Şimdi Ara

iOS 9 [ANA KONU] (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.657
Cevap
111
Favori
967.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: emiLL

9.2b4te aldigim sarj suresini hic bir surumde almadim stabil ve sorunsuz bu beta . Final gelince yorumlara gore geçiş yapacağım. 9.2 final beklemeye gerek yok bana inanin beta 4 kurun

Public beta mıdır bu sürüm? Bu sürüme kursak finale ota üzerinden güncelleyebilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum bu android fanları çok komik be yok yazılım çıkarıyomuş bozuk çıkarıyomuş ulan bunlar ne içiyo 4k da 4dk video çekemeyen telefonla iphone u karşılaştırıyolar yazılım diyo samsung şişen ram için kaç hafta sonra güncelleme cıkardı asus %20de kapanan telefonu için kaç hafta sonra cıkardı ama bunlar gelir burda arkasında elma var diye alıyosunuzda bik bik ederler

Main:Intel i7 980X (4Ghz) | ASUS GeForce GTX 1080 Ti Turbo 11GB | ASUS P6T Deluxe V2 | Intel Stock Fan | Kingston 3*2GB Hyperx DDR3 Ram | Crucial MX500 1TB SATA SSD | FSP 700W PSU | Viewsonic XG2700-4K 27" 5ms
    Mobil: Huawei P20 Pro| iPad Air 2
    Laptop: HP Omen i7-9750H-RTX2060-16GB Ram ||| Apple Macbook Air M1 8GB RAM 256GB SSD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

9.2b4te aldigim sarj suresini hic bir surumde almadim stabil ve sorunsuz bu beta . Final gelince yorumlara gore geçiş yapacağım. 9.2 final beklemeye gerek yok bana inanin beta 4 kurun

Public beta mıdır bu sürüm? Bu sürüme kursak finale ota üzerinden güncelleyebilir miyiz

Evet public beta kurun 2 gun kullanin 9.1le arasindaki stabilite ve sarj suresi farkini göreceksiniz. Pil tasarrufu moduna girince uzun bir süre daha götürecektir . Kullanım süreleri zaten resimlerde görünüyor cihaz 5s . 9.2b4te 9.1e göre 6 ve 6+da kullanım süreleri çok daha uzun yükledik test ettik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 3 Aralık 2015; 12:07:21 >

• quote:

quote:

quote:

Evet public beta kurun 2 gun kullanin 9.1le arasindaki stabilite ve sarj suresi farkini göreceksiniz. Pil tasarrufu moduna girince uzun bir süre daha götürecektir . Kullanım süreleri zaten resimlerde görünüyor cihaz 5s . 9.2b4te 9.1e göre 6 ve 6+da kullanım süreleri çok daha uzun yükledik test ettik.

Sağolun hocam otadan finale geçebiliyorum yani değil mi çıkınca? Bir de uygulama uyumsuzluğu ya da herhangi bir bug mevcut mu beta 4'te

• Hocam bugünkü totemini bekliyoruz

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: DROID RAZR

quote:

Orijinalden alıntı: cem650

quote:

Orijinalden alıntı: mustafas42

Stabil dedgimiz telefon daha altı ayını doldurmadan buglar vermeye kasılmaya başadı şarj sorununu ise hic saymıyorum.. Bir telefonu iki yıl kullanmaya gerek yok evet eskiden iPhone dedin mi yıllarca gunceleme veren uzerinden yıllar da geçmiş olsa telefon yazılım konusunda kullanıcıyı yarı yolda bırakmayan marka olarak anılıyordu bizde buna guvendik geçtik bu cihaza simdi su sayfayı bir oku bakalım iki yıl mı kulanmak gerek yoksa altı ay bile olmadan mı anlıyorsun stabil olup olmadıgını ha kulandıgım telefon 4s degil 5 degil 5s degil 6 kullanıyorum hani telefon uc senelik iki senelik olur da yahu telefon zaten iki senelik bu kadar aksaklık olur diyecegim o da degil simdi sende galiba iPhone olsunda ne olursa olsun diyen arkadaşlardansın eyvallah size gore cebinizde ki telefon elma logosu taşıdımı yeter isterse alo bile demesin elma logusunu gosterecegiz ya herkese soruna cevap vereyim altı ayda anlaşılıyormuş telefon stabil mi degil mi dostum ve yine tekrarlıyorum inşallah 9.2 duzeltirler.. bizde evet şimdi oldu deriz. Ben ne kullandıgım cihaz diye göklere çıkarım nede adamlar gerçekten yapmışsa elma logosu var diye yerin dibine sokarım benim için yeter ki kullandığım cihaz beni üzmesin..

boş konuşuyorsun ...

Asıl sen boş konuşuyorsun adam sonuna kadar haklı

:) sazan 2. biliyourm dünyada sizden çok var..

Adam ol düzgün konuş, senin karşında çocuk yok

• Şu android muhabbetini bırakın artık. Ölü taklidi yapın giderler. Neyse.

