Şimdi Ara

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) (572. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.757
Cevap
77
Favori
451.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Dayanamadım gene kurdum PanGu jb yi cihaz evo ya göre birazdaha ısınıyor ama idare edecez bakalım bir güncelleme ile belki iyileşir ısınma sorunu..

Bu arada komiğime ve dikkatimi çeken bir şey oldu..

Cydia da konu sahibinin verdiğihttp://ihackstore.com/repo kaynağı eklerken şöyle bir komik ve real bir uyarı geldi.

Kaynak Uyarısı

Topluluğumuz,bu kaynağın telif
    hakkına tabi eserleri yasa dışı olarak
    dağıttığını bildirdi.

Bu kaynağı kullanmanızı
    engelleyemeyiz,ancak elinizi
    vicdanınıza koymanızı
    ve dikkatli
    olmanızı önerebiliriz (ve öneriyoruz)

Ayrıca,güvenilmeyen kaynaklardan
    gelen yasa dışı paketlerin genellikle
    güncelliğini yitirmiş ve istikrarsız
    olduğunuda unutmayın.

elinizi
    vicdanınıza koymanızı vs ben evo da böyle bir şey görmedim tuhafıma gitti..

Bide bu çinlilermi vicdandan bahsediyor adamlar herşeyin kopyasını yapıyor bi insan oğlu kaldı..ilginç

Alıntıları Göster
    hayret ediyorum ya 3g yi hızlı açıp kapamak için bi tweak hala çıkmadı o kadar gereksiz tweak var böyle önemli birşeyi neden gözardı ederler anlamam

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted1358

hayret ediyorum ya 3g yi hızlı açıp kapamak için bi tweak hala çıkmadı o kadar gereksiz tweak var böyle önemli birşeyi neden gözardı ederler anlamam

Nasıl yok ya var ya işte ana sayfada adam yazmış
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar 'Rubik' dedigimiz tweak 3g ile edge arasindami gecis yapiyor yoksa contol center a 3g butonumu ekliyor. 6plus a yukledim, karistirdim biraz filan ama cozemedim

• 8.1.2 jbsinde E ve 3Gyi ayrı açmayı sağlayan ccsetting tarzı bir tweak, bioprotect, activator ve localiappstore stabil çalışıyor mu? Şu an jbsiz kullanıyorum ve çile gibi resmen jbye geçmek istiyorum ama bunlar stabil değilse hiçbir şey fark etmeyecek benim için. Kullananlar alıntılarsa çok sevinirim.

• EzoBride kullanıcısına yanıt
    yalnız benim istediğim sbsettings gibi olmalı 3g-edge arası istediğim zaman geçiş yapmak istiyorum yok öyle bir tweak
  • gfbtt kullanıcısına yanıt
    Rubik: iPhone’unuz kilitliyken veya Wi-Fi açıkken 3G’yi otomatik olarak kapatmanızı sağlayan tweak.3g butonu ekliyor kendi heralde ama ben böyle istemiyorum istediğim zaman edge-3g geçiş yapabileceğim birşey arıyorum ccsettings e böyle bi kısayol eklense keşke.
  • quote:

Rubik: iPhone’unuz kilitliyken veya Wi-Fi açıkken 3G’yi otomatik olarak kapatmanızı sağlayan tweak.3g butonu ekliyor kendi heralde ama ben böyle istemiyorum istediğim zaman edge-3g geçiş yapabileceğim birşey arıyorum ccsettings e böyle bi kısayol eklense keşke.
    arkadaşlar bluetooth kulaklık (hs3000) kullanırken üzerindeki tuşa basınca son aranan numarayı arıyor
    bunu engellemenin bir yolu var mı acaba androidde call confirm diye bir program varmış ama
    appstore da bulamadım yardımcı olabilecek var mı acaba ?
  • Beyler bu TaiG Jailbreak uygulamasının mac için olanı yok mu? sitesinden .exe dosyası indiriliyor.
  • quote:

yalnız benim istediğim sbsettings gibi olmalı 3g-edge arası istediğim zaman geçiş yapmak istiyorum yok öyle bir tweak

Böyle bir tweak hiç mi olmayacak yoksa henüz mü yok? Çok önemli bir ihtiyaç bence bu yoksa jb yapmayı ciddi ciddi düşünürüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

quote:

Böyle bir tweak hiç mi olmayacak yoksa henüz mü yok? Çok önemli bir ihtiyaç bence bu yoksa jb yapmayı ciddi ciddi düşünürüm.

