Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
32.669
Cevap
114
Favori
905.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bizede buradan hangi sürüm çıktığını bildirir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kiziroglu75

Hocam bizede buradan hangi sürüm çıktığını bildirir misiniz ?

Tabiki söylerim hocam, eğer ios 7 gelirse çocuklar gibi sevinirim vallahi %1 ihtimal gibi birşey gerçi ama
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Eğer gelirse takas edebiliriz başkan 😂

Eğer gelirse takas edebiliriz başkan 😂

İos 7'li 5s'i bulsam kullanmaya kıyamam hocam ne takası
    AMD Ryzen 7600X * MSI Mag CoreLiquid 240R V2 240mm * ASUS TUF GAMING B650 PLUS * SAPPHIRE PULSE 6800 XT 16GB * CORSAIR VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) 6000Mhz DDR5 * Sharkoon SilentStorm Cool Zero 750W 80 Plus GOLD * KINGSTON NV2 PCIe 4.0 2TB NVMe
  • Öyle ama hocam ama nereye kadar ios 7 duracak

9.2.1 küçük bir güncelleme olacak yani 1-2 açığı kapatırlar performans adına pek birşey olmaz kanaatindeyim. 9.3 ile değişiklikler olabilir ki artık olsun da..aylar geçti klavye kasılması ve spotlight'ın tekleyerek açılma sorununu çözemediler..

9.3 ne zaman çıkar dersen de mart da konferans var 6c ve apple watch 2'yi tanıtacaklar, ozaman çıkar tahminimce :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Öyle ama hocam ama nereye kadar ios 7 duracak

Çıkma ihtimali %1 gibi birşey zaten hocam boşuna hevesleniyorum Şans eseri çıkarsa zaten face,vatsap gibi temel programlarda ve çoğu oyunda sorun çıkarmaz ondan idare ederim sanırım bir şekilde
  • Abi o zaman o kadar parayı boşa verdin desene :D Ne zaman gelecek hocam telefon ?

Abi o zaman o kadar parayı boşa verdin desene :D Ne zaman gelecek hocam telefon ?

Hocam bende 5s var zaten 9.2 yüklü, kardeşime hediye aldım onu ama eğer ios 7 gelirse tabiki kendi telefonumla değiştiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Uygulamaları kapatırken bazen hızlı kapatınca siyah ekran geliyor. 5s'teki kadar bug yok ama. Sırf aynı ekranda 2 uygulama için bile geçilir.

Henüz ios 9 çıkmadan betaları denemiştim. Evet yanyana uygulama çalışmasını bende çok beyenmiştim ama kasmalar yüzünden geri 8.4 e restore ettim. Bir müddet daha mı beklesem yoksa geçsemmi ios 9 a tam karar veremedim ama yorumun için sağol. Nezaman adam edecekler ios 9 u bakalım görelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

30 MB'lık bir güncelleme ne kadar fark ettirebilir ki ?

Beta 1'den bir artısını görmedim,eksiği de yok ama :)

bu şarj olayı da biraz bana abartı geliyor,sadece yazılımla değil kullanılan programlardan programların arka planda açık olmasından ekran parlaklığına titreşimin açık olması vs hepsi etkiler

gün sonunda illa ki şarja takıyoruz zaten telefonları,çok da düşünmemek lazım bence :)

Hocam Cpu governor ayarı değiştirsen taş çatlasın 1 kb tutar.

"Mesela" video izlerken governor ayarı böyle yapılmışsa
    kod böyle olursa pili içer, yer yutar : # cpupower frequency-set -d 1400
    kod böyle olursa pil az tüketir ama HD video bile izleyemezsin : # cpupower frequency-set -d 200
    kod böyle olursa hem pil dengeli tükenir hemde video akıcı olur : # cpupower frequency-set -d 800

1-2 rakam değiştirince pil süresi değişti, akıcılık değişti, ısınma değişti. Fakat bu ayarları yapmak zor.
    Mesela telefon çaldığında en düşük frekans şu olsun dersiniz ve düşük bir frekans seçersiniz ama işlemci hızı yetmeyeceğinden telefon o anda yavaşlar ve geç tepki verir. Bizde ulennnn zil sesi 1-2 saniye daha çalıyor deriz.

Bu governor ayarı kernelde olduğundan ancak işletim sistemi yeniden yüklendiğinde bir sorun varsa düzelir. Değilse ingilizceyle 16 sene düzelmez.

İşte bir iki rakam ( 1 Byte ) bütün dünyayı ayağa kaldırabilir

GİBİ GİBİ

Not: Son güncellemede böyle bir değişikliğin yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. Bu örnek veri büyüklüğünün akıcılık veya pil tüketimi üzerine etkisin olmadığını belirtmek için verilmiştir.

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Bendede spotlight yağ gibi 9.1de böyle değildi tekliyordu arada bi.Sende sarj göstergesi birden fırlıyor bendede tak çıkar yaptın mı kendine geliyor yoksa 2 saatte bıraksam gene +5,+10 gibi bir sarj ekleyecek tahminimce :)

9.1de klavyede bende bir sorun yoktu lakin 9.2de bariz whatsappta olsun safaride olsun takılmalar oluyor oda genellikle bir şeyi silmeye kalkınca oluyor bende.

9.2 ile beraber touch id gene hızlı lakin animasyon geç geliyor 9.1e göre ve arada bir hat,saat ve bataryanın olduğu üst kısım geç yükleniyor.

Valla 9.2.1de şarj göstergesi ile şu klavyeyi halletseler tadından yenmez tadından :)

İlgilendiğin için çok teşekkür eder iyi akşamlar dilerim.
  • Diyelim ki telefonunuzu güncellediniz. Misal beta 1 den 2 ye geçtiniz. Telefonu pc ye bağlayıp itunes ile eşzamanladığınızda daha iyi olduğunu düşünüyorum. Telefon rahatlıyor sanki. Hiç fark eden oldu mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

@infom@n ben bu teknik kısımı bilmiyordum tabi maşallah sen de deneyimliymişsin bu konuda hocam :) eline sağlık

@einFührer rica ederim :) sorunlar mevcut evet irili ufaklı ama fazla da kafaya takıp cihazdan soğumak istemiyorum..yoksa iyice deşsek neler çıkar ama diğer platformlara göre bu sorunlar sorun bile sayılmaz..sorunCUK :)

fikriniz nedir ?

9.4.1 son olur bence :)

Orijinalden alıntı: bhdr84

8.4 sürüm var iphone6 ımda.
    güncelleme yapıp yapmama arasında kararsızım.
    fikriniz nedir ?

yapmayın hocam ben yaptım şuan 9.2 deyim ios 1-2 ay içinde şişiyor android gibi oldu resmen kalın 8.4 te i6da hiçbir ios 8.4 performansını veremeyecek.
  • 
Sayfa: önceki 11101111111211131114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.