9.2 Beta kullanıcılarına sorum olacak. Fotoğraflar da cloudda saklanan fotoğraflarımın tam hali inmiyor. Açınca düşük çözünürlüklü olarak kalıyorlar. Bu sorunu yaşayan var mı acaba betadan kaynaklı bir sorun mudur ???
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • Lütfen 6 ve 6 plus kullanan arkadaşlar söylediğimden art niyet çıkarmasın ama sanki güncellemelerle ilgili ve özellikle apple işe ilgili fazla olumsuz yorum yapanlar 6S de yaşadıkları şaşkınlığı bu şekilde açığa çıkarıyorlar gibi,özellikle son yorumları dikkatli okudum ve biraz Hakkı'nın yendiğini düşündüm elbette bunda Apple dan büyük beklentiler olmasınında etkisi büyük olmalı.Örneğin ben 5S kullanıyorum ve 9.2 yi bekliyorum lakin apple a neredeyse sövecek androidi övecek kadar berbat bir durum da görmüyorum,karşılaşmadım ama düşünüyorumda iPhone 6 nın tasarımını beğenip onu alsaydım ki tanıtılmadan önce niyetim oydu ve aldıktan bir kaç ay sonra 6S i görseydim aradaki bazı önemli geliştirmeler nedeniyle Apple a biraz ön yargılı yaklaşabilirdim hatta ram ,kamera gibi uzun zamandır beklediğim değişimlerin olması sebebiyle elimdeki cihaz her. Ne kadar aynı gibi olsada değiştirmek isteyebilirdim soğuyabilirdim,neyseki şu anki bwrbat tasarımdan vazgeçilecek en azından güzel değişimlerin yapılacağına inandığım iPhone 7 yi bekliyorum ancak eleştiren arkadaşların psikolojisini anlayabiliyorum. Yılların Dandroidinin Apple forumunda övüldükten sonra destek alacak duruma gelmesine de sevindim açıkçası,onlarda çok yol kat etti zamanla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam otadan finale geçebiliyorum yani değil mi çıkınca? Bir de uygulama uyumsuzluğu ya da herhangi bir bug mevcut mu beta 4'te

Evet geçebilirsiniz. Uyumsuzluk bug vs yok .

• ip6s plus kullanıyorum 9.2 beta 4 yükledikten sonra daha sonra final sürümü çıkınca direk yükleme şansım var mı yoksa restore felan etmem mi gerekecek
  • Yukarda ki mesajıma yine fanatik arkadaşlar kırıcı cevaplar vermişler olsun canları sagolsunda.. Bu fanatiklik benim kullandıgım cihaz en iyi cihaz mantıgını cözemiyorum dedigim gibi benim icin önemli olan kullandıgım cihazın beni uzmemesi ben android kullanırkende eleştirdim iPhone geçtim onuda eleştirim hic bir firma benim babamın firması degil ha burada Androidi veya Apple canla başla savunan arkadaşlar bu firmalara ortaksa yüzdeleri varsa onun için canla başla savunuyorlarsa eyvallah onada saygım var ama bunuda burada yazsınlar biz bu firmalardan yüzdemiz var bu firmalara ortağız desinler şu sayfayı okuyorum ios 8 den beri şikayetleri görmezlikten gelenler burada benim yazdıklarıma tepki gösteriyor, Sony Z3 kullandım evet stabildi şarjı cok superdi ama o cihazıda eleştirdim kamara sorununu eleştirdim kasa acıklıgını eleştirdim vs vs yani kısacası ben hic bir kullandıgım cihazla aram da duygusal bag kurmam :) beni memnun ediyorsa bunu yazarım beni çileden cıkarıyorsada bunuda yazarım. ve şuan icin iPhone kullanmaya devam edecegim ve yine tekrarlıyorum inşallah 9.2 sorunlar duzelir bende şimdi olmuş derim.. benim için olay budur..

• Sizce AIDA64 programı İPhone için nasıldır ? Yüklersem bir sıkıntı olur mu ?

• Arkadaşlar selamlar..

iOS beta 4 ü rica etsem iPhone 6 için link atabilir mi göremedim. Teşekkür ediyorum.

Orijinalden alıntı: Sonysever

Arkadaşlar selamlar..

iOS beta 4 ü rica etsem iPhone 6 için link atabilir mi göremedim. Teşekkür ediyorum.

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ burdan yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Betadayken final sürüm çıkınca otadan geçiş yapabiliyorsunuz. Restoreye gerek yok.

sizce geçmeli miyim daha stabil mi 9.1 e göre

cihazım ip6s plus

iPod Touch 6. Nesil kullanıyorum Bluetooth WiFi açık ve süreli aktif, ekran tam parlaklık.

Öncesi 3 saat sürmüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1906nedir

quote:

Orijinalden alıntı: Sonysever

Arkadaşlar selamlar..

https://beta.apple.com/sp/betaprogram/ burdan yapacaksın

rica etsem ip6s plus için 9.2 4 beta atar mısınız

Diyerek hepinizi mutlu etmek isterdim ama daha var bekleyelim :D

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.