şuan benim bildiğim yok sorup soruşturuyorum ama bulamadım ccsettings kullanıyorum oradaki kısayollar arasında 3g yok mesela başka bu tür tweaklerede baktım maalesef istediğim gibi değil mesela bi arkadaş rubik dedi ama rubik wifi açıkken 3g yi otomatik kapatıyor veya ekranı kilitlediğinde edgeye otomatik geçiyor aradığım bu değil !

• quote:

Orijinalden alıntı: sammam

Arkadaşlar gönül rahatlığı ile jb yapabilir miyim? yani jb yaparken herhangi bir ciddi sorunla karşılan oldu mu?

Alıntıları Göster
    Twekbot u kürekli nasıl kullanabilirim ? iTunnes aktivasyon istiyor appcake den indirilende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Korsan

Contacts photo sycn ile whatsapp daki tüm listenin fotoğraflarını rehberinize kaydedebilirsiniz. Harika bir özellik mutlaka deneyin arkadaşlar.

Problem yaşıyoruz hallolmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theobserver

quote:

şuan benim bildiğim yok sorup soruşturuyorum ama bulamadım ccsettings kullanıyorum oradaki kısayollar arasında 3g yok mesela başka bu tür tweaklerede baktım maalesef istediğim gibi değil mesela bi arkadaş rubik dedi ama rubik wifi açıkken 3g yi otomatik kapatıyor veya ekranı kilitlediğinde edgeye otomatik geçiyor aradığım bu değil !

rubik'i disable yapınca desikleriniz de otomatik kapanır

• Arkadaşlar bu tweak'ler içinde şarjı sömüren tweak var mı bildiğiniz ? yaklaşık 2 saatte %30 düştü şarjım
     ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS) ~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)

• quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Arkadaşlar bu tweak'ler içinde şarjı sömüren tweak var mı bildiğiniz ? yaklaşık 2 saatte %30 düştü şarjım

Forecast

• quote:

Orijinalden alıntı: s k y

Arkadaşlar bu tweak'ler içinde şarjı sömüren tweak var mı bildiğiniz ? yaklaşık 2 saatte %30 düştü şarjım

Springtomize
    Winterboard

Evet bu 3'ünü (3. üstte arkadaşın yazdığı) kaldırınca pek bi anlamı kalmayacak ama bu 3ü cidden çok fazla şarj yiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi take a minute -- 11 Ocak 2015; 17:06:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

iphone 6 ve 6+ için 360 batary gıbı bı uygulama yokmu arkadaslar ? 3g kapatıp acamıyorum cc control yukledım olmuyor ccquık yukledım gene olmuyor 3 g acılmıyor bıde zphyr gibi bi uygulamalar arasında gecıs yapacagımız tweak varmı ? actıvator kıllback ıle calısmıyor yanı saate tıkladıgımda tum uygulamalar kapanmıyor ios 8 de 7 gibi tweaklar yok malesef

360 Battery Çince Versiyonu Var Hocam Malesef..
    3G Açıp Kapatma : FlipControlCenter + Rubik Tweak'lerini Yüklemeniz Yeterli Olacaktır..
    Zphyr Alternatif : Tage - QuickDo - Auxo 3 Tweak'lerini Deneyebilirsiniz :)
    Aktivator İle Atama Yapabilirsiniz Olmadı Farklı Alternatiflere de Yönelebilirsiniz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Son adanalı01

4s de ios 8 jailbreak kullanan varmı memmun mu acaba kullananlar ilk defa jailbreak yapcamda acaba kasarmı hiç

Cihaz ios8 oldugu için hantal ama jb ile oluşan artı bir hantallık olmuyor, ilk günden beri kullanıyorum.

4s'e jb yapmaz isen kullanmak istemiyorsun telefonu çok hantallaşmış oluyor zaten cihaz jb yapınca yeni farklılıklar sayesinde göz ardı ediyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

Vpnonly 8 ne işe yarar bilen var mı?
    Teşekkürler.
    Yeni Kilit Ekranı Tweak'i Geliyor :)

~ iOS 8 - 8.1.2 Jailbreak ÇIKTI !!! ~ (JB Yapımı, Repo, Tweak ve SSS)
  • quote:

Orijinalden alıntı: allantoin5534

Vpnonly 8 ne işe yarar bilen var mı?
    Teşekkürler.
    Merhaba arkadaşlar ilk defa jailbreak yapıcam. 5S ime jailbreak yapmalımıyım bana ne gibi artılar getirecek konun başında güncelleme bekleyin demişsiniz güncelleme olayı halloldumu jailbreak aracını indirdim cevabınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 570571572573574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.