Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
891.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyoruz. Gelince netleşecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar büyük ihtimalle sorunları 8.1.3 ile çözüp üstüne 8.2 yi verecekler çünkü artık gerçekten b.. :) çıktı artık 3 / 4 aydır ios 8 sorunlarını çekiyoruz arkadaş adam akıllı testini yap öğle çıkar isteyenede ios 7 e dönme imkanı ver bari ios 7 li 5s lere 2000 lira ister oldular :)
  • ios 7 yalan oldu artık imzalar açılmaz unut onu :) amaç herkesi ios 8 li yapmak :)

bu hafta artık umuyorum ki güncellemeyi alacağız. ve beklediğimize değecek..en azından şu telefonu cevaplama esnasında çalan melodi sorununu tamamiyle çözseler başka birşey istemem..
  • beyler acil yardım "etkinleştirme hatası" aldım beta 4 ü yükleyince napaccam ben ????????????
  • up beyler acil
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeah4everr

up beyler acil

ios 8.1.2 nin ipsw dosyasını indir cihazı bilgisayara bağla shift restore de olsun bitsin.
  • suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    indireyim ben onuda nasıl yüklicem itunesde direk etkinleştirme hatası alıyorum
  • quote:

indireyim ben onuda nasıl yüklicem itunesde direk etkinleştirme hatası alıyorum

Cihazını bağla dfu moduna al.Kurtarılmaya çalışılan bir iphoen var dicek.Restore at sonra o zaman.Dfu moduna nasıl alacağını internette bulabilirsin.
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    aynen açmıyacaklarını biliyorum. ama fark etdiyseniz 8.2 betalarda hiç bir sorun düzelmiyo benim görüşümce sorunları 8.1.3 de düzeltip üstüne 8.2 yi vermeleri bana öğle geliyo yani
  • Beta 4 muhteşem tek sorun Facebook onun dışında çok stabil Facebook da sorun değil safariden kullanıyorum

• başka yolu yok mu yedekleme de yapmştım
  • quote:

başka yolu yok mu yedekleme de yapmştım

Udid kaydi yaptır

• yasinim88 kullanıcısına yanıt
    umarım dediğin gibi olur valla beklediğimize değsin artık :)
    bilmiyorum ne zamandır apple kullanıyosun ama ios 7 ilk çıktığın da ios 8 den daha fazla sıkıntıları vardı ama 2 ayda çözdüler ios 8 i niye bu kadar uzattılar hemde basit hatalrdan dolayı anlamak zor
  • @yasinim88 ben geçen mayıs ayında adım attım Apple dünyasına yani ios 7.1.1 ile başladım diyebilirim :) herkesin methettiği bir ios 6.1.4 sürümü var şimdiye kadar gelen en stabil ios sürümü olduğu söyleniyor valla kullanmak isterdim açıkçası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 17 Ocak 2015; 11:29:08 >
    eğer 6.1.3 yüklü bir iphone 5 kullansaydın eminim elinde 6+ olsa yerden yere atardın :)
  • fikretxxx66 kullanıcısına yanıt
    İşte ona bakıyorumda onuda geliştiriciler yapıyormş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

eğer 6.1.3 yüklü bir iphone 5 kullansaydın eminim elinde 6+ olsa yerden yere atardın :)

Eski 4s kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki iOS 6'lı bir 4s şu anki ios 8'li 5s'ten hızlıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: yasinim88

Eski 4s kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki iOS 6'lı bir 4s şu anki ios 8'li 5s'ten hızlıydı.

aynen öğle apple amca sağolsun bizi son sürüme mecbur kılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretxxx66

Beta 4 muhteşem tek sorun Facebook onun dışında çok stabil Facebook da sorun değil safariden kullanıyorum

Ben de facebook u tarayıcıdan kullanıyorum. Uygulamaya güncelleme geldi ama sorun düzelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.