsinde iyi bence şarj süresi . Ama mesela beta 2 yi ilk yüklediğimde kötüydü 2 şarj sonrasında düzeldi ve o da iyi oldu . Bana görede en iyisi beta 4 :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: allaturca89

quote:

Orijinalden alıntı: gktgsyn

quote:

Orijinalden alıntı: akmac

Beta 3 daha başarılı.

Beta 2 daha da basarili

Ben beta 2 nin şarj performansından memnun değildim..bence betalar arasında şarj konusunda en iyisi beta 3..sanki bu iş biraz göreceli olmaya başladı..herkesin fakrlı bir düşüncesi var, yükleme şekline göre performans farkı mı oluyor acaba, anlayamadım..

Hocam sizin cihaz neydi? Bende ki 5s belki ondandir fark ve bende sarjida daha iyiydi diger betalardan mesela minion rush beta 2 de cok daha rahat calisiyordu digerlerinde takilmalar oldu suan 8.1.2 kullanmaktayim minion oynayamiyorum cok can skici ios dedik dandroidten gectik rahat rahat kullaniriz diye sansima ios 8 boyle geldi keske sabredip kalsaydim 7.1.3 te...
    (Androidtciler guluyorlardir simdi icten ice fakat "son gulen iyi guler" diye de bir soz var, fanlara hatirlatirim)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• avtheree kullanıcısına yanıt
    Betaların şarj performansı 8.1.2'den daha iyi diyorsunuz yani özet olarak :) Bu gayet güzel, çünkü 6 plus'un şarjından pek de memnun değilim. Aslında memnunum ama vadettiği gibi 13-14 saat wi-fi veya 3G kullanımı sunmuyor. Oysa hem ipad air hem de ipad mini kullanıyorum ve her ikisi de yoğun kullanımda bile yaklaşık 10 saatlik kullanım sunuyor, yani tam da özelliklerinde belirtildiği gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

geçme.

Sağolun hocam. Final sürümü bekleyeceğim.

• matrmatrmrdn kullanıcısına yanıt
    Kesinliklee , şuan 8.1.2 deyim , mesela dün ki kullanımımla 7.5 saati gördüğüm betada dün 8.1.2 ile 6 6.5 saat kullanım aldım . Betaya geçerseniz istediğiniz gibi sonuç alabilirsiniz ama şunu belirteyim , ilk geçtiğinizde dediğim gibi farkı göremeyebilirsiniz . Bi kaç şarj sonrasında görebilirsiniz . ( beta 1 deyken 5 6 saatle başlayıp gittikçe 7 Sonrasında 8 saat gördüm ip5 de , bu 1 haftada artarak oldu )

• Arkadaşlar sizce 8.1.2 imzaları ne zaman kapatılır? Yani 8.1.3 geldiğinde, yükleyip denedikten sonra memnun kalmazsak 8.1.2'ye geri dönmemiz için ne kadar zaman tanıyacaklardır? Ben şimdiye kadar hiç bir güncellemeden sonra downgrade işlemini denemedim de, bu yüzden merak ediyorum. Ya 8.1.3 başka sorunlarla birlikte gelirse yada 8.1.2'de ki sorunlar çözülmediyse diye bir geri dönüş imkanı tanıyacaklar mıdır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Arkadaşlar sizce 8.1.2 imzaları ne zaman kapatılır? Yani 8.1.3 geldiğinde, yükleyip denedikten sonra memnun kalmazsak 8.1.2'ye geri dönmemiz için ne kadar zaman tanıyacaklardır? Ben şimdiye kadar hiç bir güncellemeden sonra downgrade işlemini denemedim de, bu yüzden merak ediyorum. Ya 8.1.3 başka sorunlarla birlikte gelirse yada 8.1.2'de ki sorunlar çözülmediyse diye bir geri dönüş imkanı tanıyacaklar mıdır sizce?

2 hafta falan

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Arkadaşlar sizce 8.1.2 imzaları ne zaman kapatılır? Yani 8.1.3 geldiğinde, yükleyip denedikten sonra memnun kalmazsak 8.1.2'ye geri dönmemiz için ne kadar zaman tanıyacaklardır? Ben şimdiye kadar hiç bir güncellemeden sonra downgrade işlemini denemedim de, bu yüzden merak ediyorum. Ya 8.1.3 başka sorunlarla birlikte gelirse yada 8.1.2'de ki sorunlar çözülmediyse diye bir geri dönüş imkanı tanıyacaklar mıdır sizce?

2 hafta falan

Teşekkür ederim.
  • Bugun gelecegini dusunuyorum insallah gelirde şu telefonu artık restore ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TownSportif

Bugun gelecegini dusunuyorum insallah gelirde şu telefonu artık restore ederim

Evet inşallah ya beklemekteyiz :)
  • bugün veya yarın diyorum ben de. beta 4 geçen hafta bugün çıktı.. 8.1.3 final de bugün olabilir
  • Cihazdaki verileri kaybetmeden en temiz kurulum nasıl yapılır.?
    Cihaz 4s 16gb şuan 8.2 Beta 3 yüklü.Udid kaydım var.

• Hadi 8.1.3 takipteyiz adamım

• bence bu akşam çıkar.. en kötü ihtimal yarın saat 12 ye kadar. ne de olsa benim büt tarihlerine göre yazılım çıkarıyorlar ki ders çalışamayım. update ile uğraşayım
  • a_king kullanıcısına yanıt
    bunlar hep amerikanın oyunu biliyorsun dimi
  • Ios 8.1.3 8.1.2 den daha mi iyi olur sizce arkadaslar? Sarj konusunda.

• a_king kullanıcısına yanıt
    :) bu iyimiş
  • bilmez olurmuyum.bir hafta gaz veriyorum kendime çalışacam diye. adamlar pat diye çıkarıyor güncellemeyi...
    sonra hadi temiz kurulum yapayım, hadi hataları kontrol edeyim. vs. vs. derken sınava çalışamıyorum. sınavda da ulen beklemede yüzde kaç şarj gitti? acaba jb çıkıcak mı? ios 8.1.4 ne zaman çıkar diye düşünürken kağıt yine boş efendi gibi çıkarsaydı geçen hafta güncellemeyi, ne güzel 8.1.3 testleri bitmiş olacak, rahat rahat ders çalışacaktım. bu gidişle satacam iphone'u. alacam bi 3310. akşama kadar en fazla snake puanı güncellerim.

• bu Apple yüzünden senin okul yalan olur geleceğini yakma derim
  • 
Sayfa: önceki 407408409410411
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.